Copilul meu să aibă libertatea alegerii!

3

Copil musulman islamEuropa a cazut în capcana drepturilor omului! Având conducători fie incompetenţi şi orbi, fie vânduţi, dau drepturi din plin „clandestinilor” şi ne tot restrâng nouă drepturile, într-un final luându-ne dreptul la viaţă.

Bilanţul ultimelor două săptămâni: atentatul de la Nisa cu camionul (orice devine o armă), atentatul din mall-ul din Munchen soldat cu 19 morţi, din alt oraş german unde un musulman s-a detonat în timpul unui concert, dar din fericire s-a aruncat doar pe el în aer, din Berlin, au intrat în Spitalul Universitar şi au împuşcat un medic, din Rouen, Franţa, au intrat în biserică şi au înjunghiat un proet, din nou în Germania atac cu maceta pe stradă şi omorât o femeie însărcinată.

Nicio zi fără ca nişte europeni să fie ucişi de cei cărora le-au dat casa, masa, asistenţă medicală, şcoli, chiar şi moschei acum sau acum o generaţie, două, trei…. N-a contat, vor mai mult.

Eu sunt foarte îngrijorată, dar nu înspăimântată. Eu vreau ca de Paşte, Crăciun, să-mi fac cruce, să mă rog la Dumnezeul meu fără teama că voi fi decapitată sau detonată. Eu vreau hainele mele, nu burka lor, eu vreau obiceiurile noastre.

Copilul meu să aibă libertatea alegerii!

Voi nu?

Autor: Manuela Ravescu

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

3 COMENTARII

  1. toti oamenii suntem egali si vinovatul este cel care ne a adus in situatia aceasta …adica cei puternici care conduc lumea si au averi uriase….dar folosesc metoda dezbinarii folosindu se de religie,rasa, etc ..asa ca atentie nu va lasati manipulati…!

  2. Ne distrugem pe noi, intre noi, am distrus habitate, hectare de păduri casa multor viețuitoare, mari si oceane otrăvite, animale marine decimate, animale ucise fara mila pentru ca omul e avid de averi si spatiu, animalele ne-au iertat ca noi le-am distrus casa, noi sau ce care vor urma oare ne vom putea ierta!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.