Ce ar fi dacă…

1

Intrebare multime oameniAnul acesta, societatea civilă, „strada” și toți românii care și-au pierdut copii ori îi au suferinzi din cauza sistemului de sănătate defectuos pe 1iunie și-ar lega la braț o brasardă, o banderolă albă și ar transforma Ziua Internațională a copilului în zi de doliu național?
Ce ar fi dacă…
Societatea civilă, „strada”, românii din țară și străinătate, cei care sunt împotriva genocidului din România, începând cu data de 5iunie ar lega iarăși banderola albă la braț și ar ține-o acolo până scapă de toate offf-urile?Ce ar fi dacă votăm la vedere?
– Votăm împotriva hoților fără leac din PSD, le arătam banderola albă!
– Nu votăm de scârbă sau defel, defilăm peste tot cu banderola albă!
– Deplângem soarta României, a bebelușilor arși în maternitate și a tinerilor din Colectiv; protestăm în numele victimelor accidentelor rutiere, vaccinurilor, a medicamentelor și lipsa lor, a intoxicațiilor alimentare, infecțiilor din spitale etc și vrem pedeapsa maximă pentru vinovați, punem banderola albă!
– Vrem un nivel de trai ridicat, un sistem sanitar și de educaţie bun; suntem împotriva defrișărilor și a depupolării României; vrem siguranță și viitor pentru noi și copiii României, stăm cu banderola albă pe braț!
– Recunoaștem în fața tuturor că ne delimităm de hoție, minciună, trădare și așa mai departe, punem o banderolă albă la braț oriunde am fi și cât timp este necesar!
Cum ar fi dacă în fața evidenței, a majorității, a presiunii de imagine, fără aprobarea și țarcul primăriilor, fără sindicate și luptând în cel mai pașnic mod cu putință, ca picătura chinezească, dușmanul cedează și sistemul penalilor se prăbușește?
Și în final, cum ar fi dacă la următoarele alegeri, partidele politice s-ar prezenta în fața populației cu oameni eligibili, oameni de stat care se gândesc la generațiile următoare…?

Autor: Miriam M. Şerbănescu

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.