„Tinerii frumoşi şi sclavi sunt de acord cu megacorporaţiile”

0

Mihai SeplecanFostul președinte al Consiliului Județean Cluj și fost candidat independent la primărie în iunie 2016, Mihai Seplecan, critică dur pe contul său de Facebook festivalul care a avut loc la Cluj în august 2016, UNTOLD, și tinerii, cei aproximativ 350.000, care au participat la acest festival.

„Tinerii frumoşi şi sclavi au uitat când urlau după Colectiv că vroiau spitale, acum sunt de acord ca megacorporaţiile satanico-masonice să cheltuiască milioane de euro pe aducerea unor artişti membri iluminaţi, ei susţinând prin cumpărarea biletelor acest megaritual MASONIC. Păi nu îşi merită soarta atunci? La acest eveniment se vehiculează pe lângă invocarea AntiHristului (asta înseamnă titlul UNTOLD – pentru cunoscători), spălarea pe creier, colectarea energiei malefice, manipularea masei şi sume enorme de bani.
În momentul actual, omul nu este altceva decât un robot în carne și oase un suflet mort într-un corp încă viu dar plin de boli și păcate. Toată construcția socială actuală, bazată pe competiție și pe libertinajul ăsta defect, nu face decât să ne îndepărteze de ceva sacru, pur. Fuga şi disperarea după bani, bani şi iar bani. Să se întâmple toate acestea, au trebuit șterse valorile sănătoase din mintea şi inima unui om, ca apoi să se înlocuiască cu chestii simple pe care le poate pricepe rapid orice individ dezumanizat. Conduşi de teamă, răutate, invidie, disperare, marea majoritate a oamenilor au ajuns niște numere sau roboți. Niște rotițe, care sunt folosite pentru ca acest mecanism al răului în lume să triumfe. E trist până la țipat și lacrimi, dar triumfă. Pământul este locul necuratului, majoritatea oamenilor aparținându-i și servindu-i direct sau indirect, știind sau neștiind. Sunt oameni, care azi se văd treziți, și mâine le observi somnul adânc.
Îi vezi, cum simpla lor existență de zi cu zi nu este altceva decât o susținere etapizată a răului. Apoi, fiecare se uită în stânga și-n dreapta căutând țapi ispășitori, de parcă și-au spart toate oglinzile din casă. Demență în masă, livrată prin televizor, ziare, filme, muzică, internet, școală, cluburi, etc. Apoi, aceste persoane cu sufletul vândut diavolului care îți explică cum e perfect normal într-o societate modernă să întreții relații sexuale între persoane de acelaşi sex, să te droghezi, să fumezi, să bei peste măsură, să furi, să minți, etc. În alte ţări au legalizat sexul cu animalele, necrofilia şi multe altele. Și uite așa, rămânem fără bărbați și apar tot felul de băieței caraghioși, fițoși, figuranți. Așa a apărut femeia care este puternică doar cu cracii goi, deschiși și țâțe puse, botoxată, disperată după un bătrân și burtos potent financiar. Morți ce respiră, cam la asta se reduce societatea românească. Ce să mai zice ce există în alte țări. Destul de greu de readus la viața acești roboți. Toate sunt lumești, trecătoare si deșertăciune.
Nu judec și nu condamn viața nimanui, pur și simplu cineva trebuie să le spună locul în care se află și derapajul sufletesc ce crește în ei. De aici vine totul, de la suflet. Nimeni nu mai este liniştit, fericit, mulțumit, împlinit. Oare de ce??? Nu văd un viitor strălucit, vor urma perioade grele, cu războaie, foamete, greutăţi, certuri, răutăți, dezbinări şi destrăbălare totală. Dar bucuroși le ducem toate.
Vreau să știți că cea mai bună zi în care trebuie să încercați să vă schimbați viața este ziua de azi.
Mâine nu va aparține, doar Domnul e stăpân peste ea. Și staţi liniștiți, cei care îmi scrieți, mă întreabaţi, mă judecaţi, mă huliți sau mă condamnați, nu dorm în biserică, dar m-am trezit cu rugăciuni și adorm cu ele.
Pace vouă şi sufletelor voastre! Amin

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.