„Marș la treabă și muncește pentru mine! Nu te plătesc să stai pe facebook!”

0

DACĂ EȘTI POLITICIAN ȘI-MI DAI CERERE DE PRIETENIE PE FACEBOOK EȘTI HOMOSEXUAL.

Nu am fost și nu sunt membru al niciunui partid politic.

Nu am cântat niciodată, dar nicodată în nicio campanie electorală pentru nimeni.

Nu compus niciodată niciun cântec imn pentru niciun politician sau partid.

Nu am permis nimănui niciodată să folosească politic muzica mea. Am cedat-o cu drag mereu însă pentru cauze umanitare și deși tu politician român ești fără doar și poate un caz clinic, nu poți reprezenta niciodată un caz social, calificat pentru ajutor umanitar.

M-am implicat o singură dată într-o campanie electorală, susținând public dar neimplicat politic, un candidat pentru că:

Eram sătul de colegii care aidoma ultimelor târfe se fotografiau, cântând de gât pe bani mulți, cu toate maimuțele politice, luându-le banii pentru ca mai apoi să se plângă de calitatea proastă a  politicienilor români.

Aveam o datorie de onoare față de Cosmin Gușă care m-a ajutat să strâng 60.000 de euro pentru un copil de cls a XI-a, bolnav de cancer din Constanța. Eu reușisem să adun la un concert numai 7.000 de euro. Banii aceia, deși pentru mine erau foarte mulți, pentru copilul acela nu reprezentau practic nimic. Am apelat la toate “vedetele clipei” iar unele spre rușinea lor și disprețul meu au ajuns până la a promite vindecarea copilului în discuțiile acestora cu mama lui, pentru ca mai apoi să nu mai răspundă la telefoane. Gușă a fost singurul om care m-a ajutat și căruia i-am promis că am să-l ajut la rândul meu atunci când va avea nevoie, indiferent de ce va însemna asta pentru mine.

Chiar dacă în România ultimilor ani asumarea unei decizii și respectarea unei promisiuni este considerată a fi o mare prostie, deși copilul din nefericire a murit un an mai târziu, m-am ținut de cuvânt.

Și acum, sau mai ales acum, îmi asum judecata de atunci.

Candidatul respectiv a pierdut alegerile prezidențiale la ordin, după părerea mea, dar asta este un altfel de subiect, pentru o altă ocazie.

Așadar, măi dragă:

Având în vedere cele de mai sus dar și multe altele, ce te face să crezi că noi doi putem fi prieteni?!

Deci: Dacă ești politician și-mi dai cerere de prietenie pe facebook ești homosexual.

Nu spun gay pentru că gay sună cool iar tu politician român ești orice dar nu cool.

Nu că ar fi ceva rău sau greșit dar eu sunt hetero iar tu politicianul român nu poți fi prietenul meu sub nicio formă, în niciun context. Tu ești, sau ar trebui să fii angajatul meu, mai arhaic vorbind, sluga mea, omul care prin fișa postului trebuie să lucreze în interesul meu de cetățean, ori eu nu vreau să fiu prieten cu slugile!

Nu încerca să te pui bine cu mine mă prostule! Marș la treabă și muncește pentru mine!

Nu încerca să te pui bine cu mine mă prostule! Marș la treabă și muncește pentru mine!
Nu te plătesc să stai pe facebook.

PS

Bă bajeți, încercați cu femeile în față.

Așa ar fi frumos, politicos, elegant, manierat, galant până și politically correct, chiar dacă… Bine, nu mai spun pentru că este evident.

Autor: Florin Chilian

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.