„Grupări mafiote care o conduc o țară!”

10

Victor Ponta Serghei Lavrov Teodor BaconschiDiscutăm despre Serghei Lavrov, de două ori a fost declarat cel mai bun ministru de Externe din lume, cunoaște 14 limbi străine, și ce urmează să vă spun este mărturia unui om care a făcut parte din delegația României și este prieten foarte bun cu Victor Ponta. Să aveți și dumneavoastră idee cum sunt tratați politicienii din România, atunci când pleacă peste hotare! Ei vă hotărăsc dumneavoastră soarta și la ora actuală dau din colț în colț: „De ce nu vor sclavii din colonie să moară cu arma pentru stăpâni? De ce nu vor să plece la război ca să ne apere averile de sute de milioane de euro!?”. Apropo, ați văzut vreodată în ce casă stă Dragnea? Nu, nu ați văzut…

Mărturia:

„Am ajuns la Kremlin, ne-am uitat la porți, delegație oficială, îți dai seama, și am fost invitați înăuntru. Lux, opulență, se vedea că suntem la cel mai înalt nivel al diplomației, rușii, foarte politicoși și amabili, ne-au invitat să luăm loc, până sosește ministru de Externe, Lavrov. Ne-am întreținut puțin cu viceministrul de Externe al Rusiei, omul doi după Lavrov, și când a apărut Lavrov, un tip înalt, bine făcut, s-a dus la Victor Ponta, dă mâna cu el și îi spune: „Where is your master from United States?”. Omule, nu ne venea să credem: îi strângea mâna lui Ponta și se uita în spatele lui să-i vadă pe americani, Victor era alb la față ca o coală de hârtie și râdea de complezență …nu știa ce să mai facă.

Lavrov nu a stat foarte mult, maxim câteva minute, și la sfârșit a lăsat să se înțeleagă ceva de genul: „Da, da, când vor veni americanii discutăm cu voi…”.  S-a retras foarte politicios, dar impresia generală era următoarea: „Eu nu am ce să discut cu slugile…”.

Cunosc foarte multe faze de genul acesta, unele mai picante ca altele, dar îmi țin gura închisă pentru că situația actuală este foarte complicată și nu vreau să îmi aduc aminte ce director al unui serviciu secret din România, la Amsterdam, anul 2009, dădea ca un cățeluș din coadă pe lângă o persoană foarte importantă din FSB! În țară se bătea cu pumnul în piept pentru CIA…

Când se întorceau în România, având în vedere că vă privesc ca pe niște oi bune de muls, își puneau măștile pe față și ore în șir abereau pe la televizor: „Flancul estic al NATO! Zona de intelligence cu CIA! Avem discuții pe zona Bruxelles – Washington!”. Cei din afara țării se uitau în silă la ei: „Ce mizerii de oameni și-n ce hal mint!”. Statul român exact așa este privit la ora actuală: grupări mafiote care o conduc o țară! Știați că suntem singura țară membră a Uniunii Europene care primește bani printr-o comisie specială de frică să nu existe deturnări de fonduri? Nu știați…

Baconschi, la New York

Pe vremea respectivă Baconschi deținea funcția de ministru de Externe al României. Întâlnire de grad zero la New York, oficialități peste oficialități, printre care și Lavrov. Se termină discuțiile oficiale, paharul de coniac și țigara de după, delegația noastră într-un colț ca niște cățeluși plouați: să-i bage și pe ei cineva în seamă.

Se retrage toată lumea și Baconschi, către americani: „Vreau să stau de vorbă cu domnul Lavrov”. Lavrov se retrasese deja și americanii puțin uimiți: „Sunteți acolo, graniță în graniță, și vrei să discuti cu el la New York?”. Bachonschi: „Da, da, vreau să vorbesc cu el…”. Bun, se duce cineva din partea americanilor să transmită mesajul și bineînțeles că se întoarce înapoi cu un răspuns de genul: „Își cere scuze, dar este foarte ocupat și nu poate onora invitația”. Diplomația și nu țăranie interlopă ca în colonia România!

Baconschi, nimic: „Eu vreau să discut cu Lavrov!”. Americanii, dacă au văzut că nu scapă de nebun, până la urmă au trimis pe cineva de rang înalt la Lavrov să-l convingă: „Hai odată că plânge ăla și ne-am săturat de el…”. Într-un final vine Lavrov, îmbrăcat doar în cămașă, se vedea că este nervos, și spune: „Domnule ministru de Externe al României, cu ce vă pot fi de folos?”. Banconschi, mai să leșine de plăcere și nu alta …nu au discutat mai mult de cinci minute!

Ce declară Baconschi, la întoarcerea în România: „Partenerii americani ne consideră unul dintre cele mai importante state europene…”. În timp ce ei fură anual sute de milioane de euro din munca acestui popor sărăcit, cel mai sărac la ora actuală din Europa, avem salarii de 140 de euro, dumneavoastră sunteți mințiți, abuzați, hărțuiți, spălați pe creier cu „democrația, lumea liberă și civilizată!”.

Când se pleacă în delegațiile oficiale, în spate și foarte discreți, sunt și niște ofițeri de informații ai României, contează mai puțin dacă sunt de la SRI/SIE, care au ca obiectiv principal să stea cu ochii pe politicieni: exceptând faptul că sunt corupți până în străfundul sufletului și slugoi ca nimeni alții, mai sunt și deosebit de înapoiați mintal! Băieții trebuie să fie atenți ca să nu-i recruteze cineva sau să nu vorbească mai mult decât este cazul! După faza cu Baconschi în Statele Unite, cineva a sunat la București: „Îmi vine să-l bat de față cu toată lumea…”.

Preluare: deveghepatriei.wordpress.com

Loading...
loading...

10 COMENTARII

  1. Nu ma mira. Am mai vazut in urma cu ceva timp, un filmulet asemanator. Doar ca protagonistul era Base. Erau mai multi sefi de state, discutau intre ei , iar omul nostru se plimba cu mainile la spate de parca era in parc. Se vedea clar ca nu era acolo. Pe bune? Toti isi puneau planurile la cale si el doar se plimba? Cred ca de fapt nu l baga nimeni in seama.

  2. Unde sunt ministrii nostri bine pregatiti care mai faceau si ceva pentru Romania, care nu fugeau doar dupa prostituate si carciumi, care aveau si preocupari intelectuale /educative? unde este un Ministru de externe la nivelul lui Lavrov (desi daca il pregatesc pe dl. avocat sigur il putem avea). Nu mai vreau sa vad cocina asta politica la putere. Trebuie altceva pentru Romania. Ceva nou curat ,nepatat dar nu din familiile acestor jigodii. Jigodismul se transmite si stiti ca, copilul face ce vede in casa.

  3. Inca nu v-ati “prins”, suntem doar ceva, acolo…a murit taranu’ al de Ceausecu, care ia pus pe americani sa isi dea coate si pe rusi sa isi dea singuri cu stangul in drept, de parca erau niste marionete puse la teatrul de papusi…astazi nici macar numai suntem marionete, suntem doar niste idioti care nici macar nu mai se recunosc se sunt – romani sau doar niste kazari cu rol de evrei…

  4. Nu stiu daca e adevarat sau nu,pot banuii si pot sa inclin balanta catre da!Ca avem niste cretini politicieni,vanduti,stie si ultima curca!Ca avem SRI-sti si SIE-isti profesionisti si patrioti sant convins si-i iubesc!Intotdeauna am ziso si-am s-o zic,fara SRI,SIE si DNA,beleam “belingheru’ “!Sper ca nu e nimeni atat de tampit,incat sa creada,ca Baconschi a condus vreodata ” ceva”,dar mai SRI!L-a tinut SRI-u’ sub control,el nici pe masa n-a controlat-o!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.