„Tezele de la Dresda”

1

Legida startMișcarea PEGIDA este demonizată de către întreaga propagandă oficială occidentală. Citind însă „tezele de la Dresda” veţi descoperi nişte revendicări de bun simţ şi cu absolut nimic rasiste sau naziste.

PEGIDA (prescurtare pentru Patriotische Europäer gegen die Islamisierung des Abendlandes, traducere: Patrioții Europeni împotriva Islamizării Vestului) este o organizație de dreapta, fondată în Dresda, ce organizează din octombrie 2014 demonstrații împotriva procesului de „islamizare” a Germaniei și Europei. Demonstrațiile au început pe 20 octombrie 2014 (în Dresda) împotriva politicii europene și germane de azil și imigrație. Începând cu 19 decembrie 2014 a fost înregistrat simbolul PEGIDA, ca al unei asociației.

„Uniți pentru Germania!

PEGIDA se consideră o mișcare politică liberă de orice ideologie, care ridică problemele politice și sociale ale timpului nostru în încercarea de a crea și implementa soluții împreună cu membrii comunității sale.

Din cauza eșecului politicii economice, clasa muncitoare și clasa de mijloc se scufundă în mod continuu în sărăcie. Salariile și pensiile stagnează tot mai mult, în pofida creșterii cheltuielilor curente. În loc de a fi investite fonduri în proiecte imperios necesare, uriașe sume de bani sunt irosite. Rata criminalitățiii crescânde, combustia socială la care s-a ajuns și tot mai multele comunități etnice paralele alarmează oamenii. Riscul privind securitatea crește, iar conflictele globale sunt intensificate din cauza unei politici interne și externe iresponsabile. O cooperare pașnică a națiunilor suverane ale lumii trebuie să constituie baza unui viitor sigur pentru toți. De aceea, noi susținem următoarele principii:

 1. Protecție, prezervare și respect în tratarea culturii și limbii noastre naționale. Fanatismul politic și religios, radicalismul, islamizarea și educația sexuală prematură în școli trebuiesc oprite. Prezervarea autodeterminării sexuale.
 2. Crearea și implementarea strictă a unei legi a imigrației bazată pe aspecte demografice, economice și culturale. Imigrație calitativă (în locul actualei imigrații de masă cantitativă stabilite) bazată pe exemplele Elveției și Canadei.
 3. Primirea refugiaților de război și a oamenilor persecutați politic și religios să fie bazată pe posibilitățile comune și predictibilitatea socială a aplicanților. O scurtare a timpului de procesare a cererilor de azil și imediata deportare a aplicaților care nu au primit azil. Instituirea unei legi constituționale bazată pe dreptul uman de a fi integrat, în același timp cu obligația de a te integra.
 4. Reforma politicilor familiei, educației, pensiilor și taxelor. În special promovarea unei politici a familiei puternice și sustenabile trebuie să aibă o mare prioritate, în scopul de a opri și chiar a întoarce efectele schimbărilor demografice. Deciziile individuale de a avea copii nu trebuie să fie afectate de temeri economice.
 5. Introducerea referendumului la nivel federal, bazată pe exemplu Elveției, pentru a fundamenta în plus o democrație directă.
 6. Aplicarea consecventă a legii, indiferent de orice considerații de ordin politic, etnic, cultural sau religios privindu-l pe cel căruia i se aplică.
 7. Creșterea finanțărilor acordate forțelor de poliție și imediata stopare a reducerilor de personal în rândul organelor care aplică legea.
 8. Normalizarea imediată a relațiilor politice cu Federația Rusă, cu sfârșitul oricărei amenințări de război.
 9. Aspirația către o uniune europeană pașnică a unor state naționale puternice, suverane și independente economic.
 10. Respingerea TIPP, CETA și TISA și a altor tratate de liber-schimb similare, care ascund riscul unei degradări a economiei europene”.

LEGIDA

Loading...
loading...

1 COMENTARIU

 1. Exodul imigrantiilor spre Europa trebuie sa inceteze imediat pana nu va fi prea tarziu. Metode exista doar trebuie puse in aplicare rapid si eficient, de toate statele UE si nu numai. Nu este ingaduit sa executam dispozitiile unor minti bolnave care sa ne oblige sa ne supunem unor fenomene de migratie imprevizibile pe termen lung. Politica UE in domeniul migratiei a ajuns la un punct de maxima incordare. Nu trebuie sa ne mai comportam ca niste slugi obediente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.