S.U.A. şi N.A.T.O., cu ipocrizie flagrantă

5

SUA Baze militareMinciuni, dezinformări, viclenii consacrate şi un eroism al agresivităţii, iată câteva articulaţii prin care Washingtonul întreţine un război veros împotriva unor naţiuni: lovituri de stat, sabotaj economic, jaf și amplasare a unor baze militare în preajma resurselor naturale. Pe 25 martie 2015, Congresul American a votat cu majoritate zdrobitoare – 348 contra 48! – înarmarea Ucrainei şi trimiterea de armament letal în zona de conflict, scrie site-ul DW în articolul US White House votes to provide lethal aid to Ukraine. În ultimii ani, S.U.A. au început să acumuleze pierderi semnificative în războiul informaţional, menţionează Reuters într-un raport. De aceea este imperios necesar ca adevărul să fie cunoscut. Potrivit raportului respectiv, jurnaliştii din întreaga lume cu mesaje anti-americane, din ce în ce mai mulţi la număr, au stârnit, la rândul lor, un război internaţional împotriva propagandei mincinoase americane şi îl vor câştiga, pentru că strategia de comunicaţii internaţionale a S.U.A. se va complace în aceeaşi reţea mocirloasă. Pentru a evita să aibă soarta Iugoslaviei, Afganistanului, Somaliei, Irakului, Libiei, Egiptului, statele lumii nu mai dau crezare înşelătoriilor mediatice, răspândite de războinicul posesor al Nobelului pentru pace.

Washingtonul merge pe tăciuni aprinşi, vechii aliaţi nu mai percep S.U.A drept un partener

Acest lucru a stârnit agitaţie şi teamă pe agenda furtunoasă a lui Hussein Obama, simţind, în acelaşi timp în coastă procesul dedolarizării şi izolării S.U.A. la nivel mondial, proces care a căpătat o amploare fără precedent. Bancherii americani intră, unul câte unul, în sevraj, Washingtonul merge pe tăciuni aprinşi. State foste aliate ale S.U.A. s-au îndreptat spre Banca A.I.I.B., condusă de China. The New York Times face cunoscută declaraţia de aderare la banca chineză A.I.I.B. a unor ţări ca Marea Britanie, India, Singapore, Noua Zeelandă şi a altor puteri economice din Zona Euro: Franţa, Italia şi Germania, urmând ca, prin investiţiile în sistemul bancar chinez, aceste state, ghidate de politica investiţională chineză, extrem de eficientă în zona Asiei, să accentueze procesul dedolarizării în avantajul propriilor economii. La rândul ei, şi Australia negociază cu China pentru a se alătura sistemului bancar asiatic. The New York Times scoate în evidență prăpastia deschisă în faţa economiei americane, cauzată de dezlipirea vechilor aliaţi, care nu mai percep S.U.A drept un partener, urmare a intenţiilor necurate ale liderilor americani de a genera haos în Europa şi de a declanşa un război împotriva Rusiei şi intereselor ei în zonă. Trebuie observat cu atenţie că, după atâţia ani de minciună mediatică agresivă (să nu uităm un celebru articol: 10 minciuni mediatice şi zece războaie americane), propaganda S.U.A. şi-a cam pierdut efectul, contracarată chiar din interior de către jurnalişti americani cu verticalitate. Pentru presa aservită imaginii S.U.A. nu contează adevărul, ci ştirile false menite să discrediteze, să destabilizeze și să acapareze suveranitatea statelor lumii. Jurnalistul american Alexander Light face lumină (de la numele său, în traducere) în chestiunea Ucrainei, susţinând pe site-ul personal că S.U.A. şi NATO provoacă deliberat Rusia pentru a declanşa Al III-lea Război Mondial. S.U.A. urmăreşte să absoarbă în N.A.T.O. două dintre fostele Republici Sovietice, investind, potrivit secretarului de stat Victoria Nuland, cinci miliarde de dolari în această afacere murdară.

Pofta unchiului Sam pentru Ucraina a venit atunci când Statele Unite au proiectat şi finanţat în secret lovitura de stat din Ucraina

La București, pe lângă lingourile de aur şi sumele de bani fantastice descoperite în cimitir şi în pereţii casei amărâtului Vâlcov un biet copil al centurii politice, conducătorul iubit (care a început să piardă teren pe feisbuc) şi vipurile politice, care vor bătători unul câte unul drumul spre D.N.A., se comportă asemenea trădătorilor celebri din istoria noastră, despre care ştim că au fost aserviţi străinilor. S-au plâns şi au periat Stambulul, Viena şi Moscova, iar cei de azi, în naivitatea lor, se cred prieteni ai unchiului Sam şi-i pupă bombeul, punându-i la dispoziţie teritoriul şi spaţiul aerian al României. Unchiul Sam face, însă, ceea ce-a făcut dintotdeauna: îi înşeală pe prieteni, îi manipulează, îi jecmăneşte, îi stoarce de ultima picătură de viaţă, apoi le porunceşte să-l aplaude. Cel care îndrăzneşte să nu respecte reţeta e declarat băiat rău, e bombardat, executat sau, după caz, lăsat pe mâna rebelilor specializați în linşare şi ucidere. Alexander Light afirmă că Statele Unite şi N.A.T.O. sunt direct responsabile de situaţia tensionată din Ucraina. Pe lângă sancţiunile financiare impuse, Rusia este provocată militar prin concentrarea de trupe şi tehnică militară, foarte aproape de graniţele sale, riscând un conflict care ar putea degenera rapid într-o nouă conflagraţie la scară planetară. Ţarul Putin, însă, nu dă curs provocărilor. Pofta unchiului Sam pentru Ucraina a venit atunci când Statele Unite au proiectat şi finanţat în secret lovitura de stat din Ucraina (mascată în revoluţie populară sub forma Euro Maidanului, – scenariu arhicunoscut nouă încă de acum 25 de ani) şi au instalat un guvern marionetă, împotriva voinţei poporului ucrainean. După campaniile războinice de succes prin care au  destabilizat cea mai mare parte a Orientului Mijlociu, Elitele din Umbră au pus ochii pe Europa de Est. De ce îşi doresc destabilizarea Rusiei? Ştim cu toţii că în Rusia funcţionează Gazprom, una dintre cele mai puternice şi mai profitabile companii din lume, care  furnizează 1/3 din gazul necesar Europei, exportând anual la o valoare estimată de 70 de miliar de dolari.

Tot la fel a procedat neo-nazistul Bush Jr. cu Irakul şi cu Saddam Hussein

Ziarele occidentale, cu precădere cele americane au devenit, în mare parte, mașini de propagandă menite să  aţâţe Rusia și pe Putin, proliferând informaţia falsă cum că Rusia ar reprezenta un pericol la adresa Europei de Est, la fel cum a procedat neo-nazistul Bush Jr. cu Irakul şi cu Saddam Hussein, pentru ca apoi să se demonstreze că nimic nu a fost adevărat în motivaţia de invadare a Irakului. Mai mult decât atât, scrie Alexander Light, preşedintele marionetă al S.U.A poartă numele Hussein, iar N.A.T.O., armata privată a elitei din umbră, masează ostentativ trupe în jurul Rusiei. În ultima lună, S.U.A şi N.A.T.O. au sporit consistent şi cu o ipocrizie flagrantă trupele, tot mai aproape de Rusia, obligând la sprijin public unele ţări membre N.A.T.O., vecine Rusiei, sub falsul motiv al situaţie tensionate din Ucraina. După cum demonstrează faptele, S.U.A şi N.A.T.O orchestrează tensiunile prin masarea de trupe şi echipament militar în jurul Rusiei, respectând punct cu punct des-utilizatul scenariu steag fals. S.U.A. şi NATO au mai mult de 1.000 de baze militare dispuse în întreaga lume, cele mai noi încadrând Rusia şi China. Să ne amintim că aceleaşi ţări membre N.A.T.O. au aruncat, în 1999, asupra Iugoslaviei, 23.000 de bombe şi rachete, pretinzând separarea Kosovo de Serbia şi Iugoslavia. Tot aceleaşi ţări membre N.A.T.O au invadat Afganistanul în 2001, au bombardat Libia în 2011, iar acum plâng cu lacrimi de crocodil aşa-zisa încălcare a suveranităţii Ucrainei de către Rusia.

Încă un conducător în plus pentru noi, din diplomaţia americană

Să ne amintim că aceiaşi militari criminali au invadat şi bombardat statul suveran Irak, acesta fiind împărţit şi lăsat într-o baie de sânge, în timp ce N.A.T.O. ovaţiona şi aplauda actul criminal al bombardării Irakului. În acest moment S.U.A. şi N.A.T.O. atacă Rusia cu propagandă falsă şi cu masarea de trupe şi armament la graniţele Federaţiei Ruse. Agenţia de ştiri Reuters, prin vocea lui David Brunnstrom, se întreabă cum a reuşit America performanţa de a pierde vechii aliaţi de pe arena mondială? Americanii sunt extrem de speriaţi pentru că au pierdut total controlul şi nu se mai pot baza pe niciun aliat. Domnule jurnalist Brunnstrom, să fim serioşi, S.U.A. se poate baza pe noi şi nu invers! Nu pentru asta le-am dat Kogălniceanu şi Deveselu? Pentru că România a pus la dispoziţia Wasghintonului uscatul, apa, aerul şi fraierul, iată că, după o absenţă de doi ani, în fine, ne binecuvântează cu un ambasador, în persoana lui Hans G. Klemm. Vedeţi că nu vom mai fi copiii orfani ai Europei? Vom avea un conducător în plus, unul din diplomaţia selectă americană, dar de etnie germană, un alt emisar al stăpânirii, care se va bucura din plin de concursul clasei politice româneşti. Mă rog, cea încă neanchetată de D.N.A., până una-alta!

Preluare: agero-stuttgart.de / Autor: Maria Diana Popescu

Loading...
loading...

5 COMENTARII

  1. Domnilor in Ucraina imediat cand fostul presedinte a respins sa mai semneze acele documente de preaderare la UE a inceput revolutia orange, exact a doua zi. Nu are rost sa mai comentam asta este realitatea, iar presedintele a fost atentionat exact ca si Nicolae Ceausescu, ca daca nu face si nu drege va regreta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.