România a pierdut un război în care s-a tras cu pixul şi carnetul de cec

8

Traian Basescu DeveseluProblema este că nu vedem bârna din ochi. Din 1989 încoace, România a pierdut un război despre care nici nu știa că se petrece. Războiul a fost economic şi politic şi învingătorii sunt la Washington şi Bruxelles. Nu s-a tras cu arma, ci cu pixul şi cu carnetul de cec. Nu credeți?

Păi, să vedem ce a fost distrus în război: industriile, învățământul, armata, resursele naturale, pădurile, nivelul de trai şi efectiv suntem datori vânduți la noi în țară.

Care este diferența între războiul economic şi cel „convențional”, dacă rezultatul e același? Nu au murit oameni aşa de mulţi ca în alte ţări ”democratizate”, dar în schimb populația s-a redus prin emigrare. Fără industrie, românul a ajuns mână de lucru ieftină şi consumator fidel Vestului.

În plus Romania, „membră NATO”, va avea din nou onoarea să scoată castanele din foc pentru Vest, atunci când Rușii nu vor mai suporta încercuirea NATO.
Schimbarea politicienilor Români cu unii care urmăresc interesele României NU SE VA FACE ÎN VECII VECILOR FĂRĂ ACORDUL DE LA WASHINGTON, pentru că altfel va ajunge şi România o nouă Sirie sau Libie, Irak sau Ucraina.
Politicienii români nu sunt cauza, ei sunt EFECTUL politicii coloniale şi a războiului economic în care noi nici nu am știut că suntem cei învinși. România nu are nicio șansă de redresare până când Imperiul nu se va destramă de la centru. Atunci „stăpânii” nu vor mai avea timp şi resurse ca să uneltească împotriva sclavilor de la periferie.

Nu este un punct de vedere interesant, este realitatea pe care nu dorim să o acceptăm. Ca să găsim vinovații nu trebuie decât să urmărim banii – cine este ultimul care profită la vârf ( nu numai intermediarii, politicienii noștrii). Răspunsul e simplu: bancherii şi corporațiile vestice. Unde au ele sediul? În SUA, Londra şi Bruxelles. QED

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

8 COMENTARII

  1. Ai uitat sa Mentionezi si Genocidul Mascat ce inca se duce pt decimarea poporului Roman.Ca sa fie siguri ca nu ne Rascula-m si chiar de am face-o.Avem doua Armate straine pe teritoriul ROMANIEI MARI A PRINCIPATELOR ROMANE SI VOIEVODATE.A FEDERATIEI RUSE LA EST SI NATO PE TERITORIUL TARI.Deci practic ne-au cucerit si jefuit tara si omorit,Mascat.Dar uite ca ne da-m seama si deja incepem sa ne trezim la realitate si se pune in miscare trezirea neamului Romanesc.SI MAI PUTIN SI VA FI RAZBOI MONDIAL AL 3-LEA.SI LUMEA TOATA SE VA SCHIMBA TOTAL.

  2. Problema e ca noi nu am avut si nu avem barbati de stat din’89 incoace.Polonezii au pornit in anii ‘ 90 cu Valensa, cehii cu Havel, noi cu o gasca de papagali, fosti activisti in CC al PCR.Toata istoria am fost niste paria ai Europei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.