Vasluiul e primul la violuri pentru că nu are… tehnologie

3

fanel-bogos„Vasluienii violează pentru că încă mai pot, încă mai au putere. Bucureștenii, dacă sunt acaparați de atâta tehnologie, nu mai pot. Deci iată că e bună și lipsa asta de tehnologie la ceva”. Concluzie: lipsa tehnologie e bună, pentru că produce violuri.

Declarație de vasluian, „mândria țării”…

Știți ce legătură există între numărul mare de violuri din județul Vaslui și lipsa tehnologiei din aceeași zonă? Nu ați putea nici măcar bănui, dar există o cauzalitate atât de directă încât unul decurge din alta… și pe urmă intră forțat înapoi. Ne spune un găgăuță de la Vaslui, Fănel Bogos, medic veterinar, patron de firmă în agricultură, care a produs cugetarea adâncă și „penetrantă” de mai sus cu ocazia vizitei făcute de ministru Agriculturii fermei sale.

Cu astfel de specimene care se slobozesc la gură vorbind despre județ, Vasluiul parcă își merită soarta, adică imaginea proastă pe care o are în întreaga țară, ca loc al înapoierii, primitivisumului și prostiei. Cu toate că prejudecățile astea contrastează flagrant cu realitatea.

Dar când vorbește un Fănel…

Iată întreaga declarația a marelui om de afaceri, un „intelacunar” în gândire și imaginație,  Fănel Bogos, produsă în fața ministrului Agriculturii Achim Irimescu, care i-a vizitat o fermă de găini pe 14 octombrie 2016:

„Înainte să ne viziteze, ministrul mi-a spus că județul Vaslui e prea puțin tehnologizat. Am vrut să-i demonstrez că lucrurile nu stau chiar așa. Pe de altă parte, lipsa asta de tehnologie are și aspectele ei pozitive. Un preot din Vaslui m-a întrebat într-o zi dacă știu de ce județul Vaslui e primul din țară ca număr de violuri. N-am știut ce să-i răspund. Tot el mi-a zis că vasluienii violează pentru că încă mai pot, încă mai au putere. Bucureștenii, dacă sunt acaparați de atâta tehnologie, nu mai pot. Deci iată că e bună și lipsa asta de tehnologie la ceva”.

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.