Porcărie de politician

daniel-barbu-caricaturaSpinosul Barbu a vut să să zică,
Că ei vor fi niște sacrificați.
Deci de Crăciun, deloc nu strică,
Dacă îi prindeți, să-i tăiați.

Profesia de politician este una „mai riscantă decât misiunea unui soldat în Afganistan”
„V-ați ales o meserie grea. E cea mai grea dintre meserii. Uneori este mai grea decât meseriile pe care le considerăm foarte periculoase, cum este cea de miner. (…) Meseria de politician este grea și foarte puțină lume știe de fapt ce faceți cu adevărat în fiecare zi a săptămânii, adesea și sâmbetele și duminicile. E o meserie grea, în zilele noastre, pentru că este o meserie riscantă. E mai riscantă decât misiunea unui soldat în Afganistan. Știm bine că, din păcate, și nu numai în România, dar la noi într-o manieră care este extrem de violentă, spațiul public a devenit un fel de teatru de operațiuni în care orice ales local sau național își riscă libertatea, sănătatea, în fiecare zi”, le-a spus senatorul Daniel Barbu celor prezenți la o ședință a Ligii Aleșilor Locali ALDE.

Loading...
loading...

4 COMENTARII

  1. Probabil el a vrut sa se refere la faptul ca majoritatea polititicienilor sunt infractori, mafioti si în acest caz desigur e riscant, se lasa cu puscarie. Tâmpititul !

  2. Va salut.Pe zi ce trece de la Revoliutie incoace , oamenii fostului partid comunist , au inviat si revenit in factiunile nou aparute din micile partide chipurile ISTORICE , care nu au viziune si claritate prin ofertele electorale prezentate societatii romanesti din ziua de azi, neurmarind evolutia si progresul tarii ci mai cu seama parvenirea personala, de grup si interesele meschine in ceea ce priveste REFORMA indomenii ca justitie, economie, educatie, sanatate, industrie, agricultura ????? !!!Mai putin in propriile REFORME din propriile partide, care raman CASTE si nu suporta PRIMENIREA cu LIDERI NOI si TINERI , cu viziuni noi si obiective clare !!!!! Pacat ca aceste FOSILE COMUNISTE , raman adepte ale sistemului BOLSEVIC , care pare-se ca este nemuritor si care incetul cu incetul ne SUGRUMA si ne duce in nefiinta !!!!!!Din aceasta categorie face parte si acest politician Barbu !!!! , rusine sa-i fie de IDIOT ce e!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.