Ornella, ce-ai făcut, fată?!

1

Ornella BorozanOrnella dansa în clubul Bamboo și apoi a ajuns în Parlamentul României, din dansatoate consilieră. Nimic neobișnuit până acum. Acesta este Parlamentul României, cel pe care îl putea vedea în imagini și cel pe care nu îl vedeți, dar îl cunoașteți. Este parlamentul pe care un deputat propunea să fie transformat într-un imens cazinou. Era deja!

Ornella a avut inteligența politică, nimic altceva, după cum o vedeți în imagine ostentativ înfățișată. A muncit din greu de la bara din Bamboo la bara din Parlamentul României. Le-a lustruit. Pe mușchii ei, cum s-ar spune. Pe mușchi ei a angajat-o deputatul PSD Marius Manolache, fin de-al fostului prim-ministru Victor Ponta.Ornella BorozanAcum, deși recunoaște că Ornella era „plăcută”, parlamentarul spune că l-a dezamagit. Dar nu pentru că a confundat barele lustruindu-le, ci a avut ceva probleme cu maneta de viteză: a luat-o prea înainte, s-a repezit. Cu gura s-a repezit. Sau, mă rog, cu scrisul. S-a lăudat pe Facebook că nu va mai sta „la discuții” în trafic, pentru că a primit permis de acces cu mașina la Parlamentul României.
Imediat ce „s-a ajuns” la destinație, Ornella Borozan și-a postat imagini sexy și a anunțat că lucrează pe post de consilier parlamentar.
Fără nicio legătură unele cu altul, bineînțeles. Spune deputatul PSD Marius Manolache: „Am stat de vorbă cu ea cum stă orice parlamentar care vrea să își angajeze o consilieră. Mi s-a părut aptă pentru job. Care-i problema?”. Orice parlamentar…
Parlamentarul spune că Ornella l-a convins cu CV-ul și cu cele două limbi, străine – engleza și spaniola.
„A fost plăcută, nu m-am gândit la altceva în afară la a o angaja” …Nici noi! A angajat-o pe principiul „Aici și acum” (Hic et nunc), un fel de motto pe care și-l trece parlamentarul pe blogul său, probabil pentru a-l consilia „Hic et ubique” (Aici și peste tot), al motto de-al deputatului.
Marius Manolache„Nu putem pune egalitate între un demnitar, înalt funcționar public, care are o răspundere extraordinară, și un cetățean normal, fie el muncitor, inginer, medic”, spunea deputatul PSD după votul asupra pensiilor speciale pentru parlamentari.
Ornella a fost peste răspunderile lui Marius Manolache și l-a dezamagit pe deputat, nu altfel, dar după ce a postat o imagine cu legitimația sa de consilier și cu ecusonul pentru accesul mașinii în parcarea Parlamentului. „Și de astăzi nu mai stau la discuții în trafic”, a scris.
Marius Manolache: „Legitimația de consilier și permisul de parcare de la parlament nu este un privilegiu, din punctul meu de vedere e o onoare”. Poate și din al Ornellei…
Manolache a decis să își concedieze consiliera. Ornella trebuia să aibă o muncă ușoară, pentru inteligența sa politică: se ocupa de relațiile cu publicul ale parlamentarului și monitoriza presa scrisă. Ornella nu s-a dovedit prea inteligentă cu postările astea pe Facebook. Poate că o fi fost înainte, dar e cunoscut că parlamentul te prostește. Pentru 500 de oameni înainte de a ajunge acolo totul era posibil și cum au ajuns acolo nimic nu mai este posibil. La Ornella a fost invers…
Acum, ce mai putem spune? Păcat de Ornella, o asemenea fată inteligentă! Ce destin, ce soartă crudă, ce tragedie!Ornella_Borozan

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.