Hitler, antirasist, adept al multiculturalismului și diversității

1

adolf-hitler-children-of-the-rainbowUn clip simpatic, scurt și concis, dar şi plin de învăţăminte.

Adolf Hitler, dictatorul rasist și totalitar al secolului trecut, așa cum este cunoscut, revine în istorie, de data asta însă ca un antirasist, adept al diversităţii şi multiculturalismului, tolerant până la „perfecțiune”, un personaj clasic de acum, pe care orice organizație non-guvernamentală sorosistă ar fi fericită să îl aibă în rândurile sale și să-l promoveze deșănțat până la cel mai înalt nivel.

Există o coincidență tulburătoare însă: îşi asumă aceeaşi misiune istorică despre care se spune că şi-a asumat-o în trecut: distrugerea rasei evreieşti. De data asta însă nu fățiș.

„Ar fi trebuit să fac lucurile altfel”, recunoaște Hitler cel modern în fața evreilor din Israel. Așa că, din fruntea unei organizații militante, denumită ironic «Copii curcubeului», deschide granițele Israelului pentru arabi, africani, asiatici. „Doar non-evreii au același drept de a fi aici ca oricare alții. Nu puteți restricționa accesul în țară pentru un grup specific de oameni! Ăsta este rasism!” – este argumentul „infailibil”, în spiritul ideologiei drepturilor omului, folosit de „multiculturalul” și „antirasistul” Hitler. „Dar poporul evreu are dreptul de a exista ca un popor unic”, obiectează un evreu. „Ăsta este rasism!”, îi va arunca în față de îndată noul Adolf Hitler. „Nu sunt rasist, dar dacă acest proces continuă, vom fi o minoritate în propria noastră țară!”, este replica evreului, ușor de calificat drept „rasist” de acum. „Multiculturalismul este grozav, uitați-vă la noile restaurante în care puteți mânca acum!”, va spune Hitler, adept al diversității și al dragostei dincolo de culoarea pielii. „Nu cred că granițele trebuie să stea în calea oamenilor și a culturii”, folosit și de oamenii „cu mintea deschisă” astăzi.

Pe scurt, Hitler își asumă același plan, distrugerea rasei evreiești, dar folosește ca instrumente, noile concepţi politice, despre care pretinde că şi le-a asumat intim. De data asta îi reuşeşte…

Ironia e deplină și ușor de înțeles chiar și pentru multiculturaliști în final, când ultimul evreu rămas în Israel îi va reproșa: „Ne-ai eliminat definitiv!”. „Ei, bine, nimeni nu ar fi putut să prevadă asta…”, îi răspunde maleficul Hitler, care a reușit, deci, prin aceste politici ale „deschiderii” și „toleranței” ceea ce nu a putut realiza pe calea armelor.

Ce noroc și ce inspirația că această ideea a fost redată scurt și sub forma unui film de animație! Ar putea fi înțeleasă și de multiculturaliști…


Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

1 COMENTARIU

  1. Nici Israelul nu este ferit de plaga secolului XXI. O parodie: ce ar fi dacă Hitler ar învia, și ar ajunge în Israel ca propagator al multiculturismului? Rezultatul ar fi același cu cel urmărit când era cancelarul celui de al III-lea Reich. Anihilarea evreilor, de data aceasta prin mixuri de cultură și populație. Interesant documentrar. Noi românii ce să mai spunem dacă evreii își fac griji?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.