S-a spălat pe cap pe balcon!

0

Elefant spalat pe capCineva se spală pe cap pe balcon (o să mai citiți expresia asta!), cu apa care curgea de pe bloc, altcineva îl filmează. Filmarea ajunge pe Youtube și de aici direct la La Măruță. E România! Producătorul își dă seama la timp că întâmplarea nu poate fi lăudată, așa că trebuie înfierată grozăvia. În orice caz, subiectul nu poate fi neglijat! Se iscă ”inevitabil” o discuție, o largă dezbatere în care, la fel de ”inevitabil”, nu pot fi evitate concluziile privind educația și cultura civică a întregului popor român. Subiectul e de importanță națională. I se alocă minute întregi. Aici România!

Asta pentru că „emisiunea La Măruță aduce în casele telespectatorilor povești de viață extraordinare, subiecte fierbinți, dezvăluiri în premieră, minuni și evenimente mondene”, iar filmarea pare că se integrează perfect în toate categoriile dintr-odată.

În timp ce filmarea este popularizată pe ecranul unei televiziuni naționale, comentatorii dezgustați dezaprobă în modul cel mai vehement nimic altceva decât… modul în care protagonisul a înțeles să devină popular, postând filmarea. Că îl ajută în acest scop, pe care îl recunosc, comentatorilor pare că le scapă. Prostia și absurdul se lovesc cap în cap, se împiedică și se dau de-a dura, dar sar în picioare cu o și mai mare dezinvoltură.

Sunt pronunțate cuvinte grele, comentatoarele sunt „siderate” și „scârbite”, este condamnată o întreagă generație, care ar fi venit după cea a „decrețeilor”, a „cretineilor”. Măruță își alege cea mai sobră mimică din recuzită și cele mai elevate cuvinte din vocabular, este chiar îngrijorat și indignat. „Eu, pur și simplu, nu-mi revin! Să vezi așa ceva!”, se ofuschează principial o „prezență” din studio. Până la urmă, n-ar fi nimic prea grav, apa s-ar fi scurs în jos oricum, dar cel care se spală a folosit șampon și de pe capul lui s-au scurs „zoaie”. A avut de suferit un bloc întreg și grădina de jos. Abominabil! Se trece în cele din urmă la un alt subiect de o și mai mare importanță națională: cineva care vorbea cu o capră… România!

Ce a lipsit a fost un interviu cu protagonistul, care ar fi decurs probabil cam așa:

       –  V-ați spălat pe cap pe balcon?

        – Da, m-am spălat pe cap pe balcon.

         – Cum v-ați spălat pe cap pe balcon?

         – Am ieșit pe balcon și m-am spălat pe cap.

         – De ce v-ați spălat pe cap pe balcon?

         – Nu aveam apă, vroiam să mă spăl pe cap, afară ploua și așa m-am spălat pe cap pe balcon.

         – Cum v-a venit ideea să vă spălați pe cap pe balcon?

         – Tocmai v-am spus, nu am ce să adaug. Nu aveam apă, vroiam să mă spăl pe cap, afară ploua și așa m-am spălat pe cap pe balcon. 

         – Vă dați seama ce ați făcut când v-ați spălat pe cap pe balcon?

         – Nu. Ce am făcut când m-am spălat pe cap pe balcon?

         – Credeți că-i normal să vă spălați pe cap pe balcon?

         – Nu. De asta m-am și filmat când m-am spălat pe cap pe balcon.

         – Ați folosit și șampon ca să vă spălați pe cap pe balcon.

         – Păi cum altfel să mă spăl pe cap, chiar și pe balcon?

         – Păi și șamponul unde s-a dus când v-ați spălat pe cap pe balcon?

         – Păi s-a dus în jos, așa cum se duce apa, odată cu apa cu care m-am spălat pe cap pe balcon?

         – Ce efecte credeți că a avut apa cu șampon atunci când a căzut din capul dumneavoastră când vă spălați pe cap pe balcon?

         – Apa cu șampon, sau șamponul din apă, mai bine spus, cred că nu a avut niciun efect în atâta apă după ce m-am spălat cu el pe cap pe balcon.

         – Stimați telespecatatori, trebuie să vă mărturisesc că nu am mai fost atât de revoltat nici atunci când invitații mei s-au înjurat, s-au bătut sau și-au descris tot felul de activități sexuale în studio! Acest din urmă cocălar pe care l-am adus în fața națiunii s-a spălat pe cap pe balcon… și a mai folosit și șampon!…

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.