Reich-ul lui Merkel, paradisul violului

5

Germania protest Rapefugees not welcomeO lună, doar o lună, iulie 2016, în Germania. La fel ca și celelalte dinaintea ei. Aidoma cu cele care o vor urma. Agresiuni sexuale, hărțuiri sexuale, violuri, tentative de viol, exhibiționism. În parc, la piscină, pe plajă, pe stradă, în centrul orașelor, în discotecă, în autobuz, în tren, pe peronul gării, în toaletele publice. În cimitir. Asupra femeilor, a fetelor tinere, a fetițelor, a băiețeilor, a bătrânilor – femei și bărbați. Nimeni nu este iertat. Nimeni nu este în siguranță. Sexul și vârsta nu mai contează și nu mai constituie o pavăză în fața barbarilor „cu pielea închisă la culoare”.
Germania se luptă cu Suedia pentru primul loc în lume la numărul de violuri și agresiuni sexuale. Lesotho și Africa de Sud vor pierde cursa. Mulțumită lui Merkel, Germania are acum o „internațională” de predatori sexuali deosebit de puternică. Au fost primiți cu flori și prăjituri. Trecuți imediat pe ajutoare sociale, s-au apucat să vâneze „târfe creștine”. Europence între 9 și 79 de ani. Din ouedurile Algeriei și până în satele ascunse in văile Hindukușilor, unde femeile sunt obiect sexual, pradă sau propietate, toți știu că nu vor fi pedepsiți. Sunt arestați, interogați… și eliberați! Poliția respectă indicațiile primite. Victimele s-ar putea declara mulțumite. Autoritățile le sugerează să vadă jumătatea plină a paharului, deși aceasta nu mai există. Paharul s-a spart. Dar nu au fost hăcuite cu toporul, despicate cu maceta, tăiate cu cuțitul, împușcate sau aruncate în aer. În tren, pe stradă, în mall, la festivalul de muzică. Ca alte victime mai puțin norocoase. Din mijlocul împreunărilor silite și al gemetelor de durere, Germania spune „nu” rasismului și nazismului! Diversitate, toleranță, empatie, uși deschise, multiculturalism, atingeri repetate, penetrare forțată și exhibiționism, da! Lacrimi. Bine ați venit în paradisul violului!

1 iulie – Un imigrant originar din Pakistan, în vârstă de 25 de ani, agresează sexual o fată de 15 ani într-un parc din Perlerberg. Un „meridional” (südländischer Typ) agresează sexual o tânără la Nurnberg. Un bărbat cu „pielea închisă la culoare” (dunkelhäutig) agresează sexual o fată de 15 ani la Magdenburg. Un imigrant, în vârstă de 34 de ani, își exibă organul sexual în fața trecătorilor la Oldenburg. Un bărbat care „vorbea prost germana” agresează sexual o tânără de 20 de ani la Ibbenburen. Tot pe 1 iulie, poliția este în căutarea unui bărbat „de tip meridional”, care a agresat sexual în localitatea Sindelfingen un german în vârstă de 73 de ani, ce-și plimba câinele. Imigrantul s-a apropiat pe la spatele bătrânului, i-a băgat mâna între picioare și i-a cerut să aibă relații sexuale cu el. Bătranul a încercat să se refugieze în mașina personală, dar a fost urmărit de agresor și acolo. Acesta a fugit numai atunci când un alt trecător care-și plimba câinii s-a apropiat de mașină. În aceeași zi, la Illertissen, un afgan în vârstă de 32 de ani a fotografiat două fete de 12 și 14 ani, care făceau baie în râul Iller. După ce acestea au ieșit din apă, le-a propus bani în schimbul favorurilor sexuale.
2 iulie – Un imigrant originar din Albania agresează sexual mai multe femei într-un tren cursă de persoane, la Hamburg. Un bărbat originar din Africa, în vârstă de 20 de ani, încearcă să violeze o femeie de 27 de ani, într-o toaletă pentru femei la Fribourg.
3 iulie – Un bărbat cu „pielea închisă la culoare” a agresat sexual o femeie de 44 ani la Kressbornn. Un „meridional” (sudlander) a încercat să violeze o tânără de 21 de ani la Meppen. La Kuhlungsborn, un bărbat având o „înfățișare din sud-estul Europei” a agresat sexual o fată de 19 ani. Un bărbat având o „înfățișare din sud-estul Europei” i-a arătat organul sexual unei femei de 40 de ani, în gara orașului Mannheim – Lindenhof.
4 iulie. Un „meridional, probabil de origine turcă”, a agresat sexual o femeie la Nordhorn. Poliția crede că persoana căutată este autoarea unei alte agresiuni sexuale, în același loc, la sfârșitul lunii iunie 2016. Un imigrant originar din Afganistan, în vârstă de 16 ani, îi arata organul sexual unei mame și copilului ei, în parcul din Chemnitz. Imigrantul este arestat și eliberat. La Dusseldorf, un bărbat cu „pielea închisă la culoare” agresează sexual o femeie. Un iranian de 28 de ani hărțuiește sexual o tânără de 18 ani la Sundern.
5 iulie – Un imigrant pakistanez, în vârstă de 27 de ani, agresează sexual o femeie de 33 ani la Chemnitz, unde, cu o zi înainte, afganul se exhibase în fața mamei și a copilului. Femeia, un ofiter de poliție aflat în afara serviciului, îi aplica agresorului o lovitură în vintre. Doar atât, pentru că după ce este interogat de poliție, agresorul este eliberat. La Dortmund, un negru african încearcă să violeze o practicantă de jogging.
6 iulie – 2 imigranți din Afganistan sunt arestați pentru agresiune sexuală comisă asupra unui băiat de 14 ani, într-o piscină publică din Delbruck. La Ravensburg, un solicitant de azil din Afganistan, în vârstă de 22 de ani, agresează sexual două fete de 14 și 15 ani. La Heilbron, un „bărbat de tip arab” agresează sexual o tânără de 20 de ani. La Mayence, doi imigranți încearcă să violeze o femeie chiar în centrul orașului.
7 iulie – 2 bărbați „cu pielea închisă la culoare” încearcă să violeze o femeie la Friedrichshafen. La Kirchheim, este arestat un imigrant pakistanez, în vârstă de 20 de ani, care a agresat mai multe femei. Este interogat și, apoi, eliberat.
8 iulie – 2 adolescenți originari din Africa de Nord au agresat sexual o femeie în gara din Krefeld. Au fost arestați, interogați și eliberați.
9 iulie – La Kiel, un imigrant irakian în vârstă de 29 de ani violează o femeie într-o discotecă. La Reutlingen, la festivalul de muzică, un imigrant afgan agresează sexual o fată de 14 ani. La Lutjenburg, alt festival de muzică. Alt imigrant afgan agresează sexual o femeie. La Wolfratshausen, tot festival de muzică. Tot un afgan agresează sexual mai multe femei. Doi imigranți din Africa de Nord agresează sexual două femei în gara centrală din Duisburg. În localitatea Calw, un bărbat „cu înfățișare meridională” agresează sexual o fată de 14 ani. Un bărbat cu „pielea închisă la culoare” agresează o tânără de 19 ani la festivalul de muzică în aer liber desfășurat în localitatea Poing. La Xanten, un bărbat cu „înfățișare meridională” îi arată organul sexual unui băiat în vârstă de 16 ani. La Boblingen, trei bărbați cu „pielea închisă la culoare” agresează o femeie de 40 de ani.
10 iulie – Un solicitant de azil, în varstă de 19 ani, venit din Pakistan, agresează sexual o fată de 16 ani în piscina publică din Morfelden-Walldorf. Este arestat și eliberat. La Hamm, un imigrant de 17 ani agresează sexual o fetiță de 11 ani, la piscina publică. Un bărbat cu „înfățișare meridională” sau „nord – africană” agresează sexual o tânără de 24 de ani la piscina publică din Babenhausen. Un imigrant de 27 de ani, originar din Afganistan, agresează sexual două adolescente de 13 ani la piscina publică din Rinteln. Doi bărbați, în vârstă de 16 și 21 de ani, agresează sexual o adolescentă de 13 ani la piscina publică din Stuttgart – Vaihingen. La piscina publică din Dachau, un bărbat cu „pielea închisă la culoare” agresează sexual o femeie de 37 de ani.
10 iulie – Doi imigranți veniți din Iran agresează sexual 3 femei în centrul orașului Munchen. La Schweinfurt, un sirian în vârstă de 28 de ani își flutură organul sexual în fața unei femei de 48 de ani. La Flensburg, în centrul orașului, mai mulți imigranti proveniți din Africa de Nord hărțuiesc un grup de femei. Un trecător intervine. Este doborât cu ajutorul unei arme cu electroșocuri. Din nou Chemnitz, unde doi imigranți agresează sexual femeile din centrul orașului. Atacul provoaca reacția germanilor. Urmează o confruntare soldată cu mai mulți răniți. Poliția arestează un imigrant libian, care este eliberat. La Heidelberg, un taximetrist turc încearcă să violeze o pasageră de 27 de ani, care se afla în stare de ebrietate.
11 iulie – Tot Chemnitz! Un „schwarzafrikaner” violează în parcul central o amatoare de jogging în vârstă de 21 de ani. La Falkensee, „un meridional cu pielea închisă la culoare” încearcă să violeze o femeie. La Kleinmachnow, un bărbat cu „înfățișare meridională” îi arată organul sexual unei femei de 52 de ani. La Kempten, un bărbat „cu pielea închisă la culoare” pipăie peste tot o bătrână de 78 de ani.
12 iulie – Un imigrant afgan, în vârstă de 16 ani, agresează sexual două femei pe o pistă pentru bicicliști din localitatea Kelheim. Un bărbat „cu înfățisare meridională” îi arată organul sexual unei femei de 56 de ani, din Stolberg. Un tunisian în vârstă de 23 de ani și un imigrant din Kazahstan agresează mai multe femei la Olsberg. Un bărbat „cu înfățișare meridională” încearcă să violeze o femeie la Gottingen.
13 iulie – La Mucheln, un bărbat „cu înfățișare meridională” încearcă să violeze o femeie de 43 de ani. Un bărbat „cu înfățișare meridională” agresează sexual o fată de 15 ani la Meschede, iar un altul îi arată organul sexual unei fetițe de 9 ani, la Stuttgart. Un „auslander” agresează sexual o femei într-o stație de autobuz din Marburg.
14 iulie – Un tunisian de 36 de ani este acuzat că a violat o femeie de 61 de ani din Freiberg. Poliția îl suspectează că este autorul altor 3 agresiuni sexuale. Un imigrant de 27 de ani agresează sexual o femeie de 37 de ani la un festival de muzică din Wolfhagen. La același festival, un imigrant algerian în varstă de 25 de ani agresează sexual o femeie de 34 de ani, iar un imigrant de 19 ani hărțuiește sexual mai multe femei. Un bărbat „cu pielea închisă la culoare” agresează sexual două tinere de 18 ani la Friedrichsdorf, iar un imigrant de 17 ani agresează mai multe adolescente de 13 și 15 ani în gara din Besheim.
15 iulie – Cel puțin 24 de femei sunt agresate sexual la festivalul de muzică din Bremen. Atacul seamană foarte bine cu taharrush-ul din Koln. Poliția arestează 5 imigranți afgani. Harald Luhrs – anchetatorul principal pentru crime sexuale din Bremen – declară că nu a mai văzut niciodată așa ceva în oraș. La Meppen, un pakistanez de 22 ani agresează sexual o tânără de 22 de ani, iar la Ludwigsburg un imigrant hărțuiește sexual o tânără de 17 ani. La Rottenburg, un imigrant sirian agresează sexual două femei într-un supermarket, iar la Wurzburg un bărbat „cu pielea închisă la culoare” agresează sexual o femeie de 28 de ani. Ziua se încheie într-un tren spre Foret Noire, unde un imigrant hărțuiește sexual 4 fetițe cu vârste cuprinse între 10 și 11 ani.
16 iulie – Cinci femei sunt agresate sexual la festivalul de muzică de la Sisheim. Un „negru african” violează o tânără de 21 de ani la festivalul din Aschheim, iar 2 nord africani încearcă să violeze două tinere, de 18 ani, în gara centrală din Treves. La Ubersee, un imigrant afgan agresează sexual o femeie de 30 de ani, iar un alt afgan agresează sexual o tânără de 21 de ani la Meppen. Din nou, Meppen! Potrivit poliției, același afgan agresase sexual, în ultimele săptămâni, alte 4 femei din Meppen. Și iar Paderborn, unde un bărbat „cu pielea închisă la culoare” îi arată penisul unei femei în vârstă de 37 de ani. La Jena, „un grup de străini” agresează sexual o tânără de 27 de ani, iar la Eichsttat un afgan de 36 de ani agresează sexual o tânără.
17 iulie – Și din nou la Treves, unde doi bărbați „de tip arab” agresează sexual în fața catedralei Sf. Constantin o tânără de 20 de ani. Într-o discotecă din Landau, un imigrant irakian agresează sexual o tânără de 25 de ani. În final, tânăra care-l respinge se alege cu nasul spart. Un bărbat „cu pielea închisă la culoare” încearcă să violeze o femeie de 45 de ani la Russelsheim. Un imigrant de 38 de ani și-a arătat sexul în fața a două femei într-o parcare din Wurzburg. Trei imigranți au agresat sexual o adolescentă de 15 ani într-un autobuz din Rostock. La Wolfhagen, un imigrant de 36 de ani a agresat sexual o femeie de 34 de ani în timpul festivalului de muzică.
18 iulie – Trei imigranți au agresat sexual, în centrul orașului Sarrelouis, o tânără de 25 de ani care se ducea la muncă. La Grassau, un bărbat „cu pielea închisă la culoare” a agresat sexual o fată de 15 ani. Doi bărbați „cu pielea închisă la culoare” au agresat sexual două fete de 14 și 15 ani în gara centrală din Gieben. Un imigrant sirian a agresat sexual o fată de 16 ani la Gusten. Un afgan de 17 ani a agresat sexual o adolescentă de 13 ani la piscina publică din Hamm. Un afgan de 18 ani a agresat sexual două fete, în vârstă de 13 și 16 ani, la piscina publică din Oberursel. Un alt afgan de 18 ani a agresat sexual doi băieți, de 10 și 12 ani, în piscina publică din Remagen. Un bărbat „cu înfățișare meridională” a încercat să violeze o fată de 16 ani în localitatea Deliztsch. Un alt „meridional” a agresat sexual o femeie de 48 de ani care-și plimba câinele pe străzile din Darmstadt.
19 iulie – Cinci imigranți din Afganistan și Eritreea au agresat sexual două femei în timpul festivalului de la Gerolzhofen. Doi imigranți de 17 ani au agresat sexual două fete de 11 și 13 ani, la Triptis. Un bărbat „cu pielea închisă la culoare” i-a arătat organul sexual unei fete de 17 ani, la Weinheim. La Dortmund, poliția a publicat portretul robot al unei persoane „din Siria sau Liban” care a agresat sexual o femeie în centrul orașului. Trei imigranți au agresat trei femei în centrul orașului Oldenburg. Când una dintre femei le-a cerut să le lase în pace, un algerian de 23 de ani a lovit-o în față. Cei trei au fost arestați și, apoi, eliberați.
20 iulie – Un grup de bărbați de „origine arabă” au agresat sexual 5 fete între 10 și 14 ani într-o piscină publică din Kirchheim. Bărbații, cu vârste între 20 și 30 de ani, le-au pipăit și le-au smuls costumele de baie, lăsându-le în pielea goală. Angelika Matt-Heidecker, primarul orașului, s-a declarat îngrozită. Ea acordase acces gratuit imigranților la piscină, germanii trebuind să plătească 90 de euro. În Oldenburg, un bărbat „cu pielea închisă la culoare” a violat o femeie de 49 de ani. Un „auslander” a agresat sexual o fată de 17 ani într-o stație de autobuz din Bietingheim-Biessingen. La Monchengladbach, într-o piscină publică, 3 afgani au agresat sexual 8 femei. Un imigrant afgan, în vârstă de 52 de ani, a agresat sexual o fetiță de 12 ani într-o piscină publică din Marklohe. Un grup de „negri africani” au agresat sexual mai multe femei într-o piscină publică din Lorrach.
20 iulie – Un solicitant de azil din Siria, în vârstă de 31 de ani, a agresat sexual o tânără de 17 ani la Regensburg. A fost arestat și, apoi, eliberat. Patru bărbați de „tip meridional” au agresat o femeie la Varel. Un imigrant pakistanez a agresat sexual o tânără de 23 de ani într-un magazin din Luneburg. Un imigrant iranian, în vârstă de 34 de ani, a agresat sexual o fată de 20 de ani în metroul din Munchen. Un imigrant sudanez, în vârstă de 44 de ani, a agresat sexual 3 băieți, cu vârste între 13 și 17 ani, la Aurich.
21 iulie – Un imigrant de „tip arab” a agresat sexual o fetiță de 11 ani la piscina publică din Hilchenbach. Doi strâini, „cu pielea închisă la culoare”, au agresat sexual o fată de 14 ani la Wolgast. Un bărbat „cu pielea închisă la culoare” și-a etalat sexul în fața a doua fete de 18 ani la Kempten. La Dresda, în gara centrală, un irakian de 26 de ani și-a arătat organul sexual în fața unei femei de 64 de ani. Doi bărbați de „tip mediteranean” au agresat sexual o fată de 18 ani, într-un tren ce mergea la Bestwig.
22 iulie – Din nou la Marklohe, unde un imigrant afgan de 52 de ani a agresat sexual într-o piscină publică o fetiță de 12 ani. Un solicitant de azil, în vârstă de 40 de ani, a agresat sexual o fată într-o piscină publică la Grenzach-Wihlen. Un imigrant originar din Africa de Nord, în vârstă de 23 de ani, a violat o tânără de 26 de ani la Mannheim. Tânăra a fost grav rănită în timpul atacului. Bărbatul a fost acuzat de tentativă de asasinat.
23 iulie – Un imigrant neidentificat a violat o fată de 15 ani în toaleta gării centrale din Krefeld, după ce a bătut-o cu pumnii. Ceilalți 5 imigranți care îl însoțeau au asistat la scenă. Un călător a intervenit pentru a o salva pe fată. Agresorii au scăpat. Un imigrant originar din Nigeria a violat o femeie la Kassel. La Recklinghausen, un bărbat „cu pielea închisă la culoare” a agresat sexual o tânără de 19 ani. Un bărbat „cu pielea închisă la culoare” a agresat sexual o femeie la Braunschweig. Un grup de „meridionali” a agresat sexual cel puțin patru femei la festivalul de muzică din Meschede. Un grup de imigranți au acostat o femeie de 40 de ani în fața hotelului din centrul orașului Kerpen. Femeia a reușit să scape, fiind urmarită de gloata care are în acel punct al orașului conexiune Wi Fi gratuită.
24 iulie – Un imigrant din Eritreea, în vârstă de 40 de ani, a violat o bătrână de 79 de ani în cimitirul din Ibbenburen. Când a fost atacată, bătrâna depunea flori la mormântul surorii sale. Un grup de 7 imigranți proveniți din Albania au agresat sexual două adolescente pe o plajă din Travemunde. Bărbații au încercuit fetele de 15 și 16 ani, separându-le de restul prietenilor, apoi i-au dat jos costumul de baie fetei de 16 ani. Toți agresorii au reușit să scape de poliție. Cinci „negri africani” au agresat sexual o tânără de 18 ani, la festivalul de muzică de la Lofburg. Un „negru african” a agresat o femeie în gara din Maulburg. Doi bărbați „cu pielea închisă la culoare” au agresat sexual trei femei la festivalul de muzică din Balve.
24 iulie – Un imigrant afgan, în vârstă de 23 de ani, a agresat sexual o fată de 16 ani la piscină publică din Schwetzingen. Barbatul nu și-a recunoscut fapta și a fost eliberat de poliție. Un imigrant, în vârstă de 24 de ani, a agresat sexual o femeie într-un bar din Mayence. A fost arestat numai după ce a început să arunce cu sticle în mașinile din fața barului. La Monchengladbach-Wickrat, un bărbat „cu pielea închisă la culoare” și-a etalat organul sexual în fața unei tinere de 22 de ani. Un bărbat „cu pielea închisă la culoare” și-a scos organul sexual în fața a doua femei, în centrul orașului Erlenbach.
25 iulie – Poliția a publicat portretul robot al unui bărbat „meridional”, care a încercat să violeze o femeie în orașul Schwarzenbeck. Cinci bărbați „cu înfățișare mediteraneană” și-au exhibat organele sexuale în fața femeilor și copiilor aflați pe malul lacului din Postdam.
26 iulie – Un sirian în vârstă de 13 ani și un irakian de 15 ani au agresat sexual o tânără de 19 ani în parcul acvatic din Wismar. Doi imigranți din Eritreea au agresat sexual o femeie de 45 de ani în centrul orașului Gera.
27 iulie – Patru băieți, cu vârste între 11 și 13 ani, toți copii de imigranți sirieni și irakieni, au agresat sexual o fetiță de 12 ani, la Konigsbach-Stein. Ei au obligat fetița să-i satisfacă sexual. Lucrătorii sociali au fost însărcinați să-i ajute pe băieți „să înțeleagă caracterul ilegal al acțiunii lor”. Un bărbat care „vorbea prost germana” a agresat sexual o femeie de 36 de ani în trenul expres care circula spre Karlsruhe. Bărbatul nu a fost prins de poliție. Un imigrant de 19 ani a încercat să violeze o voluntară care lucra în centrul de primire din Rohrmoos. Un bărbat „cu pielea închisă la culoare” a agresat sexual o tânără de 24 de ani la Erfurt. La Koln, poliția a făcut public portretul robot al unui bărbat de „tip meridional” care și-a etalat sexul în fața femeilor ce foloseau transportul în comun.
28 iulie – Patru imigranți originari din Maroc au agresat femeile în gara centrală din Dusseldorf. Poliția a intervenit, dar a fost atacată de imigranți, toți cu cazier judiciar. Unul dintre ei, care avea ordin de expuzare, a fost reținut.
29 iulie – Un imigrant originar din Africa de Nord, în vârstă de 29 de ani, a fost arestat pentru tentativă de viol și crimă asupra unei femei de 26 de ani din Mannheim. Un imigrant de 40 de ani a agresat sexual două femei la Cloppenburg. Un imigrant originar din Irak, în vârstă de 27 de ani, a agresat sexual o fată de 17 ani în Alexanderplatz, la Berlin.
30 iulie – Șase imigranți sirieni au drogat băutura a două femei în timpul festivalului de muzică de la Heide. Femeile au fost duse la spitalul din localitate. Imigranții au scăpat înainte de venirea poliției. Un solicitant de azil din Maroc, în vârstă de 18 ani, a agresat sexual o tânără de 22 de ani la Hamburg. A fost arestat si, apoi, eliberat. Cererea de azil i-a fost refuzată, dar nu a fost expulzat, cu toate că are la activ o listă impresionantă de agresiuni și jafuri. La Ering, un solicitant de azil, în vârstă de 40 de ani, a agresat sexual un băiat de 11 ani într-un supermarket. A fost arestat și, apoi, eliberat. Trei imigranți originari din Irak au fost arestați pentru agresiune sexuală asupra mai multor femei, în gara Berlin-Friedrichshain.
31 iulie – Patru solicitanți de azil, originari din Pakistan, au violat o fată de 17 ani la Wezlar. Cinci nord-africani au agresat sexual o femeie de 26 de ani la Rheine.
Angela Merkel refugiatiGatestone Institute a fost primul care a atras atenția asupra valului de violuri care a lovit Germania încă din septembrie 2015, când Angela Merkel a deschis frontierele în fața hoardelor venite din Orientul Mijlociu, Asia și Africa. În martie 2016, Gatestone Institute a postat on-line un „urmăritor” al atacurilor sexuale, după ce gang-urile de predatori atacaseră în masă femeile germane la Koln și Hamburg, dar și în alte orașe.

Autor: Bogdan Calehari

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.