Băieți și fete – cuvinte interzise

1

Hen SuediaÎn domeniul mereu fluid al sexualității apar idei noi, teorii noi – și perspective tot mai dezgustătoare. Periodic se țin seminarii, conferințe, se propun tot felul de programe, și se propun ori se adoptă rezoluții pentru educația sexuală comprehensivă în Uniunea Europeană ori Națiunile Unite.

În aprilie 2015, Parlamentul European a organizat o conferință privind „viitorul egalității de gen în Uniunea Europeană”. Scopul ei a fost adoptarea unei declarații preliminare care să fie inclusă în Agenda Uniunii Europene pentru 2020. Efectiv, însă, obiectivul acestei conferințe este ca de acum într-o generație de oameni, să se producă, la nivel unional, o mutație culturală de proporții gigantice în gândirea europenilor, și în special a tinerilor, privind sexualitatea și utilizarea sexualității ca metodă de realizare a egalității de gen între bărbați și femei.

Pivotul principal al acestui proiect gigantic e așa-numita teorie de gen („gender theory”). Metoda lui de promovare va fi educația tinerilor din perspectiva unei educații neutre din punct de vedere al sexului. În alte cuvinte, se caută eliminarea binarității sexuale din gândirea și manifestările sociale. Binaritatea sexuala („sexual binary”) e un termen sociologic care explică gândirea și organizarea societății pe baza existenței, în paralel, a două genuri diferite, cel masculin și cel feminin. Eliminarea binarității sexuale va însemna, de fapt, detașarea societății postmoderne de experiența antropologică universală a omenirii.

De la începutul existenței biologice a omului au existat două sexe diferite: bărbat și femeie. În anul 2020, însă, extremiștii sexuali unionali doresc abolirea acestei binarități sexuale. După cum vă puteți imagina, dacă acest deziderat va deveni politică oficială a Uniunii Europene, copiii și nepoții noștri vor fi îndoctrinați, volens nolens, în această teorie fără sens.

Tot la această conferință a fost propusă extinderea la nivel european a experienței scandinave în domeniu. În Suedia autoritățile epurează bibliotecile și literatura oficială de scrieri ori publicații critice la adresa homosexualității și a transgenderismului. Bibliotecile care termină procesul de epurare primesc o atestare oficială din partea autorităților. Odată finalizat acest proces la scară națională, în câțiva ani niciun suedez nu va mai avea acces la publicații critice la adresa homosexualității.Pentru început, ideologia de gen se prevede că va fi aplicată cadrelor didactice și angajaților de stat. S-a propus de asemenea crearea unui cod de conduită care să îndoctrineze europenii cum să se comporte și să se relaționeze la sexul opus, adică ce comportament va fi acceptabil și care nu. În alte cuvinte, Statul va dicta cum se face curte.

Alții au propus ca în viitor țările care vor dori să adere la Uniunea Europeană să accepte în prealabil un program de educație sexuală pregătit de Uniunea Europeană care să elimine homofobia, transfobia ori opiniile negative privind identitatea de gen. Moldova deja a fost captată, parțial, în acest proiect când, cu ani în urmă i s-a impus să adopte legea nediscriminării împotriva homosexualilor. Iar Serbia, și ea, a fost constrânsă să adopte o legislație similară care, în adiție, cuprinde nediscriminarea pe bază de identitate de gen.

Obiectivul ultim, ne informează conferința din 25 aprilie 2015, este constituirea unei „gender-equal Europe”. Dar prin asta se înțelege nu egalitarea de șanse ori egalitate la locul de muncă, ci „egalitate de identitate de gen” și „eliminarea patriarhiei” în Europa până în 2020.

Și mai periculos, însă, e obiectivul unei Europe cu o „gender-neutral education” și eradicarea perspectivei tradiționale binare privind sexualitatea. Brigitte Gresy, Secretar General al Consiliului Superior de Egalitate Profesională între Femei și Bărbați în Franța, participând la conferință, a afirmat: „e o poziție stereotipă să afirmi perspectiva binarității de gen și să crezi că bărbații ar fi diferiți de femei”. Curioasă această afirmație, dar și alarmantă. Imaginați-vă generațiile de după noi care vor fi îndoctrinate în această aberație. De acceea, zice Grecy, e important să se înceapă cu copiii, pentru că, zice ea, stereotipurile se alipesc de copii în copilărie. Punctul logic pentru demararea re-educării europenilor în „gender neutral education” e, deci, grădinița. Odată lansată în grădiniță, noua perspectivă a sexualității devine, în timp, normativă.

Expresia folosită de extremiștii sexuali este „mainstreaming modern gender theory into all spheres of life”. („impregnarea  teoriei moderne a sexualității în toate sferele vieții”) Rezultatul final va fi o gândire unică privind sexualitatea, ceea ce Grecy numește „un pensee unique”. În acest context, dizidenții vor fi pedepsiți. Dacă planul acesta diabolic reușește, vor mai putea creștinii, oamenii tradiționali, Biserica, ori Vaticanul să-și promoveze perspectivele lor privind sexualitatea?

Dincolo de Atlantic – nici băieți, nici fete

Aceleași planuri diabolice sunt pregătite și dincolo de Atlantic. Districtul școlar public din Fairfax County, Virginia, a anunțat luna trecută că începând din 2016 va preda în școlile publice un subiect nou privind sexualitatea: fluiditatea sexuală. [Nicole Russell: Virginia Schoo District to Ditch Biology for „Sexual Fluidity,” The Federalist, Mai 29, 2015] Nu, nu e un efort de a-i face pe copii mai buni la matematică, să-i pregătească pentru viață, ori mai buni la computere, ori să-i învețe cum să creeze locuri de muncă ca adulți. Dimpotrivă, e un efort de a forța „egalitate” radicală între băieți și fete învățându-i, în aceste cursuri de „fluiditate sexuală” că nu există, și că niciodată nu au existat, băieți 100% ori fete 100%. Că identitatea de gen și orientarea sexuală a băieților și a fetelor, astfel etichetați de societate la naștere prin virturea sexului lor biologic, e un flux constant, adică „fluid” de-a lungul vieții. Că genul masculin nu e masculin 100%, nici sexul feminin feminin 100%. În alte cuvinte, nu există nici băieți, nici fete.

Fluiditatea sexuală, vor fi copiii informați, se exprimă pe parcursul vieții în categoriile de orientare sexuală bine cunoscute: heterosexualitate, homosexualitate, bisexualitate ori transgenderism. Fluiditatea reciprocă înseamnă, în final, „egalitate de gen deplină”.

Uitați experiența umanității privind sexualitatea. Uitați ce scrie Biblia pe acest subiect. Copiilor li se va spune că nu există și că niciodată nu au existat două sexe. Dacă Biblia spune că Dumnezeu a făcut pe om parte bărbătească și parte femeiască, teoria „fluididății sexuale” spune că partea bărbătească se transformă în parte femeiască de-a lungul anilor și că partea femeiască se transformă în parte bărbătească. În final, adaugă teoria fluidității sexuale, binaritatea de gen, e, după cum vedeți, un mit. O minciună perpetuată de mii de ani și care doar acum, în 2015, a fost dată pe față.

Ce e cu totul periculos la această doctrină sexuală, însă, e că, cel puțin în cazul școlilor din districtul școlar din Fairfax County, teoria de gen va fi implementată prin cânstrângere, de autoritățile seculare, prin autoritatea statului, prin legislație și tribunale. Cine va putea sta împotriva acestei îndoctrinări a copiilor?

Preluare: Cultura vieții

Loading...
loading...

1 COMENTARIU

  1. Progres
    “Pe undeva este de inteles…Cei care au inventat teoriile respective au venit pe lume cu feribotul.Mamele lor au ferit botul si astfel au aparut cretinii astia :)))”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.