Emir Kusturica: „Soros vrea să creeze o Europă fără identitate!”

4

Emir_Kusturica„George Soros a lansat apeluri clare și a încurajat refugiații să vină în Europa” și asta pentru că „vrea să creeze o Europă fără identitate”. Sunt acuzațiile cineastului sârb Emir Kusturica făcute în Bruxelles, unde participa la deschiderea Festivalului de Film Balkan Trafik (14-17 aprilie 2016).

Uniunea Europeană urmează modelul Uniunii Sovietice, cu un aparat birocratic de oameni care conduc fără să fi fost aleși și care reprezintă interesele corporațiilor, iar societățile occidentale însele au ajuns să fie conduse, prin „corectitudinea politică”, de către corporații, care le spun politicienilor ce să facă.

Singura cale pentru a ieși de sub controlul corporațiilor este socialismul, pe care Kusturica îl definește ca un sistem în care oamenii se identifică cu timpul și spațiul în care trăiesc, și încetează să mai fie victime ale anumitor concepții.

George Soros a încurajat refugiații să vină în Europa

„Cred că întreaga stare de lucruri legată de criza imigranților a fost creată cumva, și avem declarațiile ferme ale lui George Soros, care este unul dintre principalii generatori de ceea ce se numește ‘societate deschisă’, care înseamnă, în multe țări, fabricarea de revoluții cu un impact major asupra societăților, mai ales din Europa de Est.

El a încurajat refugiații să vină în Europa. Sunt de parte refugiaților foarte mult, dar sunt la fel de mult împotriva concepțiilor politice care îi fac pe oameni să vină din Turcia în Europa și să amplifice acea migrație care era normală, și determină Europa să construiască ziduri uriașe.

Trebuie să spun că după războiul din Iugoslavia nu am crezut că Europa va construi ziduri uriașe, pentru a opri oamenii să vină aici.

Colapsul Uniunii Sovietice a creat o lipsă de democrație în Lumea vestică. Pe când exista Uniunea Sovietică, toate democrațiile din Lumea vestică erau obligate să confirme în parlamentele lor că există democrație și că nu se conformează doar la ceea ce oamenii din umbră, corporatiștii le spun politicienilor să facă. Cred că în urmă cu 20-25 de ani am început o nouă eră în care am șters democrația din sistemul de comunicare din interiorul țărilor și dintre țări.

Uitați-vă la comisarii de la Bruxelles! Sunt la fel ca cei din aparatul sovietic. Aveți comisari, oameni care nu au fost votați, oameni care sunt numiți, ceea ce înseamnă că întreaga concepție devine o problemă.

Domnul Soros a spus că vrea să construiască o Europă fără identitate, aducând cât de mulți oameni din Orientul Mijlociu este posibil.

Nu este o conspirație, nu trebuie să demonstrez, uitați-vă pe discursurile domnului Soros pe care le ține în toată lumea.

Dacă vorbim despre Serbia, revoluția din Serbia a fost făcută prin intermediul instituțiilor sale, dacă mergem în Georgia veți vedea că a fost un actor active și acolo. Nu este o conspirație, este ceva cât se poate de vizibil.

Sunt adesea foarte confuzionat de faptul că Arabia Saudită, care are uriașe sume de bani disponibile, nu construiește orașe pentru ei, de ce sfârșesc mereu prin a ajunge în Germania.

Ei vor să ajungă în Germania. De ce nu facem peste tot Germania, ca oamenii să nu mai trebuiască să fugă?!

Ei vor cu toții să ajungă în Germania, ceea ce te face să te întrebi: De ce nu facem peste tot Germania, ca oamenii să nu mai trebuiască să fugă de acolo?!

Zidurile nu fac decât să distrugă conceptul de libertate.

Totul s-a schimbat masiv după dispariția Uniunii Sovietice până la punctul în care democrațiile nu mai sunt democrații cu adevărat, ci sunt mai mult societăți conduse prin „corectitudinea politică” de către corporații, care acceptă să păstreze tăcerea asupra anumitor lucruri, care nu mai pot fi discutate deschis.

Acum trebuie să demonstrezi ca țară că ești europeană printr-o procedură administrativă, și nu prin eticheta care era odinioară cultura ta.

Trăim o perioadă de timp în Europa în care mi se spune în Belgrad dacă nu îmi este frică să merge în Bruxelles. Am spus că nu îmi este frică pentru sunt destul de curajos pentru a merge priunde în lume. Dar este paradoxal că centurl Europei este bombardat, aeroportul este distrus, iar inamicul provine din inima Frăției, pentru că mulți cei mai mulți dintre jihadiști, cei mai mulți dintre cei care au participat la aceste atentate sunt finanțați din Arabia Saudită și Quatar, și se spune că cea mai mare parte a armelor le au din Statele Unite, din greșeală sau oricum ar fi, este adevărat. Deci, Franța este atacată de jihadiști, de ISIS, care ucid 108 oameni, și, în același timp Franța vinde arme, vinde avioane Mirage către Arabia Saudită de 18 milioane de dolar, iar cei care operează în toată lumea, inclusiv în Franța, sunt sprijiniți de cei cărora le sunt vândute armele. Deci, acest cerc vicios al războiului profitabil financiar funcționează perfect.

Tot ce este rău în lume este produs de complexul militar-industrial

Tot ce este rău în lume, pentru oameni este produs de complexul militar-industrial, care produce arme și angajează oameni pentru a se omorî între ei.

Singura cale, dar singura, este să mergem către socialism, pentru că această cale, care se potrivește pentru 3-4 țări din Europa nu este neaparat posibilă și pentru restul Europei. Aceeași poveste este și cu democrația: dacă vrei să implementezi democrația în Libia ești un criminal, pentru că nu poți implementa democrația într-o țară în care oamenii se văd între ei printre praf la fiecare oră și este enormă. Este ca și cum te-ai duce în Sahara să implementezi democrația.

Nu vorbesc despre bolșevism, ci despre socialismul în care avem un exemplu de țară ca Uruguay-ul lui Mujica. Președintele republicii nu este corupt, nu are bunuri personale și lucrează 24 de ore pe zi pentru țara sa. Iar acest tip de socialism i-ar face pe oameni să gândească, pentru că oamenii nu se gândesc la timpul pe care îl pierd, în mod subconștient. Acesta este socialismul, socialismul este atunci când începi să te identifici cu timpul și spațiul în care ești ființă umană, și nu o victimă a anumitor concepții.

Socialismul este un sistem care încetinește progresul. Rapiditatea progresului este ceea ce funcționează pe baza unei puternice inerții. Și despre asta este vorba în capitalismul corporatist. Dacă nu îl corectăm, vom avea mari distrugeri”.

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

4 COMENTARII

 1. Soros, cu toți banii lui e un nimeni. El nu reprezintă pe nimeni, nici pe evrei, nici pe americani, nici pe europeni. Si nu cred nici 50% din ceea ce se publica pe internet ca fiind declarațiile lui. Pur si simplu încercări de spălare de creier…

  • Ai dreptate Andrei, Soros este un nimeni si asa cum ai precizat nu reprezinta nici pe americani, nici pe evrei, nici pe europeni, ci el reprezinta ca frontman/om de fatada, pe Rothschildzi, pe bankeri, toata averea de care dispune limitat a castigat-o prin speculatii bankare utilizand informatii dinauntru, de la Rothschildzi.
   Ar fi mai bine sa nu crezi nimic din ceea ce se publica pe Internet, despre el sau ce ar fi spus el, caci el este doar o fatada care penetreaza in diverse tari, ca o persona „neutra” asa cum o vezi tu si isi planteaza ONG-urile pro Globaliste. Soros este exponentul Globalismului.
   Sustinel pe Soros si tatueaza-ti un „#” pe frunte.

  • Copilu’azi 04 ianuarie 2023 ora 00 04 afirmatiile tale cum ți se par?
   Iarta-ma pentru adresare,da’ sunt satul de progresism si oricum am mult,mult peste tine ca ani!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.