Căldarea va fi roşie!

0

Caldarea rosie Consiliul Judetean VasluiS-au anunţat învingătorii! Nu mai este nicio nevoie de alegeri în judeţul Vaslui. După 5 iunie 2016 la Consiliul Judeţean Vaslui căldarea va fi roşie, iar blestemul ploii „de interior” se pare că nu va părăsi prea curând instituţia condusă de PSD… din vechime.

După ani de zile în care ultimul etaj al Palatului Administrativ din municipiul Vaslui era inundat din cauza acoperişului vechi şi găurit, repararea acestuia a mutat ploaia la primul nivel, cel în care se află conducerea “supremă” pesedistă.

Cum deasupra sălii de şedinţe se află o terasă neizolată corespunzător, ploile dinainte de alegeri (nu cele aranjate, ale candidaţilor PSD, ci cele naturale) au făcut ca apa să se scurgă în interior, nu numai prelungindu-se pe pereţi sau pe tavan, dar şi curgând pur şi simplu de sus. Dar asta nu însemnă că administraţia judeţeană nu a fost pregătită şi, cum în campania electorală pentru localele din 2016 nu au mai fost permise cadourile electorale, căldările şi lighenele, o căldare a rămas disponibilă pentru a-şi îndeplini o datorie administrativă, trecând peste cele electorale din trecut.

Eventualii invitaţi ai judeţului Vaslui şi ai Consiliului Judeţean care vor intra în sala în care se desfăşoară de obicei toate şedinţele şi ceremoniile vor avea poate ceva de obiectat faţă de această situaţie, dar vor înţelege mai multe când vor privi cu atenţie, pentru că, precum de 25 de ani şi pentru următorii ani în care se vor rezolva probleme, în fruntea judeţului Vaslui, la Consiliul Judeţean, în judeţul Vaslui …căldarea va fi roşie!

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.