Când protocolul trebuie respectat…

1

Alexander Lukashenko si Gurbanguly BerdimuhamedowO imagine neprețuită cu un profund caracter medical.

Președintele belarus Alexander Lukashenko și președintele turkmen Gurbanguly Berdimuhamedow udând pomul prieteniei dintre cele două țări cu ocazia vizitei la Minsk a președintelui Turkmenistanului pe 12 mai 2016.

În timpul unei vizite oficiale în Belarus, președintele Turkmenistanului, Gurbanguly Berdimuhamedov, a fost invitat să planteze un copac pe Aleea Invitaților de Onoare de lângă Palatul Independenței din Minsk. La ceremonie a participat și liderul din Belarus, Alexander Lukashenko. Cei doi șefi de stat nu au considerat deloc absurd să respecte cu strictețe protocol stabilit, care prevedea udarea bradului odată plantat, chiar dacă afară ploua și ei înșiși erau protejați de picăturile de ploaie cu umbrele ținute deasupra capetelor lor de agenții de securitate.

Imaginea a devenit virală pe rețele de socializare. „O metaforă minunată a ineficienței guvernelor”, a fost doar unul dintre comentarii.

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.