Ponta vorbește cu câinele… și câinele cu Ponta

3

Ca să realizezi cât de ridicolă e viața noastră politică reflectată în mass-media, adică viața noastră politică, ziua de 10 septembrie 2015… sau oricare alta, este cât se poate de potrivită, ca oricare alta. Totuși, 10 septembrie 2015 este parcă mai relevantă.

O informație care nu a avut nicio relevanță nici înainte, nici după a reușit să capteze atenția întreagii prese din România într-o amplă dezbatere și discuții aprinse.

„Victor Ponta s-a aflat în cursul zilei de joi în Turcia. Această informație este confirmată din mai multe surse și nu există dubii asupra ei. A fost publicată de BN24 în premieră la ora 15:38, Digi 24 a difuzat-o în jur de ora 18.00. HotNews.ro a confirmat-o din mai multe surse și a publicat-o în jurul orei 18.30. Informația a început să circule printre jurnaliștii acreditați pe guvern încă din cursul dimineții de joi. Se știa și în alte redacții TV că Ponta a plecat din nou din țară, dar au dat informația fie foarte târziu, fie au ingorat-o complet”, scrie Dan Tapalagă a doua zi pe hotnews.ro, probabil după o noapte albă de gânduri febrile.

Toată presa a fost cuprinsă de un freamăt irezistibil în căutarea lui Ponta, care, prim-ministru într-o ”democrație în consolidare”, poate face ce îl taie capul fără să răspundă pentru agenda sa în fața nimănui. Dar se mai lucrează la consolidare…

Nimeni nu s-a întrebat prea mult ce ar putea face Ponta în Turcia, dacă va închina sabia sa de lemn sultanului, dacă va promite ridicarea unei și mai mari moschei din lut, decât Djenè, din Mali, de către statul român, sau a uneia din aur masiv, odată cu convertirirea țiganilor căldărari la Islam. Nu, important a fost să se știe dacă a plecat sau nu Ponta și dacă a mințit, nu și de ce a mințit.

Totuși , Tapalagă scrie în finalul textului său: Interesant, totuși, de aflat ce ascunde această nouă vizită fulger în Turcia și de ce atâta secretomanie în jurul ei”. Interesant, nu de alta, dar e vorba despre țară…

Iar din partea lui Ponta la ce să te aștepți, ca om politic român? Aștia, când crezi că nu pot fi mai penibili, fac câte ceva care să te contrazică fragrant, vin cu ceva nou, ca să-ți arate că limita tinde către infinit.

Ponta vorbește cu câinele său, iar în asta, bineînțeles, nu e nimic grav, fiecăruia i se întâmplă. Dar ce e de-a dreptul alarmant este că animalul îi vorbește, la rândul său.  

„LILO, cea mai buna prietena a Irinei si al 5 lea membru al familiei noastre, a vazut la televizor ca sunt fugit in Turcia / ca ma operez si nu ma va vedea mult timp!!! A venit uimita sa ma intrebe ce fac?? Sunt acasa, ma pregatesc sa ma uit la meciurile din seara asta de la Campionatul European de Baschet, si apoi sa ma culc pentru ca maine am treaba multa la Guvern! Va rog nu mai speriati bietul caine?!”

A încercat să fie spiritual probabil. Dar ce a reușit stă la mintea orișicui…

Tocmai vin de la cățeii mei, unde am încercat să am un dialog civilizat și chiar le-am pus un subiect serios în discuție: să nu mai latre aiurea. Nu am obținut niciun rezultat de la ei. Cred că-i vina mea, pentru că nu-s om politic român obișnuit să discut cu câinii și cățeii…

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

3 COMENTARII

  1. ridicol articol, ridicol epilog, ridicola presa mioritica.
    Nenea Talpalaga, indiferent cum s-ar numi premierul, lucruri de genul asta s-au mai intamplat si se vor mai intampla. Nu numai in ROmania (la draqu’granitele au fost deschise, dar jiaristii s-au inchis in propria lor minte) ci peste tot in lume.
    Contracte secrete, vizite secrete, intelegeri secrete, centre de detentie secrete, laboratoare secrete etc.
    Rolul ziaristilor acesta este: de a aflat lucruri mai mult sau mai putin secrete si publicarea lor fara prea multe floricele (denaturarea adevarului)
    Cainele ii vorbeste lui ponta iar unii jiaristi latra spre luna (semiluna)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.