„Voi călători la Washington DC, mă pun în genunchi și îi cer mâna”

3

Legalizarea căsătoriilor între persoane de același sex, în SUA, l-a făcut pe președintele din Zimbabwe să lanseze o propunere inedită. Robert Mugabe i-a cerut președintelui Barack Obama să se căsătorească cu el.

În vârstă de 90 de ani, Robert Mugabe i s-a adresat locatarului de la Casa Albă, cu această cerere în căsătorie, într-un interviu pentru postul național de radio.

„Am ajuns la concluzia că, dacă președintele Obama a susținut căsătoriile între persoane de același sex, i-a sprijinit atâta timp pe homosexuali și a fost de acord cu aceste mariaje, atunci ar trebui să merg la Washington, să îngenunchez și să-îi cer mâna. Nu pot înțelege cum acest popor îndrăznește să sfideze legile clare ale lui Hristos, în care Domnul interzice astfel de sodomii” – Robert Mugabe.

Președintele Zimbabwe a mai spus că guvernul american este condus de perverși, de slujitori ai Satanei, care nu fac decât să insulte marea națiune americană.

Printr-o decizie considerată istorică, în SUA, Curtea Supremă de Justiție a legalizat la începutul lui iulie 2015 căsătoriile între persoane de același sex pe întreg teritoriul țării.

Barack Obama a salutat decizia Curții Supreme, spunând că „este o victorie pentru aliații, prietenii și susținătorii (căsătoriei între homosexuali) și o victorie pentru America”.

„Deși Statele Unite au fost fondate pe principiile credinței creștine, corupta elită politică acționează acum spre propriul ei sfârșit” – Robert Mugabe.

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.