„Miniștrii români fură și sunt încarcerați, președintele caută azil în Moldova”

0

Boiko Borisov„Bulgaria a depășit de mult timp România la multe capitole”, a declarat premierul bulgar Boiko Borisov într-un interviu acordat unui post local, Nora TV.

Șeful guvernului de la Sofia a avut această reacție după ce a fost întrebat când va reuși Bulgaria să ajungă din urmă România.

Reporterul i-a cerut să spună când și cum a depăşi Bulgaria România în ceea ce priveşte combaterea corupției. „Miniștrii lor fură și în final sunt prinși și încarcerați, în timp ce președintele lor caută azil în Moldova. Eu nu am văzut bulgari care să fugă în România” – Boiko Borisov.

Primul ministru bulgar a subliniat că în Bulgaria nu există politicieni condamnați pentru fapte de corupție şi a susținut că această situație este rezultatul faptului că politicienii din țara sa nu sunt corupți.

„Cred că prevenția este cea mai importantă. Ceea ce știu este că fac tot posibilul să nu îi las să fure și ei știu că dacă îi prind vor pleca imediat”, a explicat „mecanismul” premierul conservator Boiko Borisov.

„Beneficiem de sprijin deplin de la Bruxelles, din partea tuturor colegilor noștri de acolo, pentru tot ce am făcut luna trecută și toată lumea a venit să spună ‘Boiko al nostru s-a întors’” – Boiko Borisov.

Borisov a estimat că societățile românești vin să facă afaceri în Bulgaria pentru că lucrează mai bine țara sa, pe care a descris-o ca fiind mai stabilă și mai predictibilă.

 

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.