Liderii “fasciștilor” germani au nevoie de protecție

1

antifascisti-aktie-logoSocialistul Heiko Mass – ministrul de justiție al Germaniei – declara în 2015, că ar vrea să vadă „haitele brune” aruncate în spatele gratiilor. „Haitele brune” fiind germanii care gândeau altfel decât Heiko Mass și care-și manifestau deviaționismul protestând pe străzii contra politicii imigraționale a guvernului. Pe vremea lui Stalin și a komisarilor lui, Kominternul îi eticheta drept „fasciști” pe toți cei care nu gândeau la fel, dar exact la fel, ca „Părintele popoarelor”. Acum, când la Bruxelles decid komisarii, iar la Berlin Merkel și Mass, s-a revenit la buna tradiție. Așa că, un observator atent realizează surprins că o stângă victorioasă, atât în Germania, cât și la Bruxelles, produce un număr de „fasciști” și „naziști” mult mai mare decât au visat vreodată Hitler si Mussolini! Nu-i un paradox, e o tradiție, repet, încă de pe vremea lui Stalin.

Nu cu mult timp în urmă, socialistul Heiko Mass a afirmat: „Dreapta este un pericol pentru democrație”. Nu știu dacă a realizat asta înainte sau după ce le-a arătat degetul mijlociu, în stare de erecție, germanilor care protestau contra venirii lui în vizită de lucru. Din fericire, în natură există echilibru: politicienii de dreapta sunt vestiți pentru moderația lor. Stânga i-a dresat să fie așa. Prin urmare, niciun politician de dreapta nu ar spune „Stânga este un pericol pentru democrație”, dimpotrivă, ar susține cu convingere că „Nu există democrație fără o stângă puternică”. Cât despre „degetul mijlociu”, nu vă faceți griji – a avut grija stânga să li-l secționeze demult. Din cauza asta, stânga nu a pus niciodată până acum eticheta „nazist” pe un „clapon de dreapta”. Acesta, după cum spunea Olavo de Carvalho, „nu-i va face niciodată stângii ceea ce stânga deja i-a făcut lui”.

Nu toți germanii sunt „fasciști”, ci numai atâția cât îi trebuie stângii germane să-și justifice rolul de gardian al democrației sociale și progresului multicultural. În condițiile acestea, s-au găsit destui tineri anti fasciști care să-l primească cu aplauze pe Heiko Mass, la ultimul miting electoral ținut înaintea alegerilor de la Berlin. Cu aplauze a fost primită și formația punk, bineînțeles tot anti-fascistă, care a cântat împreună cu publicul refrenul „Germania este o ruină. Să aruncăm Germania la gunoi. Să zdrobim cu bâtele noastre, căștile polițiștilor”. Și când Heiko Mass le-a mulțumit artiștilor pentru anti-rasismul și democrația de care au dat dovadă, a fost o furtună de ovații. Lui Heiko Mass îi sunt foarte simpatici „Antifas” – sunt nu numai „brațul înarmat” si pepiniera stângii, ei reprezintă și viitorul Germaniei.

Dar, pentru asta, Germania trebuie protejată mai întâi, cu armele ”democrației”, de „haitele brune”: casa “fascistului” este tăguită în stil nazi; cărțile scrise de el sunt retrase de la vânzare; editura îi reziliază contractul; afacerea îi este boicotată, dacă este antreprenor, până dă faliment și mașina îi este incendiată. Asta până când… democrație fără dreapta.

Vineri, la Leipzig, mașina lui Frauke Petry – președinta partidului Alternativa pentru Germania (AfD) – a fost incendiată. Antifas neidentificat. Anul trecut, la Berlin, a fost incendiată mașina lui Beatrix van Storch, vicepreședinte al AfD. Antifas neidentificat. Liderii „fasciștilor” germani sunt atât de periculoși, încât au nevoie de protecție!

Joschka Fischer a fost în tinerețe adept al celebrei organizații terorist – marxiste «Red Army Faction». Bâta lui a spart casca și capul unui polițist german. Pentru că „nu există democrație fără o stângă puternică”.  A ajuns mai târziu liderul Verzilor germani și ministru de externe sub socialistul Gerhard Schroeder. Scria atunci: „Germania trebuie să fie înconjurată din exterior și din interior de fluxuri migratoare, trebuie să amestecăm populația germană până la diluare”.

Așa că, atunci când „antifas-ul neidentificat” de azi va ajunge cancelar, sau ministru de justitie, putem fi siguri că „haitele brune” au avut aceeași soarta cu cea a germanilor și a democrației. Au fost „diluate” complet.

Autor: Bogdan Calehari

Loading...
loading...

1 COMENTARIU

  1. Deh! Stiti vorba aia ””Nimic nu se pierde, nimic nu se castiga, totul se transforma.”?. La urma urmei câteva milioane de oameni: bancheri, industriași, comercianți, bijutieri, doctori, profesori, avocati, oameni de știință, actori, scriitori, ucisi in lagăre de concentrare au fost inlocuiti de câteva milioane de oameni care vând kebab..viața merge inainte..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.