Trezește-te România, pentru o schimbare adevărată!

0

AnonymousMesajul Anonymous pentru România:

Salutări, cetățeni ai României. Suntem Anonymous.

V-ați alăturat în cele din urmă luptei globale pentru o viață mai bună. După 22 de ani de furt, de minciună și manipulare, perpetuate de către guvernele voastre corupte și de către mass-media corporatistă, vocile voastre se aud din nou pe străzile orașelor voastre.

Trebuie să realizați faptul că doborârea unui singur om de la putare și alegerea altuia în locul său nu va rezolva problemele voastre! Acest lucru nu va face decât să continue acest circ politic care se desfășoară în fața ochilor voștri de 22 de ani.

Trebuie să conștientizați că întreaga voastră clasă politică este coruptă și că nu servește interesele poporului, așa cum ar trebuie!

Mulți dintre voi știți că lumea se schimbă. Mulți dintre voi simțiți acest lucru. Nu vă pierdeți speranța! Anonymous este de partea voastră!

Trebuie să rămânem uniți împotriva guvernelor noastre și să ne facem auzite vocile, pentru că noi, oamenii din întreaga lume, dorim să punem capăt înrobirii economice și financiare!

Trezește-te România! Pentru o democrație reală! Pentru viitorul identității tale și pentru tradițiile poporului tău! Trezește-te pentru o schimbare reală!

Suntem Anonymous! Treziți-vă!

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.