Frontul invaziei ce amenință Europa

1

În timp ce Bulgaria aproape a terminat construcția zidului de sârmă ghimpată, pe care-l ridică la granița cu Turcia pentru a se apăra de imigrația clandestină, Ungaria a început ridicarea unui zid asemănător la granița cu Serbia. El va avea o înălțime de 3 metri și se va întinde pe o distanță de 175 de kilometri, în încercarea disperată de a opri masele de imigranți clandestini din Africa și Orientul Mijlociu, care pătrund zilnic pe teritoriul ungar. De la începutul lui 2015, peste 90000 de clandestini au forțat frontiera ungară, guvernul de la Budapesta estimând că până la sfârșitul anului vor intra în țară circa 300.000 de imigranți, în marea lor majoritate musulmani.

În 2014 au fost ”doar” 150.000, dar socialiștii ungari, susținători ai imigrației și adversari ireconciliabili ai politicii premierului Viktor Orban, se pot declara mulțumiți: cu aproape o jumătate de milion de clandestini musulmani în doar 2 ani, și asta la o populatie de doar 10 milioane de locuitori, Ungaria se va afla, în sfârșit, pe “drumul cel bun”. Care poate deveni si ultimul! Trebuie evidențiată și activitatea Înaltului Comisariat ONU pentru Refugiați (HCR), una dintre reușitele notabile ale acestei organizații fiind integrarea prin sport a numeroșilor refugiați afgani și pakistanezi, prezența unora dintre ei în echipa națională de cricket a Ungariei fiind demnă de remarcat.

Notă discordantă în acest “peisaj idilic” face doar premierul Viktor Orban, cel care se opune din răsputeri transformării Ungariei într-o tabără de refugiați. Declarațiile lui împotriva valului imigrațional ce acoperă Europa, punând în pericol chiar fundamentele civilizației europene, au provocat discuții aprinse, el fiind acuzat de stânga ungară și de cea europeană de extremism și xenofobie. În iulie 2015, la Tușnad, premierul ungar a declarat din nou că „imigrația ilegală reprezintă o amenințare la adresa Europei”, contribuind la „pierderea identității culturale europene”, el afirmând cu tărie că „masele de extracomunitari clandestini contribuie la amplificarea terorismului, șomajului și infracționalității.”

Viktor Orban are de ce sa fie îngrijorat. Pe 18 iunie 2015, Parlamentul Macedoniei a votat o lege care le permite imigranților clandestini veniți din Grecia să folosească mijloacele de transport pentru a-și continua drumul către Ungaria și Uniunea Europeană. Și nu sunt puțini cei care se folosesc de prevederile acestei legi: 4.000 de clandestini traversează zinic teritoriul Macedoniei! Una dintre cele mai sărace țări din Balcani, Macedonia a înlocuit Bulgaria – care a luat măsuri dure de protecție – devenind țară de tranzit pentru zecile de mii de africani sau asiatici veniți din Grecia, acolo unde guvernul socialistului radical Tsipras a deschis larg porțile în calea invaziei.

Dacă poziția “extremistului” Viktor Orban este cunoscută, cea adoptată de guvernele ceh și polonez a constituit o surpriză pentru “geneticienii” de la Bruxelles, atât de ocupați cu experimentele complexe ce urmăresc schimbarea structurii ADN-lui european. Prim-ministrul Cehiei, Bohuslav Sobotka, a declarat luna trecută: „Nu trebuie să deschidem porțile spațiului Schengen refugiaților economici”.

Asta ar însemna stoparea imigrației clandestine – circa 90% din totalul imigranților clandestini fiind refugiați economici -, dar Bohuslav Sobotka n-a mai specificat lucrul acesta. În schimb, a adăugat: „Europa nu are suficientă forță pentru a face față numărului de imigranți ilegali, care nu încetează să crească. Sistemele sociale ale statelor europene pot să se prăbușească dacă valul imigrațional nu va scădea în timp de câteva luni”.

Dar țunamiul imigrațional nu scade, dimpotrivă, cu complicitatea Bruxelles-ului, care a refuzat să urmeze exemplul Australiei, crește neîncetat! Astfel, în numai 20 de zile (23 iunie-12 iulie 2015), 28.260 de clandestini au debarcat pe coastele Greciei, traversând Marea Egee! Ei s-au alăturat celor peste 50.000 de clandestini (sirieni, irakieni, afgani, pakistanezi) care au intrat în Grecia de la începutul anului 2015. Și valul continuă să crească!

În Italia au debarcat în 2014, cu ajutorul marinei italiene, circa 200.000 de clandestini, în marea lor majoritate musulmani de origine africană. În primele 6 luni ale lui 2015 au sosit deja 150.000! Numai în cursul zilei de 25 iulie 2015 au debarcat în Sicilia, salvați de doua nave comerciale, 1.200 de imigranti veniți din Africa Subsahariană. Ei vor intra, ca și ceilalți de până acum, sub aripa protectoare a statului italian, fiind hrăniți și găzduiți pe socoteala contribuabililor: 1.200 euro/imigrant/lună! Numai că italienii știu acum de ce sunt în stare “oaspeții” lor, așa că au început să se opună. La Roma și Veneția, locuitorii cartierelor în care trebuiau aduși sute de imigranți au atacat apartamentele deja pregătite pentru aceștia, incendiind paturile, televizoarele și mobilierul din interior. S-au format lanțuri umane care au împiedicat sosirea autobuzelor încărcate cu imigranți clandestini.

Sâmbătă, 25 iulie 2015, la Varșovia, unii, care nu știu încă ce-i așteaptă, au ieșit în fața Gării centrale, cu pâine și sare, pentru a-i întâmpina pe imigranții clandestini. Scena seamănă mult cu cea din filmul «Independence Day», aia în care pământenii fericiți ies să-i întâmpine, cu gura până la urechi și pancarte cu mesaje de bun venit în mâini, pe extratereștri care îi „prăjesc” instant. Viața e ca filmul! În același timp, câteva sute de manifestanți au scandat în centru orașului „Astazi imigranți, mâine teroriști” și au afișat pancarte pe care scria „Polonia nu are mijloacele necesare pentru a-i primi pe imigranți”. Bineînteles, comportându-se astfel au fost etichetați imediat de către media ca „extremiști de dreapta”, adică, pe scurt, naziști!

Potrivit unui studiu realizat în 2013 de Centre for Research on Prejudice, 69% dintre polonezi nu doresc imigranți „non-albi” în țara lor. Un politician polonez spunea: „Polonia nu dorește imigranți străini pe teritoriul său. Nu îi înțelege, nu îi tolerează”. Grav, „extremismul de dreapta” e la largul său în Polonia! Iar dacă ne amintim că guvernul polonez a respins „cota” de imigranți clandestini fixată de către UE, manifestându-și clar dorința de a primi numai refugiați creștini din Siria, pe motivul că Polonia este o țară creștină, putem realiza gravitatea  situației de acolo. Se pare că polonezii n-au aflat că așa-zisele „țări europene” nu mai sunt în viziunea ONU și UE decât niște teritorii geografice ce trebuiesc repopulate.

Unde se situează România în contextual actual? Veștile sunt foarte bune. Atât guvernul, cât și președinția au acceptat, fără să comenteze, „cota”  fixată de Bruxelles. Prin urmare, peste 2.000 de clandestini originari din Africa și Asia, în marea lor majoritate musulmani, vor beneficia de tradiționala ospitalitate românească. Asta pentru început, pentru că vor urma și alte tranșe. Acestora li se vor adăuga „ceilalți” – cei care vor veni forțând frontiera sârbo-română. Asta se va întâmpla imediat ce ungurii vor termina de construit zidul la granița cu sârbii. Și-l vor termina repede, așa cum au terminat de construit autostrăzile. Oprite de noul zid, masele de clandestini vor trece atunci din Serbia în România. Al cărui guvern este mai ocupat cu edificarea celei mai mari moschei din Europa, decât cu construcția autostrăzilor. Așa că, să nu ne gândim că va încerca să ridice și un zid în calea invaziei. Au trecut vremurile când aici poarta se închidea în fața furtunii invadatorilor. Oricum, nici nu mai e corect politic să faci așa ceva. Azi, Vlad Țepeș sau Ștefan cel Mare ar fi considerați niște extremiști de dreapta!

Autor: Bogdan Calehari

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.