„Voi călători la Washington DC, mă pun în genunchi și îi cer mâna”

3

Legalizarea căsătoriilor între persoane de același sex, în SUA, l-a făcut pe președintele din Zimbabwe să lanseze o propunere inedită. Robert Mugabe i-a cerut președintelui Barack Obama să se căsătorească cu el.

În vârstă de 90 de ani, Robert Mugabe i s-a adresat locatarului de la Casa Albă, cu această cerere în căsătorie, într-un interviu pentru postul național de radio.

„Am ajuns la concluzia că, dacă președintele Obama a susținut căsătoriile între persoane de același sex, i-a sprijinit atâta timp pe homosexuali și a fost de acord cu aceste mariaje, atunci ar trebui să merg la Washington, să îngenunchez și să-îi cer mâna. Nu pot înțelege cum acest popor îndrăznește să sfideze legile clare ale lui Hristos, în care Domnul interzice astfel de sodomii” – Robert Mugabe.

Președintele Zimbabwe a mai spus că guvernul american este condus de perverși, de slujitori ai Satanei, care nu fac decât să insulte marea națiune americană.

Printr-o decizie considerată istorică, în SUA, Curtea Supremă de Justiție a legalizat la începutul lui iulie 2015 căsătoriile între persoane de același sex pe întreg teritoriul țării.

Barack Obama a salutat decizia Curții Supreme, spunând că „este o victorie pentru aliații, prietenii și susținătorii (căsătoriei între homosexuali) și o victorie pentru America”.

„Deși Statele Unite au fost fondate pe principiile credinței creștine, corupta elită politică acționează acum spre propriul ei sfârșit” – Robert Mugabe.

Loading...
loading...

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.