Iohannis, replică dură: Nu suntem sclavii nimănui, chiar dacă stăpânii noștri ne tratează uneori astfel!

4

Klaus Iohannis M-am hotarat sa devin prostRespect! După aproape 6 luni de tăcere, timp în care a observat cu îngrijorare situația internă și internațională, președintele Klaus Iohannis dă o replică dură tuturor celor care îi reproșează faptul că România ar fi ajuns o colonie americană, la cheremul marilor puteri.

Într-o conferință de presă șeful statului a precizat foarte clar poziția României în contextul ultimelor evoluții pe scena internațională.

– România este astăzi un stat liber și independent care e în măsură să își aleagă singur stăpânii!

Nu mai suntem de mult acea provincie otomană unde domnitorul depindea de bunăvoința sultanului, azi șeful statului poate călători oriunde în lume fără teama că va putea fi mazilit.

Suntem un partener strategic al SUA și sprijinim integrarea Mării Negre în NATO. De asemeni, urmează să aderăm la spațiul Schengen și așteptăm trimiterea în România a unui guvernator general din partea Bruxelles-ului.

Decât să fim iarăși ocupați de ruși, mai bine să fim conduși de la Washington și Berlin de o rasă superioară care ne poate garanta anumite drepturi care urmează a fi precizate într-un viitor nu foarte îndepărtat.

România este azi un pilon puternic al NATO, la care alianța nord-atlantică nu poate renunța fără niște motivații formale.

Ceea ce trebuie să reținem este că nu suntem sclavii nimănui, chiar dacă stăpânii noștri ne tratează uneori astfel.

A declarat președintele în cele aproape 2 ore de conferință de presă.

(Acest text este un pamflet)

Preluare: Ponturi fierbinți

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.