Imagini șocante de la înmormântarea lui Putin

0

„Imagini șocante de la înmormântarea secretă a lui Vladimir Putin: atac de cord sau asasinat?”, este un titlu al Ziua News.

Presa românească reușește din nou să șocheze, într-adevăr, prin prostie, și, oricât de repetată, de evidentă și de transparentă este această prostie la presa noastră, este un semn de sănătate, pentru care trebuie să fim bucuroși, că încă ne mai șochează.

Ziua News se grăbește, de bună seamă, să publice prima o imagine cu Vladimir Putin, președintele Rusie, la propria înmormântare, s-ar spune… Asta din o altă grabă: aceea de a veni cu răspunsul la întrebarea: Unde e Putin?, care frământă toate mințile updatate la minut din zilele noastre.

„Where is Putin? – cea mai populară căutare din tot online-ul și principala temă a tuturor publicațiilor și agențiilor de presă din lume. Teoria conspirației abundă pe internet, ba că e vorba de un atac de cord, sau un accident vascular cerebral, ba că ar fi fost asasinat prin otrăvire, sau împușcare, ba că ar fi vorba de un complot al generalilor săi care l-ar fi trimis „la odihnă”.

Oricum ar fi, este destul de interesantă această dispariție a lui Vladimir Putin, unul dintre cei trei mari, cei mai puternici oameni ai planetei, după Barack Obama, sau Angela Merkel. Unii chiar spun că din punct de vedere militar, Rusia ar fi peste SUA, ceea ce ar face-o în caz de război convențional și nu de război economic, principala forță de pe Terra, atâta vreme cât SUA și Germania sunt preocupate mai mult de partea economică, de întărirea dolarului versus euro, sau de o variantă a unificării celor două monede. Rusia, se vede, economic nu face față, nu a făcut față blocadei economice și sancțiunilor.

Tocmai acesta ar fi fost motivul pentru care Vladimir Putin ar fi fost înlăturat de serviciile secrete și de generali. Putin nu a vrut să cedeze și ar fi vrut cu tot dinadinsul să pornească un Al Treilea Război Mondial. Așa că ar fi fost asasinat prin otrăvire. Ceea ce nu ar fi împiedicat o ceremonie secretă de înmormântare a țarului de la Kremlin, așa cum și-ar fi dorit acesta. Pe internet circulă această imagine ciudată, cu Putin mort, la bustul gol, îmbrăcat în blugi, așezat într-un sicriu și înconjurat de flori”.

Cel care a vrut să-și bată joc de imbecilii din lumea întreagă, nici nu putea spera la mai mult. Și din modul de redactare a acestei știri se vede limpede că România este țara în care orice imbecil poate deveni ziarist și orice ziarist poate face carieră pe seama imbecililor. Un singur mic comentariu în toată această inepție: se știe bine că serviciile secrete și generalii din lumea întreagă au fost dintotdeauna interesați mai mult decât orice de „partea economică”…

Despre această fotografie, prin Ziua News, presa noastră, căreia de multă vreme îi lipsește orice simț al ridicolului, nu poate spune decât că este „ciudată”. Deși ea este, în mod evident, un răspuns ironic, o parodie la interesul pentru locul în care se află și ce face președintele Rusie, la știrile despre boala sau moartea sa.

Când va apărea Vladimir Putin, oare Ziua News va publica măcar un rând în care să spună că este „ciudat” cât de stupizi reușește uneori să fie, luând în serios o asemenea imagine.

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.