Cafea cu urină

0

Cafea boabe cap de mortDupă atentatul de la Nisa, ultra cunoscutul radical de stânga Daniel Cohn-Bendit (fost mare politician, acum „doar” formator de opinie) a declarat postului de radio german Deutchlandfunk, că „99% dintre refugiați nu sunt teroriști” și că, totuși, „este posibil ca doar 1-2 % dintre ei să fie teroriști”. Așadar, 99% sunt ok, unu la sută nu, dar ce mai contează 1%? E vorba despre ceva vecin cu infinitezimalul, care nu merită să provoace griji și să iște discuții. Acum, nu se știe cum a ajuns DCB la acest procent și nici nu este important – când unu’ de stânga afirmă ceva poți fi sigur că 99% din ceea ce a spus este adevăr… sau seamană bine cu acesta. Adică, ceva care seamănă foarte mult cu o ceașcă cu 99% cafea veritabilă și 1% urină.

Și 1% – 2% minciună în adevăr, sau urină în cafea, nu mai contează, mai ales când stânga are intenția nobilă, după atentatul islamist de la Nisa, să transmită un mesaj pozitiv maselor de conditionați.

Și totuși… numai în Germania au intrat anul trecut 2 milioane de “refugiați”. Asta înseamnă, 10.000 de teroriști la 1 milion si 20.000 de „Allah Akbar” la 2 milioane! Irish Cream, Late sau Mocha cu miros liniștitor! Dar dacă informația dată de șeful Europol, că în Europa au intrat circa 5.000 de teroriști, îngrijorează, cea oferită de DCB liniștește pe cine trebuie: pentru că 1% e pus chiar lângă 99%. Daniel Cohn – Bendit, un profesionist care știe că mai nimeni nu analizează compoziția cafelei servite… o bea.

Vlad Mixich, un alt stângist formator de opinie, tot „cafegiu” ca și DCB, trimite, la rândul lui, maselor, un mesaj tranchilizant în legătură cu capacitățile letale ale terorismului islamic: „Astăzi ne e mult mai frică de atentatele teroriste decât de un accident de mașină când mergem la mare, deși probabilitatea de a muri pe Autostrada Soarelui este de 300 de ori mai mare decat moartea într-un atentat”.

Nu se știe, și nici nu contează, cum a ajuns Mixich la cifra asta (300) și ce legătură are ea cu „teoria probabilităților”, pentru că nu este important. Important este că mulți dintre cei cărora le place sa bea cafeaua cu urină, or să pună „84” de la Nisa lângă „300” de pe Autostradă, și or să descopere, în sfârșit, adevărul: autostrăzile sunt mai periculoase decât terorismul islamic!

Autor: Bogdan Calehari

Bernard Cazeneuve, noul jandarm din Saint – Tropez

Jandarmul si extraterestri Louis de FunesPe 21 decembrie 2014, la Dijon, Nasser – mamă algeriană, tată marocan – s-a suit la volanul mașinii și mergând prin centrul orașului a zburat de pe trotuar, conform fatwa ce tocmai fusese dată de Statul Islamic, cât de mulți necredincioși a putut. De francezi e vorba. A strigat tot timpul „Allah Akbar”. Nasser nu a fost considerat de majoritatea presei franceze și de autorități, un jihadist sau un „lup solitar” islamist. Nasser a fost încadrat la „dezechilibrați psihici”, mai ales că, din fericire pentru media franceză de stânga, avea antecedente. Procurorul Dijonului a declarat că Nasser este tipul de om sentimental, foarte impresionat de soarta copiilor ceceni și palestinieni, așa că nici vorba de act terorist. În duminica aceea, Nasser a călcat cu mașina 13 francezi ce așteptau să sărbătorească Crăciunul.

Pe 22 decembrie 2014, la Nantes, Sebastien S. (francez convertit la islam) s-a suit la volanul unei camionete și a intrat în plin, strigând „Allah Akbar”, în mulțimea aflată în centrul orașului pentru cumpărăturile de Crăciun. Respecta astfel, și el, fatwa Statului Islamic, care ordona credincioșilor să-i omoare pe necredincioși oriunde îi întâlneau. Rezultatul “plimbării” lui Sebastien cu mașina: 17 răniți, 5 în stare gravă. Procurorul Republicii – Brigitte Lamy – a declarat că nu este vorba de un act terorist, ci de un „act izolat”. Normal din moment ce fusese singurul atentat din ziua aceea la Nantes.

Pe 14 iulie anul acesta, la Nisa, Mohammed Lahouaiej Bouhlel s-a pregătit mai bine. A închiriat un camion de 19 tone, a pândit 9 ore momentul potrivit, timp în care polițiștii francezi au așteptat să fie serviți cu înghețată, apoi a intrat în plin în oamenii ce sărbătoreau 14 iulie pe Promenade des Anglais: 84 de morți și 100 de răniți. A strigat „Allah Akbar” numai la final, când a intrat într-un schimb de focuri cu polițiștii.

Așadar, al treilea atentat islamist în Franta, în interval de 19 luni, în care teroristul aflat la volanul unei vehicul a intrat în mulțime. În situația asta, Bernard Cazeneuve, ministrul de interne francez, cel care a devenit vestit nu numai pentru profesionalismul desăvârșit cu care își poartă retardul sever, dar si pentru declarația „a chema la jihad nu constituie o infracțiune”, o comite din nou și declară presei: „avem de-a face cu un atentat de tip nou”! O afirmație siderantă, dacă ar fi aparținut altcuiva, dar normală atunci când o face cel care, după atentatele din noiembrie 2015, anunța ca masură importantă de combatere a terorismului islamic „importarea” din Algeria și Maroc a 300 de recitatori ai Coranului!

Mare dreptate au cei care consideră că guvernarea franceză, din punct de vedere al asigurării securității și siguranței propriilor cetățeni, seamănă cu cea a unui stat african eșuat.

Autor: Bogdan Calehari

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.