Haitele brune

0

La sfârșitul lui august 2015, în Germania „haitelor brune” li s-a interzis să mai protesteze pe străzile orașelor contra invaziei musulmane ce le acoperă țara. Dar cine sunt „haitele brune”? – se vor întreba mulți. Sunt germanii – femei și bărbați, bătrâni și  tineri, familiști sau doar adolescenți imberbi – care se pronunță pentru stoparea valului imigrațional.

„Haitele brune”, numite așa de cancelarul Angela Merkel, sunt formate din acei germani care gândesc, cred și vorbesc acum exact așa cum gândea, credea și vorbea Angela Merkel în urmă cu 5 ani: „Germania multiculturală” s-a dovedit un eșec, nu mai este nevoie de o imigrație care să apese asupra sistemului social, se simt conectați la valorile civilizației europene iudeo-creștine și cine nu e de acord cu asta nu are ce căuta în Germania.

Da, „haitele brune” au votat-o pe Angela Merkel și au făcut-o doar pentru că aceasta le semăna atât de mult. Acum au ajuns, cu toții, niste deviaționiști de extrema dreaptă, pentru că au mers si merg neabătuți pe drumul trasat de Partid, fără să se uite în timpul acesta peste umăr să vadă că Partidul a luat-o pe alt drum… mult la stânga;  atât de mult încât a depășit Stanga pe partea stângă – cum constata un ziar de dreapta german. Din cauza asta, azi, sunt puși la stâlpul infamiei, sunt numiți „haitele brune”, neo-naziști, extremiști de dreapta și li se interzice să mai manifesteze pe străzi. Nu mai au voie să-și exprime opiniile în locurile publice. „Locul lor este în tribunale” – spune ministrul justiției, un politician de stânga, care gândește la fel cum gândește și Angela Merkel – cea care își spune de dreapta, deși e doar vopsită în culorile ei.

În Germania străzile aparțin acum doar germanilor corecți. Corecți politic. Celor care vor Islam, celor ștanțați asemenea francezilor, suedezilor sau englezilor, care după atentatele teroriste islamiste se fac lanț uman și zid de protecție în jurul moscheilor unde s-au format asasinii. Doar aceștia au primit dreptul de a manifesta, de a-și exprima opinia.

Așa că, la Dresda, au ieșit pe străzi câteva mii de germani care au răspuns chemării Alianței Anti-Naziste. Nu și Anti-Islam, pentru că Islamul (supunere) nu e totalitar, o arată și numele lui. Au cântat în cor «Say it loud, say it clear, refugees are welcome here» și au aratat calea ce trebuie urmată de toți germanii: Umanismul în locul naționalismului! Mai mulți imigranți li s-au alăturat. Și ei tot umaniști, tot pentru desființarea frontierelor și a statelor naționale din Europa. Exact pe sufletul Conducătorului, al Angelei Merkel, care a respins cu fermitate stegulețul Germaniei, pe care i l-a oferit unul dintre apropiați – un alt deviaționist -, în seara ultimei victorii electorale.

Da, umanismului! Nu, „haitelor brune”! Pentru că se opun sosirii umaniștilor veniți din niște țări (Siria, Irak, Afganistan, Sudan, Somalia, Pakistan etc.) ce împărtășesc valorile civilizației moderne: toleranță, deschidere către diversitate, libertate religioasă, dar și laicitate, stat de drept, democrație. Pentru că nu vor să accepte că aceste valori au făcut și fac din aceste țări, din cetățenii lor, care au fost crescuți de generații în cultul față de ele și Allah, niște exemple de urmat pentru toți germanii și pentru toți cetățenii europeni.

„Haitele brune” trebuie să renunțe! Pentru că democrația germană îi mai primește la pieptul ei doar pe acei cetățeni care gândesc, cred și vorbesc, așa cum gândesc, cred și vorbesc Conducătorul, elita politică din jurul lui si câinele lor de pază – Presa. Numai așa vor ajunge germanii să traiască, în viitor, într-o lume la fel de mirifică cum este aceia din care le vin azi atâția umaniști. Oare, atunci, tot „haitele brune” vor fi vinovate de întunericul ce va domni în acel paradis?

Autor: Bogdan Calehari

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.