Multiculturalismul liberal, nepotrivit să răspundă provocărilor prezentului

1

„Multiculturalismul liberal nu este potrivit pentru a răspunde provocărilor cu care se confruntă Europa astăzi” – Viktor Orban, primul ministru al Ungariei.

„Una dintre cele mai importante chestiuni ale vremurilor noastre este dacă pot fi integrate persoane care nu sunt pregătite să accepte – sau, în unele cazuri, sunt fățiș pregătite să distrugă – cultura europeană” – Viktor Orban, într-un discurs susținut la complexul Varkert Bazar din Budapesta.

„Alte întrebări ce trebuie ridicate sunt dacă poate fi oprită revenirea spiritului Războiul Rece și dacă Ungaria poate preveni ca Rusia să devină din nou dușmanul său”.

„Este posibil ca ungurii să susțină independența Ucrainei și securitatea etnicilor maghiari din Transcarpatia și, în același timp, să protejeze securitatea energetică și interesele economice ale țării noastre?”.

„Liderii aleși ai Ungariei trebuie să aibă răspunsuri la aceste întrebări din poziția de membri angajați ai Uniunii Europene și ai NATO, păstrând, în același timp, Ungaria ca loc sigur într-o lume nesigură”.

Viktor Orban a susținut că poporul ungar este „prin natură” incorect politic, ceea ce înseamnă că „nu și-a pierdut încă judecata sănătoasă”. Ungurii nu sunt interesați de „discuții goale, ci de fapte, și vor rezultate, nu teorii”.

Guvernul a abandonat politica economică neoliberală, politica austerității, „iluziile” societății multiculturale și politica socială liberală, care nu recunoaște bunul comun și respinge cultura creștină, a mai spus Viktor Orban.

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.