„Oamenii politici spun prostii”

0

Alina Gorghiu PNLȘtiți că oamenii politici spun multe prostii? Da, dacă aveți puțină minte, discernământ, dacă i-ați deprins destul de bine sau dacă… aveți minime cunoștințe de geografie a Pămânului.

Înainte de Paștele 2015, Alina Gorghiu, teribila leoaică tânără a PNL-ului, cucernică din cale afară, a făcut o urare din cele din suflet și sincere, mărturisind, ca om politic, într-o notă personală cât încape: „Ştiţi că în general oamenii politici spun multe prostii de-a lungul anului şi în general nu spun lucruri frumoase…”. Pentru ca astfel să-și împăneze mesajul aparte prin care povestește cum înțelege ea, ca om, ca ființă, ca suflet să-și petreacă Paștele.

În aceeași perioadă prielnică, Alina Gorghiu a devenit și mai cuceritoare întinzându-și brațele pentru a cuprinde, de câteva ori, întreg Pământul spre a-i atinge sufletește din nou pe români, pe românii din întreaga lume, de data asta. Co-președinta PNL a spus să românii din diaspora sunt o prioritate pentru PNL și își dorește ca ei să rămână aproape de țară chiar dacă se află la „sute de mii de kilometri”. Realitatea este că românii nu ar putea să fugă de țara unor politicieni atât de buni doar în declarații atât de departe nici dacă ar dori, pentru că lungimea Ecuatorul e de „doar” puțin peste 40.000 de kilometri…

„Ştiţi că în general oamenii politici spun multe prostii de-a lungul anului şi în general nu spun lucruri frumoase. De data aceasta mi-aş dori tare mult să ajung la sufletele dumneavoastră cu o urare de Paşte aşa cum cred eu că merită să fie făcută o urare de Paşte. Pentru mine înseamnă mult, pentru că înseamnă familie, înseamnă un loc aproape de Curtea de Argeş, unde mă întorc de fiecare dată, nu am ratat niciun an din viaţa mea acolo, mă întorc la familie, la lucruri plăcute din viaţa mea, la cozonac, la pomi înfloriţi şi la linişte, la multă, multă linişte. Daţi-mi voie să vă urez un Paşte fericit, zile senine, zile frumoase, linişte şi să ne revedem după acest Paşte plini de energie şi voie bună” – Alina Gorghiu.

„Românii din diaspora sunt o prioritate pentru Partidul Național Liberal – ne dorim ca dumneavoastră să rămâneți aproape de țară, chiar dacă locuiți la sute de mii de kilometri depărtare” – Alina Gorghiu

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.