Selfie în pustiu

1

Remus Cernea selfieDeputatul extravagant şi extrademocrat Remus Cernea a găsit o utilitate, deplină şi adevărată, Casei Poporului, făcându-şi un selfie de la tribuna Parlamentului. Ca un turist în propria-i viaţă aşa-zis profesională, cum sunt toţi ”reprezentanţii poporului”. Pentru a împărtăşi şi celorlalţi, prietenilor de pe Facebook, o curiozitate a naturii, probabil. În spate o imagine dezolantă, o savană stâncoasă, aproape pustie, populată de câţiva rinoceri bătrâni şi tufe de arbuşti spinoşi. Şi pentru că nimic nu e întâmplător, totul în jur e căcăniu.
Cernea ţinea un discurs care nu interesa pe nimeni în timpul unei dezbateri… interesante privind construcția de autostrăzi, iar în fundalul fotografiei se poate bine observa că în sală erau prezenți doar câțiva parlamentari. Deputatul susține că existau în jur de 30-35 de aleși prezenți în sală, deși dezbatarea a fost una extrem de captivantă pentru toți românii, fiind vorba despre înnebunitoarele autostrăzi, despre care vorbeşte toată lumea de decenii.
„Pentru că, deşi tema de dezbatere de azi era importantă (construcţia de autostrăzi) iar sala de plen a Camerei Deputaţilor era aproape goală, am luat cuvântul şi pe fondul temei, dar am făcut şi aceste două selfie-uri pentru a arăta că sala este dezolant de nepopulată cu deputaţi (doar vreo 30-35 de aleşi fiind prezenţi)…
Politicienii şi partidele vor cere votul cetăţenilor în acest an, dar iată că după ce îl obţin, nici măcar nu participă la şedinţe!” – Remus Cernea.
Imaginea savanei parlamentare este astfel completată cu lupul moralist, care urlă electoral în pustiu, pentru că, bineîneţeles, deputatul despre care jurnaliştii spun că stă mai mult pe holuri pentru a pândi oportunităţi de declaraţii, se află și el de nenumărate ori printre cei care lipsesc din ședințe…Remus Cernea selfie

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.