Purtați-vă bine, doamna Merkel m-a invitat!

1

Emigrant sirian Angela MerkelS-au comportat precum cuceritorii care, după ce au cucerit cetatea și au trecut prin porțile și peste zidurile ei, s-au îmbătat, au jefuit orbește și-au violat sălbatic! Femeile creștine sau yazzidi au văzut și au trăit asta, în „cetățile” căzute în mâinile unora care nu sunt numiți, acolo, „refugiați”, ci altfel. În inima Europei, femeile din Koln, Stuttgart și Hamburg au ajuns s-o îndure acum, când „cuceritorii” le-au numit, în timp ce le agresau, „cățele” și „curve”. După ce Koln-ul a trecut pragul noului an – arătând ca Mossul-ul când a fost cucerit de jihadiști -, s-a așternut liniștea. Peste îngrozitoarele scene ale atrocitătilor a căzut, corectă politic, cortina cenzurii mediatice.

În dimineața de 1 ianuarie 2016, poliția din Koln a emis un comunicat: „Noaptea de Revelion a fost în majoritate relaxată”. Da, acesta  a fost mesajul transmis presei! Care nici n-ar fi publicat altul. Dar craterul vulcanului on-line a început să erupă și să reverse, ca o lavă, informația. Capacul greu al celor 4 zile de tăcere a fost aruncat în aer precum dopul unei sticle de șampanie. Patru zile i-au trebuit lui Merkel să-și exprime „revolta” și ministrului de interne să spună înduioșat: „Ei vin la noi să caute protecția”. Despre jefuitori și violatori vorbea! Atunci a recunoscut și Wolfgang Albers – șeful poliției din Koln – că evaluarea prezentată de poliție în dimineața de 1 ianuarie a fost greșită, și și-a cerut scuze. Dar a continuat să mintă ca un porc, declarând că „poliția nu dispune de nicio informație privind identitatea agresorilor”. Recunoștea, silit, agresiunile, dar refuza, în continuare, să-i demaște pe agresori! Din corul mitomanilor, l-a secondat vocea primarului Henriette Reker: „Nimic nu ne permitem să spunem că este vorba despre refugiați”.

Declara asta, atunci când toată lumea aflase că peste 1000 de „arabi și nord-africani”, organizați în haite, provocaseră cele mai mari atrocități din istoria Germaniei postbelice! După care, Reker a acuzat victimele! Acestea au încălcat un cod comportamental, nescris, în relația cu agresorii!

Însă, în Germania, adevărul iese acum la iveală în toata monstruozitatea lui. Îl dezvăluie majoritatea presei și-l mărturisesc polițiștii și șefii sindicatelor lor, revoltați de învinuirile aduse de ministrul de interne, Thomas de Maiziere. Acum se află că, încă din seara și noaptea sfârșitului de an, poliția din Koln dispunea de informații precise asupra autorilor agresiunilor sexuale în masă, forțele de ordine controlând identitatea a peste 100 dintre aceștia. Acum se află, că doar o mică minoritate au fost „nord-africani”, cea mai mare parte fiind „refugiați” sirieni! Și acum se află ca n-au fost „doar” 1.000, ci peste 2.000! Da, conform mărturiei politiștilor, peste „2.000 de persoane de origine arabă au ocupat un teritoriu de 2 km pătrați în jurul gării centrale”. Spațiu în care au făcut ce au vrut! Cât spațiu vor ocupa și ce vor face în el cand vor reprezenta 40% din populație și nu 8-9%, ca în prezent? Unii au răspuns la întrebarea asta, dar „cassandrele” sunt blestemate a nu fi crezute.

Arnold Plickert, șeful Sindicatului polițiștilor din landul Renania de Nord – Westphalia a declarat că informația potrivit căreia „nu există niciun temei să se creadă că ar fi vorba de refugiați”, este falsă! Iar Ernst G. Walter, președintele Sindicatului Poliției federale, a declarat canalului public ARD: „Avem informații potrivit cărora refugiații au făcut parte dintre suspecți”.

Der Spiegel a publicat un raport intern al poliției, care descria amploarea haosului:

Grupuri de oameni au format bariere pentru a-i împiedica pe polițiști să acorde ajutor victimelor. Martorii agresiunilor au fost atacați, intimidați și împiedicați să depună mărturie.

Ordinul de evacuare al pieței nu a fost respectat.

Polițiștii au fost atacați cu petarde, fuzee reactive și sticle.

Din cauza lipsei de personal, forțele de ordine au fost repede depășite.

Refugiații au arătat polițiștilor permisele de sejur, după care le-au rupt în fața acestora, spunând: „N-aveți ce să ne faceți. Mâine ne veți da altele noi”.

Un individ le-a spus, în față, polițiștilor: „Sunt sirian. Trebuie să vă purtați bine cu mine. Doamna Merkel m-a invitat”.

Raportul se încheie, descriind situația din Koln, din noaptea Anului Nou, drept „haotică” și „umilitoare”.

Așa a arătat, în Germania, o noapte de Revelion „în majoritate relaxată”! Relaxată, dar parțial, a fost și la Stuttgart, Hamburg, la Salzburg (Austria) sau Kalmar (Suedia); asta începe să se afle tot acum. Și așa va fi, deși mulți nici acum nu vor crede, și în alte nopti și zile, multe, în „cetățile” continentului declarat „teritoriu de primire”. N-are cum să fie altfel. Pentru că invadatorii sunt concomitenți cu noi, dar contemporani cu Evul Mediu.

Autor: Bogdan Calehari

Bine ati venit azilanti si refugiati

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

1 COMENTARIU

  1. PUBLICATI PE ACEASTA PAGINA O CASUTA EMAIL A PEGIDEI SAU A UNEI ORGANIZATII CARE LUPTA CONTRA IMIGRANTILOR! ADRESA MEA EMAIL BINEINTELES NU E REALA ASA CA SA NU SE FACA INCERCARI DIN PARTEA …

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.