„Este ultima noastră șansă pentru a ne salva națiunea”

1

donald_trump„Mișcarea noastră este despre înlocuirea unui Sistem, a unui Establishment defect și corupt, cu un nou guvern controlat de tine, poporul american.

Establishmentul de la Washington, precum și corporațiile financiare și de mass-media care îl finanțează, există pentru un singur motiv: pentru a se proteja și pentru a se îmbogăți pe ele însele.

Pentru Establishment sunt mii de miliarde de dolari în joc în aceste alegeri. Establishmentul din Washington e în parteneriat cu cei care controlează pârghiile puterii din Washington, precum și cu interesele speciale de la nivel mondial, iar acești oameni nu au deloc intenții bune în mințile lor.

Campania noastră reprezintă o adevărată amenințare existențială pentru ei, așa cum n-au mai văzut niciodată înainte.

Campania noastră nu este pur și simplu o altă alegere ce se petrece o dată la patru ani. Ea este o răscruce în istoria civilizației noastre, care va stabili dacă vom reuși sau nu, noi, oamenii simpli, să revendicăm controlul asupra guvernului nostru.

Establishmentul politic, care încearcă să ne oprească acum, este același grup responsabil pentru tratatele noastre dezastruoase de liber schimb, pentru imigrația ilegală masivă și pentru politicilor economice interne și externe, care au sângerat țara noastră.

Aceasta este o luptă pentru supraviețuirea națiunii noastre. Și aceasta va fi ultima noastră șansă ca să o salvăm.

Această alegere va stabili dacă suntem o națiune liberă sau dacă avem doar iluzia democrației, dar suntem, de fapt, controlați de o mână mică de interese speciale la nivel mondial, de o mână mică de interese speciale care se ocupă cu fraudarea sistemului, iar sistemul nostru este fraudat pentru ca ei să câștige mereu. Aceasta este realitatea, voi știți asta, ei știu asta, eu știu asta, și aproape întreaga planetă știe asta.

Mașinăria lui Clinton este în centrul acestei Structuri de Putere. Am văzut în acest prim set de documente WikiLeaks, cum Hillary Clinton se întâlnește în secret cu băncile internaționale pentru a complota și pentru a distrugere suveranitatea SUA, în scopul de a îmbogăți aceste puteri financiare globale, de a-i îmbogăți pe prietenii ei cu interese speciale și pe donatorii ei. Sincer, ea ar trebui să fie închisă pentru ceea ce a făcut.

Cea mai puternică armă desfășurată de Clinton este mass-media corporativă, presa.

Să fie clar un singur lucru, mass-media corporativă din țara noastră nu mai este implicată în jurnalism. Ea reprezintă acum un interes politic special și nu este cu nimic diferită de orice lobby-ist sau de orice altă entitate financiară cu o agendă politică total dedicată, iar ordinea de zi pe care o propagă nu mai este pentru voi, ci este pentru ei înșiși.

Orice persoană care contestă controlul lor este considerat sexist, rasist, xenofob. Ei vor minți, și vor spune minciună, după minciună, iar apoi, ei vor face chiar mai rău decât atât. Ei vor face tot ceea ce este necesar ca să oprească pe orice se opune Establishmentului. Familia Clinton sunt infractori, amintiți-vă.

Acest lucru este bine documentat, iar Establishment-ul care îi acoperă s-a angajat să-i protejeze printr-o masivă mușamalizare a activității lor infracționale petrecută pe scară largă la Departamentul de Stat și la Fundația Clinton, în scopul de a-i păstra pe Clintoni la putere. Ei știau că vor crește cu fiecare minciună cu care vor da în mine, în familia mea și în cei dragi mie. Ei știau că nu se vor opri de la nimic, pentru a încerca să mă oprească. Cu toate acestea, eu am luat, cu bucurie pentru voi, toate aceste curele și săgeți. Le-am luat pe spinare pentru mișcarea noastră, astfel încât țara noastră să devină din nou a noastră.

Am știut că această zi va sosi și că este doar o chestiune de timp. Și am știut ca poporul american se va ridica deasupra ei și va vota pentru viitorul pe care-l merită.

Singurul lucru care poate opri această mașină coruptă sunteți voi. Singura forță suficient de puternică pentru a salva țara noastră suntem noi. Singurii oameni destul de curajoși pentru a vota eliminarea acestu Establishment Corupt, sunteți voi, poporul american.

Marea noastră civilizația a ajuns la un moment de răscruce.

Oameni buni, eu nu am nevoie pentru mine ca să fac acest lucru, credeți-mă.

Am construit o mare companie și am avut o viață minunată. Aș fi putut să mă bucur acum pentru mine și familia mea de fructele și de beneficiile succeselor în afaceri ale întreprinderilor mele. Aș fi putut să mă bucur în liniște de toate acestea, în loc ca să trec prin acest spectacol de groază al minciunilor, al decepțiilor și al atacurilor rău intenționate, un spectacol pe care nimeni nu și l-ar fi putut imagina.

Fac asta pentru că această țară mi-a dat atât de mult și pentru că mă simt atât de puternic, încât acum e rândul meu să dau înapoi țării, pe pe care o iubesc.

Fac asta pentru oameni și pentru mișcarea aceasta și vom lua înapoi această țară de la ei și o vom reda din nou vouă și vom face America Mare din Nou”.

  • Discurs electoral al lui Donald Trump, candidat la alegerile prezidențiale din SUA de pe 8 noiembrie 2016

Este un discurs excepțional, care spune adevărul despre sistemul american, care există astăzi, ca și în  trecut, pentru elitele globaliste și în dauna poporului american. Întrebarea – o mare întrebare! – este dacă Donald Trump poate învinge sistemul cu armele sale, pentru că și el este, fără îndoială, într-o măsură, un produs al sistemului, un sistem care permite anumitor indivizi „versatili” și speculativi să se îmbogățească fără măsură, pentru a ajunge apoi să revendice influență și poziții în sistem, constituindu-se într-o aristocrația a banilor și privilegiilor economice.

Este greu de crezut astăzi că un individ din afara sistemului poate câștiga alegerile așa-zis „democratice” chiar împotriva propagandei, corporațiilor media, pe care Trump le-a calificat ca fiind „extrem de corupte”.

Oricum, așa cum s-a arătat deja, alegerile prezidențiale din 2016, competiția dintre Donald Trump și Hilary Clinton, sunt cele mai puțin atractive pentru americani, cele mai negativiste, reducând în cea mai mare măsură opțiunile americanilor la un vot, nu pentru candidatul pe care îl susțin și și-l doresc la Casa Albă, ci împotriva celui pe care nu îl doresc în funcția supremă.

Peste toate, ceea ce transpare clar este realitatea în care o mare parte a americanilor conștientizează corupția și manipularea din interiorul sistemului și își doresc o schimbare reală. O mare parte a americanilor au ajuns să realizeze puterea corporațiilor și a finanțelor, care fac și desfac guverne, întrețin masele în ignoranță și apatie sau le oferă provocări derizorii, pentru a le ține departe de puterea politică, pe care au consfiscat-o și asupra căreia dispun discreționar, prin agenții lor de influență, numiți popular „politicieni”.

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

1 COMENTARIU

  1. De regula America este scena multor piese de teatru in vederea manipulării populației americane cât si a altor popoare unde au acestia interese . America este un stat parazit cu un consum enorm de resurse. America este un stat condus de oculta mondiala cu interese in toata lumea .Mi-e foarte greu sa cred ca Trump asta este un ales al poporului . Este foarte riscant pentru cei care conduc aceasta lume sa ajungă presedinte al Americii un individ care nu este omul lor . Ceea ce s-a construit in sute sau chiar mii de ani sa fie distrus de un non name emanat al poporului. Hai sa fim seriosi . Este doar o piesa de teatru in care papusile isi joaca un rol bine scris .Papusa spune ce vrea sa auda poporul iar papusarii isi freaca mainile fericiti ca le-au mai tras-o inca o data.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.