Stânga a cucerit Berlinul

1

berlin-parada-rosu-comunism-antifascism-germania-de-est-1986După alegerile de duminică, 18 septembrie 2016, din Berlin, mesajul transmis de mass-media sună cam așa: „Alternativa pentru Germania (AfD), partid populist și antiimigrație, a obținut 11,5% din voturi, înregistrând un avans substanțial, profitând în special de nemulțumirea electoratului față de decizia din urmă cu an a Angelei Merkel de a deschide granițele pentru refugiați”. Agerpres citează postul public de televiziune german ARD, HotNews citează Agerpres șamd. În lanț!

„Avans substanțial al „populiștilor” care profită de „nemulțumirea electoratului””! Ai zice, dacă ești naiv și te iei după fentă, că “extrema dreaptă” a dat lovitura în Berlin. În realitate, s-a întamplat invers: Stânga a cucerit Berlinul! După alegerile de duminică, se poate spune doar atât: Berlinul e mai „roșu” decât era pe vremea lui Honecker! Atunci când, din cauza de Zid, era „roșu” doar pe jumătate. Și de ce nu un „avans substanțial” al „populiștilor” anti-imigrație? Din cauza de cifre, de procente, de aia! Care arată cu totul altceva: că Stânga – cea care are în plan, încă din anii 70, să schimbe Germania cu ajutorul imigrației – a obținut duminică o victorie clară. Ca aia obținută de Putin în Rusia.

Dar să vedem cum au votat berlinezii, ăia „nemulțumiți de deschiderea granițelor”, cei care, oricum, aveau un primar socialist: socialiștii (SPD) au ajuns în frunte cu 21,7%; comuniștii de la «Die Linke» au fost creditați de exit pol cu 15,6%, iar comuniștii care-și spun „ecologiști” au obtinut 15,4%. Adunat, socialiști + comuniști + comuniști = 52,7%! Dorința actualului primar – socialistul Michael Muller – exprimată înaintea alegerilor, s-a realizat – va forma o alianță nu cu CDU (creștin democrații), ca până acum, ci cu vechii tovarăși ideologici. Am spus: „Berlinul Roșu”. Pentru că, AfD a obținut doar 11,5% din voturi – asta înseamnă un berlinez și un pic din zece – clasându-se pe ultimul loc. Pe penultimul loc a venit, înaintea AfD, frau Merkel – aia de a deschis granițele și care a dat Germania, definitiv, pe mâna Stângii – cu 17,5%.

Nu cu mult timp în urmă, în Bundestag, comunista Ștefanie von Berg a proclamat cu glas ridicat: „Doamnă Președintă. Doamnelor și Domnilor. Societatea noastră se va schimba. Orașele noastre se vor schimba radical. Presupun că în 20, 30 de ani nu va mai exista în orașe o majoritate germană. Și vreau să fie foarte clar, mai ales pentru cei de dreapta: acesta este un lucru foarte bun!”

Nimeni n-a crâcnit! Pentru că este „un lucru foarte bun”. Și pentru că este „un lucru foarte bun”, 80% dintre germani au votat la alegerile locale, din mai și până în septembrie, pentru el, și doar cca. 20% au votat contra lui! După ce, în 2015, au fost efectiv invadați de 1,3 milioane de musulmani! Și Pavlov Media numește asta: „ascensiunea de neoprit a extremei drepte” sau „progresul dreptei radicale”, ori „avansul populiștilor, o amenințare”. Iar conditionații cred și pleacă, tremurând de frica „extremei drepte”, după fentă!

Autor: Bogdan Calehari

„Noi, Verzii, trebuie să luptăm pentru ca un număr imens de străini să se instaleze în Germania. Când vor fi în Germania, trebuie să luptăm pentru ca ei să obţină dreptul de vot. Când acest obiectiv va fi atins, vom avea un număr suficient de alegători pentru a schimba această ţară” – Daniel Cohn-Bendit, om politic franco-german, unul dintre principalii lideri ai manifestațiilor studențești din mai 68 din Franța. În 1984 a intrat în partidul ecologist german, Verzii, pe listele căruia devine viceprimar al orașului Frankfurt, în 1989. În 1994 a fost ales în Parlamentul European din partea Germaniei, iar în 1999 a fost ales din partea Franței, candidând pe listele partidului ecologist francez Verzii. La alegerile din 2004 a candidat din partea Germaniei pe listele partidului verzilor, devenind co-președinte al Grupului Verzilor – Alianța Liberă Europeană din Parlamentul European. În efortul de multiculturalizare a unei dintre țările sale, în vremurile crizei refugiaţilor, evreul franco-german trebuie că este unul dintre cei mai fericiţi europeni.

Loading...
loading...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.