Șeful Psihiatriei către liderul PSD Vaslui: „Cum vă simțiți?”

0

Fostul șef al Secției de Psihiatrie a Spitalului Județean de Urgență, reputatul medic Gheorghe Silvestrovici a avut un mesaj mai puțin obișnuit pentru liderul PSD Vaslui și președintele Consiliului Județean Vaslui, prin intermediul Anonimus. „O persoană cu comportament megaloman”, „departe de viața reală”, „nu ești cu picioarele pe pământ”, sunt câteva dintre aprecierile medicului.

„Cel care vorbește de sus tuturor și cel care pretinde că are totdeauna dreptate este o persoană căreia i s-a urcat scaunul la cap și are comportament megaloman. Toți dictatorii, de-a lungul istoriei, au cumulat toate funcțiile în stat și au făcut abuzuri încălcând libertățile și drepturile celorlalți.
Funcția administrativă de președinte al Consiliului Județean interferează în orice moment cu aceea de șef al celui mai puternic partid din același teritoriu. Pentru că banii îi dă administratorul județului, iar șantajul și manipularea politică este evidentă pentru orice om de pe stradă și poate fi dovedită oricărui magistrat onest cu experiență.
A categorisi drept „vrăjeli’’ propunerea liderului PSD național de a nu fi cumulate de aceiași persoană funcția de conducere administrativă și funcția politică, în vreme ce zeci de demnitari sunt condamnați sau au dosare de urmărire penală, înseamnă să te consideri atotputernic, să te faci că plouă, că ești departe de viața reală și că nu mai ești cu picioarele pe pământ.

A ironiza și a ridiculiza reforma clasei politice corupte drept fetiș, denotă cel puțin minimalizarea votului din 16 noiembrie 2014.

Am câteva întrebări pentru domnul Buzatu Dumitru:

1. Este coruptă clasa politică?

2. Sunteți de acord cu măsurile Justiției împotriva politicienilor corupți?

3. A fost onest și moral să îndemnați locuitorii județului Vaslui să voteze cu candidatul PSD în noiembrie 2014? În ce calitate ați făcut acest îndemn?

4. Ce anume admirați la Hugo Chavez?

5. Considerați că este o legătură de cauzalitate între corupție și sărăcie? Jaful și falimentarea întreprinderilor au dus Județul Vaslui la șomajul cel mai mare din țară și la zona cea mai săracă din Europa. Cum vă simțiți?”

Gheorghe Silvestrovici, Medic primar Psihiatrie, fost șef al Secției de

Psihiatrie a Spitalului Județean de Urgență


 

Dumitru BuzatuÎn februarie 2015, Victor Ponta, pe atunci președinte, și Liviu Dragnea, secretar general al PSD, și-au anunțat colegii că va trebui să renunțe fie la funcția de președinte de Consiliu Județean, fie la cea de lider județean PSD, însă măsura nu a fost pe placul liderilor locali.

Unul dintre cei mai vehemenți a fost Dumitru Buzatu, președintele Consiliului Județean Vaslui și al Organizației Județene a PSD, care a spus că propunerile lui Ponta și Dragnea sunt „vrăjeli”.
„Este o limitare a drepturilor persoanei, nu o poate face domnia sa. Deocamdată nu e cazul și eu le aleg pe amândouă, pentru că amândouă sunt dobândite de mine prin alegeri potrivit voinței. Nu e niciun temei legal și eu nu voi face treaba asta. Nici statutar nu e, astea sunt vrăjeli”.

„Este un fetiș reforma, dar nu toate reformele sunt bune. Sunt și reforme care se dovedesc catastrofale, noi le asociem incorect cu un efect pozitiv” – Dumitru Buzatu.

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.