Doctorul bolnav. Politianism cronic!

0

Tudor Ciuhodaru Salvati spitalulPe 24 martie 2015 medicul și omul politic Tudor Ciuhodaru, deputat de Bârlad ales din partea PPDD, declara „ne-am săturat de dictatura supracorupției PSD!”. Pe 19 septembrie același politician spunea „susținem Guvernul pentru a realiza aceste politici economice, politici sociale, pe care ni le-am propus”. S-a întâmplat ceva cu medicul Ciuhodaru, s-a îmbolnăvit fără speranță? Pe 29 aprilie s-a înscris în UNPR, partid de guvernământ, alături de PSD, și a început să activeze în grupul parlamentar al PSD. Ar putea fi un simptom. De atunci, Guvernul și PSD au încetat să mai fie corupți, să jefuiască, să fie incompetenți, ba au devenit buni, demni de susținerea sa… Politica e curvă și în cazul lui Ciuhodaru? De ce să jicnim femeile alea?…

„Vreau să se știe!”, țipa medicul Tudor Ciuhodaru, pe 28 aprilie 2015, într-o declarație politică continuată apocaliptic: „Avem de-a face cu un sistem de crimă organizată, foarte bine consolidat și alimentat, cu resurse umane și materiale. Un sistem de crimă organizată nu poate fi reformat din interior, el doar poate fi distrus din exterior”. Ptiu, drace! Scuipați-vă în sân și pregătiți-vă pentru ce e mai rău, pentru că medicul ieșean ales deputat în Bârlad din partea defunctului PPDD, are de gând să continue cu „blestemățiile”, dovedind însă că nimeni nu e profet în țara lui, și mai ales el: „Sincer, acum, vedeți cumva zeci de mii de cetățeni ieșind în stradă ca să ceară sistemului să se autodistrugă acceptând oameni noi, profesioniști incoruptibili, care gândesc pe termen lung?” Cuvintele deloc vizionare erau rostite în aprilie, așa cum am spus, pentru că acum, deschizând puțin televizorul, avem un răspuns sigur la întrebarea deputatului: „Da”.

Rețineți data, pentru că este foarte importantă, această declarație se întâmplă pe 28 aprilie, este ziua în care deputatul PPDD are nu mai puțin de 11 astfel de ieșiri “cutremurătoare”, toate una și una.

Într-una cere medicamente fără taxe, într-alta rezolvarea situației de la Institutul «Cantacuzino» („Guvernul are datoria să salveze și să modernizeze acest institut vital pentru populația României. Nu vă jucați cu siguranța națională de sănătate!”), în alta vrea concursuri pentru minștri și secretarii de stat desemnați atât de arbitrar, adică politic. Asta pentru ca la sfârșit, într-o ultimă declarație, cu ultimele puteri, după ce constată ipocrizia membrilor Guvernului PSD, UNPR, PC, PLR, care spun că au salarii mici și se jertfesc, în vreme ce, de fapt, jefuiesc („ăștia care jefuiesc, pardon, se jertfesc…”), Ciuhodaru să fie cuprins de un dezgust metafizic. „Are cineva o lămâie?”, așa își denumește infantila, pardon, inflamanta declarație politică.

„Reacții alergice la alimentația de post”

Până în ziua de 28 aprilie 2015, deputatul nostru era cel mai harnic parlamentar român din toate timpurile, dacă munca se poate măsura în debit verbal și idei crețe. Au fost zile în care a avut și 58 de intervenții în cameră, iar aceste declarații s-au referit la aproape orice. Dacă o bătrână s-a îmbătat de ziua ei “internațională”, 8 martie, și a fost dusă la spital, pentru ca apoi cazul său să ajungă în presă și la cunoștința deputatului, Ciuhodaru a făcut o declarație politică din asta imediat.

Să nu întrebați cum poate fi așa ceva o declarație politică, pentru că nimeni nu vă poate răspunde: „Reacții alergice declanșate de alimentația de post”. Sub această denumire și-a trecut parlamentarul intervenția, și nu este nicio alegorie, nicio metaforă, despre asta este vorba: alergii care, așa cum aflăm de la medicul deputat în declarația sa… politică, „necesită intervenție de urgență și beneficiază de un tratament complex ce include suportul volemic și respirator, antiinflamatorii steroidiene, simpaticomimetice, antihistaminice”. Ați reținut? ”Declarația politică” se încheie… firesc, cu recomandarea unui regim alimentar echilibrat: „proteine vegetale (soia, cartofi, cereale integrale), fructe pentru aport glucidic, lipide (uleiuri și margarine vegetale, nuci, semințe), precum și vitamine, în principal din fructe și legume proaspete”. Asta poate că merită reținut, dar ce nu poate fi uitat este că aceasta este la Ciuhodaru o “declarație politică”. Ce o fi politic la ea?! Totul este politic la Tudor Ciuhodaru, avem de-a face cu un politician până în măduva oaselor, sau, după caz, până în măruntaie.

Opoziție la Guvernul Ponta, pardon, susținere!

Până în 28 aprilie, cu o abilitate aparte, deputatul ales din partea PPDD, care trecuse prin PC și PSD, transforma orice subiect într-unul politic. Așa că, cu excepția celor predispuși la alergii, nu trebuie să reținem nimic din declarațiile sale decât data de 28 aprilie, când s-au petrecut ultimele, și ipocrizia și alte multe păcate de care acuza Guvernul Ponta. Pe 29 aprilie 2015 se întâmplă ceva în viața deputatului PPDD Tudor Ciuhodaru. Este ziua în care, printr-un comunicat, UNPR, partidul de lângă PSD la guvernare, anunță că medicul ieșean a intrat în rândurile sale. Între despărțirea de partidul condamnatului Dan Diaconescu și ultima înregimentare, la UNPR, Ciuhodaru cochetase cu un nou partid pe care „amenința” că îl înființează un alt fost deputat, Daniel Fenechiu. Acesta, în lipsa altor variante la OSIM, probabil, îl numise și Național, și Democrat, Partidul Național Democrat. Ce-i mai bun! Însă comunicatul UNPR anunță acum, nu numai intrarea lui Ciuhodaru în UNPR, dar și că acesta va activa în grupul parlamentar al PSD. Așa se face că cel pe care îl numeam „Speedy Gonzales de Bârlad” în trecut, pentru hiperactivitatea sa, ajunge, din prea multă viteză, probabil, în partidul al cărui miniștrii… „jefuiesc, pardon, se jertfesc”. Ce va face începând cu această zi, 29 aprilie, Tudor Ciuhodaru, va jefui sau se va jertfi? Se va jertfi, își va sacrifica întreaga opoziție, acerbă și vehementă, pe care până atunci o făcea Guvernului Ponta, Ponta, „plagiatorul” care „sfidează poporul”, cum suna numele unei declarații din februarie. Care februarie vine înainte de aprilie, lună după care o asemenea declarație va deveni imposibilă pentru “teribilul” politician al poporului Tudor Ciuhodaru. De altfel, 11 intervenții a avut deputatul numai în preziua înscrierii în UNPR, 28 aprilie, toate împotriva guvernării. 11 intervenții a avut și de doua zi, 29 aprilie, când s-a regăsit în grupul parlamentar al PSD, până astăzi, niciuna împotriva guvernării. 29 aprilie este, pentru Ciuhodaru, ziua din care Guvernul Ponta… ipocritul Guvern al celor care spuneau că se jertfesc, în vreme ce jefuiau, încetează să mai jefuiască.

Între 24 martie, când omul politic Tudor Ciuhodaru declara „ne-am săturat de dictatura supracorupției PSD!” și 19 septembrie, când spunea „susținem Guvernul pentru a realiza aceste politici economice, politici sociale, pe care ni le-am propus”, s-a întâmplat ceva cu doctorul. S-a îmbolnăvit fără leac, fără tratament, fără regim alimentar, fără speranță. Politica se dovedește a fi curvă în cazul lui Ciuhodaru? De ce să jicnim femeile alea?

„Victorele, tată, roșește repede niște ouă și halește-le repede, că de Paște nu se știe dacă dau ăia la Rahova!” – Tudor Ciuhodaru, 17 martie 2015.

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.