„Putem să ajungem o minoritate în propriul nostru continent”

14

Premierul ungar, Viktor Orban, a avertizat că stabilitatea Europei este în mare pericol, din cauza faptului că fluxul de imigranți este fără sfârșit, iar dacă Uniunea Europeană nu își protejează frontierele, vor veni zeci de milioane.

„Realitatea este că Europa este amenințată de fluxul masiv de oameni. Multe zeci de milioane ar putea veni în Europa. Acum vorbim despre sute de mii, dar anul viitor am putea vorbi de milioane și nu se întrevede niciun sfârșit” – Victor Orban, vineri, 4 septembrie 2015la postul public de radio.

Șeful guvernului maghiar a mai spus că granițele trebuie protejate, iar în gara din Budapesta asaltată  de refugiați, trebuie aplicate legile.

„Brusc ne vom trezi că suntem o minoritate pe propriul nostru continent. Europa să arate putere în protecția frontierelor noastre”.

„Tot ce se întâmplă în fața ochilor noștri va avea consecințe explozive pentru întreaga Europă”.

„Răspunsul Europei este nebunia. Trebuie să recunoaștem că politica greșită privind emigrarea a Uniunii Europene este responsabilă pentru această situație”.

„Iresponsabilitatea este marca oricărui politician european care propagă promisiunea pentru o viață mai bună emigranților și îi încurajează să lase totul în urmă și să-și riște viață pentru a ajunge în Europa. Dacă Europa nu se întoarce pe calea bunului simț, se va găsi zdrobită în lupta pentru propria soartă”.

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

14 COMENTARII

  1. Le spun ungurilor doar un lucru: Neamul romanesc a aparat Europa de invazia musulmana ( si nu numai) 700 de ani. 700 de ani au fost feri la portile Europei, europa care astazi ne dispretuieste, ne jefuieste, si ne marginalizeaza din motive stiute dor de ea..! Daca nu eraru romanii, Europa nu mai exista asta. NU mai exista Austria, Ungaria, Germania, Franta, poate chiar Italia si tarile scandinave. Acum a venit randul vostru sa aparati Europa macar 1 an, sa vedeti si voi cum e. Noi am apatat-o cu pretul vietii, voi ce sunteti dispusi sa sacrificati???

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.