Cu prostia pe prostie călcând…

6

victor-ponta-masa-taceriiNivelul politicienilor din țara noastră a fost încă odată revelat pentru observatorul obiectiv, și tot de la Masa tăcerii, dovedindu-se astfel, mai mult decât subtil, unde este locul și ce mai poate face clasa politică românească astăzi…

După ce Iohannis s-a așezat pe unul dintre scaunele-clepsidră ale Mesei tăcerii, contracandidatul de la alegerile prezidențiale din 2014 revine la locul faptei, în debutul campaniei electorale, pentru că nu putea rata oportunitatea de a specula politicianist un gest stupid prin unul propriu, care să încerce să-l… „contracandideze”.

Într-un mesaj pentru Iohannis care s-ar dori ironic, înarmat cu salam săsesc (o aluzie mult prea facilă!), ”doctorul” Ponta vrea să-l învețe pe neamț câteva lucruri prin câteva glumițe ieftine, în una suspectându-l că ar putea să întindă rufe la uscat pe Coloana infinită…

Concluzia celor care nu ar putea nici să se așeze la Masa tăcerii și nici să ironizeze originea unui sas vorbind despre salamul săsesc ar trebui să fie următoarea: Ăsta e nivelul!

„Domnule președinte Iohannis, mă aflu la cea mai nouă atracție turistică din Târgu Jiu, scaunul pe care dumneavoastră ați stat. Vreau să vă rog să învățați că pe Masa tăcerii nu se mănâncă nici salam săsesc, Poarta sărutului nu se închide și pe Coloana infinită nu se atârnă rufe la uscat! Dacă o să învățați mai multe despre România sunt convins că o să ne respectați mai mult”, îi transmite foastul prim-ministru Victor Ponta actualului președinte Klaus Iohannis.

Dacă Iohannis a transformat scaunul pe care s-a așezat în „cea mai nouă atracție turistică din Târgu Jiu”, Ponta (și poate alții după el) ajută la redenumirea întregului ansamblu monumental, din Calea eroilor în  Calea erorilor.

Citește și:
Iohannis s-a așezat la Masa tăcerii și a rămas …așa
Ponta vorbește cu câinele… și câinele cu Ponta
În așteptarea lui Ponta…
„Jos Băsescu!”, dar și „Ponta, plagiatorul!”
Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

6 COMENTARII

  1. Subiectul zilei ar fi trebuit sa fie alegerile din Moldova, revenirea teritoriilor pierdute la patria mama! Dar, cu asa „fosti patrioti”, ne vom strica imaginea tarii oriunde si oricand! Poate la emisiunile „revolutionarului dinescu” cu chiolhanuri stropite cu alcool si acordeon ar mai starni interes la OTV, nu la Tvr1 ale „fostilor patrioti”, slugile UE! Sunt destui nearestati care vor sa faca uitata activitatea infractionala, acum colcaie pe la tv-uri iar DNA inca nu s-a implicat in toate perioadele de guvernare dupa 1989! Cei pe care-i vedeti acum arestati sant „puii” guvernantilor de dupa 1989! Asa au facut uitate faptele comunistilor, acom a celor care au guvernat, de fapt, hotii adevarati, cei dupa 1989 dupa cum urmeaza: Petre Roman 1990, Theodor Stolojan 1991, Nicolae Vodcaroiu 1992, Victor Ciorbea 1996, Radu Vasile 1998 Mugur Isarescu 1999, Adrian Minunea Nastase 2000, Calin Pop, Tariceanu 2007, Emil Boc 2009 Toti acestia cu suitele lor, au devenit analisti ploitici, au conturi grase din furat, se ocupa cu deturnarea atentiei poporului, spre uitare a ceea ce au savarsit impotriva propriului popor! Aviz d-na Kovesi, cereti intariri d-lui Iohanes,faceti angajari, triplati nr de angajati, altfel intr-o buna zi veti sfarsi in ghearele acestor lacuste nesatioase care vor sa manance „masa tacerii”, chiar si „coloana” propriului popor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.