Politician liberal în acțiune. „Schimbarea în bine începe cu mine!”

4

Jenor-Beudean„Bestie cu chip de om! În România dacă ai bani poți face orice?! De ce nu distribuie românii așa ceva?

Bestia cu chip de om

Onorată opinie publică,

Supun atenției dumneavoastră o situație extrem de neplăcută, în care soția mea a fost agresată de către un politician de frunte a județului Bistrița Năsăud.
Pe data de 14 iunie 2016, în jurul orei 16:00, soția mea se afla în Bistrița, pe Bulevardul Independenței, la trecerea de pietoni semaforizată, în zona BIG și după ce semaforul a arătat culoarea verde s-a angajat în traversare pe zebră. După ce a făcut câțiva pași, un autoturism marca Toyota, cu număr de înmatriculare BN 30 WVW a venit în viteză, în ciuda culorii roșii a semaforului (pentru șofer). Evident că soția mea s-a speriat pentru că putea fi accidentată și a lovit cu piciorul în mașina respectivă. Șoferul a înjurat-o (nici nu mă așteptam la altceva) și fiecare și-a continuat drumul.
Soția mea a traversat într-un final, după momentul de spaimă, și a continuat să meargă în partea dreaptă, pe Bulevardul Independenței. Când a ajuns la trecerea de pietoni de pe strada Solomon Halița, același autoturism care trecuse pe culoarea roșie a oprit chiar pe trecerea de pietoni (deh, șmecher!!!), șoferul s-a dat jos și a lovit-o pe soția mea peste față, a bruscat-o, i-a rupt maieul și a agresat-o verbal. Soția mi-a spus că, textual, „s-a pișat pe ea durere și spaimă” atunci când bestia a lovit-o și nu a fost metaforă. Ticălosul a continuat violent, a încercat să o oblige pe soția mea să se urce în mașina lui (chipurile pentru a merge la Poliția locală – dar știi ce violator putea fi, ce criminal neprins, sau ce alte gânduri sau planuri avea ticălosul?), însă soția mea s-a opus și a încercat să sune Poliția apelând numărul de urgență 112.
Jenor.BeudeanBestia ticăloasă de șofer, când a văzut că nu reușește să își ducă planul la bun sfârșit, și totodată că existau martori care au privit împietriți la scenele la care am făcut referire, s-a urcat în mașină și a demarat în trombă. Soția mea a reușit să cheme Poliția, iar aceștia au venit cam după jumătate de oră după producerea evenimentelor și după un al doilea apel către ei.
După cum am precizat, au existat martori, și, mai mult decât atât, există camere de supraveghere ale Poliției Locale. Unul dintre martori a imortalizat scenele agresiunii la care a fost supusă soția mea pe un aparat foto și, ulterior, dând dovadă de un spirit civic extraordinar, un adevărat român, i-a adus un cd cu pozele. De aici încep nedumeririle:

• De ce Poliția care a venit la fața locului nu i-a înmânat      soției mele o copie a procesului verbal?

  • Pe data de 15 iunie, soția mea a mers la Poliția locală și a depus o plângere, a dat o declarație și a înmânat pozele tipărite organelor legii. Mare minune: procesul verbal încheiat în ziua precedentă, la care am făcut referire anterior, nu se află încă înregistrat!!!!! Totodată, nici de această dată soția mea nu a primit o copie a declarației;
  • Nemernicul a făcut rost de numărul ei de telefon. De unde? Cumva de la Poliție?
  • Soția mea a discutat cu o ziaristă pe plan local, care, în loc să îi susțină cauza, măcar în calitate de femeie, încearcă să o facă să renunțe la plângere, susținând că „viața în România este foarte grea”…
  • Are posibilitatea acest infractor să influențeze ștergerea imaginilor de pe camerele de supraveghere ale Poliției locale? Tare mă tem că da…
  • Încearcă Poliția să mușamalizeze cazul? Doamnelor și domnilor, bestia cu chip de om (așa arată, după cum puteți constata din imaginile atașate) se numește Jenor Beudean, nimeni altul decât vice-președintele PNL Bistrița și candidat la tocmai încheiatele alegeri locale la funcția de primar al comunei Șieu Odorhei, județul Bistrița.
    Credeți sau nu, dar după ce am căutat pe internet și Facebook despre acest ticălos, am constatat că sloganul lui de campanie a fost „Schimbarea în bine începe cu mine”!!! Fabulos!!! Doresc să vă menționez că nu sunt membru al niciunui partid, am avut simpatiile mele politice la un moment dat și chiar de-a lungul timpului am votat cu PNL.

Jenor_BeudeanCum este posibil să se întâmple așa ceva în secolul 21, într-o țară ce se vrea a fi modernă, membră a Uniunii Europene? Trebuie să ne angajăm bodyguarzi care să ne păzească familiile atunci când noi nu suntem fizic alături de soțiile noastre sau de copiii noștri? Noi nu locuim în România. Soția se afla în vacanță cu fetița noastră de 1 an și 3 luni la părinții ei, iar în ziua respectivă venise în Bistrița pentru a merge la dentist, fără a fi însoțită de fetiță, care rămăsese acasă cu soacra mea. Ce s-ar fi întâmplat dacă soția mea era cu fetița? De ce să ne întoarcem în România? Aici, unde locuim, un astfel de specimen ar fi fost arestat instantaneu. De ce în România lucrurile stau altfel? Aud deja opinii conform cărora ar trebui „să ne înțelegem la o sumă de bani”. Ticălosule Beudean, cât valorează o palmă dată soției tale? Iar dacă „schimbarea începe cu tine”, ticălosule, mergi la pușcărie! Ești bun, ai reușit să bați o femeie!
Cum să procedez, astfel încât bestia să suporte consecințele barbariei și ticăloșiei de care a dat dovadă?

Cu stimă, Cristian Cezar Constantinescu

Vă rog să dați share cât mai mult, pentru ca întreaga opinie publică să cunoască fața acestui ticălos”.

Jenor Beudean

Loading...
loading...

4 COMENTARII

  1. Nedrept, umilitor, josnic… un nemernic !!! O palma “daruita” de un _barbat_ unei femei, cu siguranta, îi va fi “inapoiata” de soarta, mult mai grea!

  2. De necrezut. Bestia isi are locul dupa gratii. Pe strada este un agresor si poate face multe victime. Este un pericol pt societate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.