Clubul de crimă organizată împotriva statului român

3

Parlamentul Romaniei hotiVoi, măscăricilor din Parlament, ne-aţi adus fericirea de a fi săraci de un sfert de veac! Fericirea de a fi călcaţi în picioare de lifte străine, care vor să-şi facă statul lor în statul nostru şi ne-au cumpărat pe nimic terenurile agricole, pădurile, casele şi apele! Că aţi reuşit, şi noi suntem vinovaţi! Ne-aţi izgonit tinerii şi părinţii peste graniţă, forţându-i să slugărească pentru străini, pentru ca familiile lor rămase în ţara pe care aţi confiscat-o, să aibă, chipurile, un trai mai bun! Aveţi curajul să vă daţi demisia, să restituiţi Ţării tot ce-aţi furat şi să plecaţi în bloc şi la bloc, fireşte, să trăiţi cu datorii la întreţinere, cu pâine, fasole şi cartofi, să mergeţi cu autobuzul la cea mai ieftină piaţă şi să nu ştiţi ce este concediul, pentru că salariile nu se-ajung nici pentru traiul zilnic? În loc să scadă actele voastre de corupţie, au devenit mai frecvente, mai late, mai lungi şi mai criminale! Miniştri, magistraţi, politicieni de toate culorile, oameni de afaceri, băieţi care mai de care mai „deştepţi” au fost cercetaţi şi condamnaţi în ultimii ani pentru fraude uriaşe, pentru dare şi luare de mită, pentru sabotarea economiei naţionale şi pentru spionaj în favoarea unor ţări străine…

De ochii lumii, doar câţiva au fost încarceraţi… cu „termen redus”, la relaxare, prilej de auto-victimizare şi temperare a revoltei şi furiei mulţimii. La ieşirea de la zdup, din nou, trai pe vătrai, de averile lor însuşite ilegal, nimeni nu s-a atins. Gura prostimii a fost astupată. La începuturile ei, mita însemna, acolo, nişte lăzi cu vin, cutii cu whisky, caltaboşi, ţuică şi zeci de mii de euro, ca pe vremea lui Decebal Traian Remeş şi Ioan Avram Mureşan, iar acum mita atinge miliarde de euro. Aşa s-au ridicat faimoasele cartiere rezidenţiale în România, înţesate de imense şi sfidătoare vile luxoase, aşa au devenit miliardari şmecherii şi neruşinaţii care fac politică de asuprire a propriului popor, prin evaziune, mită şi hoţie la drumul mare.

Să le fie verificate, leu cu leu, averile bogaţilor postdecembrişti!

Câte afaceri de corupţie mârşavă nu şi-au dat duhul şi au fost îngropate prin sertarele procurorilor ştiuţi şi neştiuţi! Cu hoţii care fură pentru a se hrăni, hoţii mărunţi, imediat îşi face justiţia treaba! Am văzut la televizor un circ grotesc, extrem de dureros, cu un amărât de boschetar, care, cu bani din cerşit, cumpărase de la un marchet o sticlă de suc şi o ciocolată, dar mai râvnise şi la o nuga, pentru care însă nu-i ajungeau banii. Dar, fiindcă foamea îi striga cu disperare să ia şi nuga aceea, care costa doar 60 de bănuţi (deci, 0,60 lei!), pedepsitul de Dumnezeu a băgat nuga în buzunar. După ce a plătit la casă ciocolata şi sucul, a fost controlat şi i s-a găsit marea comoară furată. Alarmă de gradul zero, televiziune, poliţie, jandarmerie şi alte organe l-au expus pe nenorocit oprobriului public, l-au ridicat cu duba şi l-au dus la beci, ca să ia lumea aminte de ce va să zică furtul din avutul altuia! Pe românii care s-au împrumutat la bănci, nu ca să-şi pună plasme 3D în casele de lut sau mobilă cu telecomandă în nişte amărâte de apartamente, nici ca să-şi ţină copiii la şcoli înalte, în celebrele universităţi din vestitul Occident, ci ca să-şi opereze bolnavii sau să-şi îngroape morţii, i-aţi executat silit şi i-aţi lăsat fără case, când au rămas fără locurile de muncă desfiinţate tot de voi, măscăricilor! Când e vorba de voi, cei care aţi furat şi vândut România, aţi luat împrumuturi fabuloase din bănci fără să le mai restituiţi, justiţia foloseşte ochiometrul, fiindcă este tot la mâna voastră! Să le fie verificate, leu cu leu, averile celor care s-au îmbogăţit după lovitura de stat din 1989, antiromânii care acţionează protejaţi de legiuitori, la rândul lor, membri ai clubului de crimă organizată împotriva statului român. Cele mai periculoase găşti de hoţi au luat în stăpânire România şi-au împins-o în războaie străine. Dureros este că şi-au găsit susţinători în rândul populaţiei, care îi apără cu violenţă şi prostie şi îi votează pentru un peşcheş de crâşmă.

Ce ruşine, ce nesimţire ordinară, ce sfidare grosolană a poporului pe care ar trebui să-l slujească!

„A nu fi cuprins de ruşine atunci când ai furat, e cea mai mare depravare”, zicea Aristotel pe la anii 300 î.H. Aceşti „specialişti” care au reconstruit dialectica hoţie-lege, nu trăiesc doar din retribuţia uriaşă de parlamentar, ba, încă, îşi mai făcură şi pensii suplimentare, ce ruşine, ce nesimţire ordinară, ce sfidare grosolană a poporului pe care ar trebui să-l slujească, nu să-l jefuiască! (Fiindcă „Patria este norodul, iară nu tagma jefuitorilor!”, cum zicea Tudor din Vladimiri). Sursele lor de bani s-au înmulţit ca ploşniţele în bojdeuca săracilor, iar când sunt atinşi de cineva la inteligenţă pot prezenta seturi de diplome de facultăţi, masterate, doctorate, burse străine, încât e clar că, banii şi puterea le-au lungit mâinile şi parşivitatea, nu le-a sporit mintea. Avari, cupizi, făţarnici, seniori ai lăcomiei de bani, distrugători a tot ce-i românesc, politicienii noştri n-au lucrat niciodată pentru popor, fiind tot timpul împotriva lui. Înhăitaţi cu străinii şi duşmanii României, urzesc şi pun la cale împotriva naţiunii, dar în folosul şi sporul nemerniciei lor. Spionează pentru străini, făcând un titlu de glorie din asta. Cât de potrivite sunt versurile lui Adrian Păunescu pentru micimile din Parlament!: „La muncă, derbedei, că trece anul/ Şi vin ăilalţi şi-o să vă ia ciolanul./ Făceaţi pe democraţii cei cucernici,/ […] mamii voastre de nemernici!/ Scuipaţi-vă-ntre voi cum se cuvine/ Şi-apoi convingeţi-vă că e bine.// C-aţi luat o ţară de mai mare dragul/ Şi i-aţi distrus averile şi steagul./ S-ajungem colonia de ocară/ Care-şi va cere scuze în maghiară./ Şi, prin complicităţi cu demoni aprigi,/ Aţi desfiinţat uzine, câmpuri, fabrici”…
La muncă, derbedei!

Preluare: art-emis.ro / Autor: Maria Diana Popescu

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

3 COMENTARII

  1. Încă nu v-ați trezit frați romani – ca jocurile se fac de către imperiul american si vasalul sau UE, prin FMI si banca mondiala? România a fost cucerita dupa ’89 cu pixul si cu imprimanta de dolari, adusă deliberat la sapa de lemn de capitalismul occidental care are nevoie de o piața de consumatori, datornici, mâna de lucru ieftină si fara concurenta economică si fara armata (ca sa nu se poată apăra ). Politicienii actuali din Ro nu sunt decat produsul jocului de la Washington, care a adus „libertatea” si „democrația” in mai toate fostele tari ex- comuniste si le-a vândut sie însuși la preț de nimic. Razboaiele acestui secol nu se mai fac cu gloanțe si rachete, ci cu bănci si împrumuturi. Treziți-va! Chiar daca vom găsi si vom alege un „Vlad Țepeș” președinte – care sa servească mai întâi interesele naționale – acesta va fi mazilit si declarat „extremist”, înlocuit printr-o „revoluție” sponsorizată de alde Soroș, Victoria Nuland si alte personaje „benefice”, cu armata NATO ce va instala un guvern „democratic” binecuvântat de Washington. In vecii vecilor Ro nu va reuși sa se desprindă din ghiarele imperiului – singura speranța pentru iobăgimea din Europa de est,Africa si Asia este destrămarea imperiului financiar USA si UE- prin colapsul dolarului si al euro- atunci vestul va avea destule belele pe cap ca sa mai aibă timp si resurse de supt de la altii. Nu mai e mult timp, si istoria caderii imperiului Roman, si al mai tuturor imperiilor – se va repeta. Atunci Romania va mai avea o Sansa de redresare- nu mai devreme.

  2. Aveti dreptate doar in privinta faptului ca indreptarea lucrurilor se va face mult mai greu si asta pentru ca noi am ales vatafi care ne-au facut sclavi pe noi, FIINDCA AM ACCEPTAT, iar in fata altora s-au facut presuri pe care s-au sters pe picioare si nu-au vandut.

  3. In afara de protestul in strada , este si asta o solutie . Dar la cel mai mic derapaj , scosi in suturi afara . Nu trebuie lasati sa-si faca de cap 4 ani . Tara are nevoie dr legi adevarate . Nu avem legi si nu avem justitie . Justitia este corupta pana la ultimul portar de tribunal . Asta trebuie sa se schimbe .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.