Lagărul European: un superstat în care țările membre nu au drepturi

2

europa-uniunea-european-steag-streangPlanul Germaniei și Franței a fost demascat de televiziunea poloneză de stat. Berlinul și Parisul doresc crearea unui superstat federal european în care statele membre au doar obligații, nu și drepturi.

Un supra-stat European în locul Uniunii Europene. O astfel de propunere a fost făcută la mitingul de la Praga (iunie 2016) țărilor de la Vișegrad (Polonia, Ungaria, Cehia și Slovacia), de către ministrul de Externe German Frank-Walter Steinmeier. Propunerea le-a fost prezentată sub formă de ultimatum.

Documentul care a fost publicat pe portalul de știri polonez TVP Info are 9 pagini și este semnat de miniștrii de externe ai Germaniei și ai Franței.

Principalele propuneri din document sunt:

– Statele membre NU vor mai avea dreptul să mai aibe armată proprie și servicii speciale proprii.

– Unificarea completă a sistemul juridic penal, civil și al sistemului de impozitare. Statele membre nu vor mai avea dreptul să-și impună pe plan național propriul sistem de taxare și de impozitare și nu vor mai avea dreptul să aibe propriul lor cod penal și propriul cod civil.

– Statele membre nu vor mai avea dreptul să aibe propria lor Monedă și propria lor Bancă Centrală.

– Statele membre nu vor mai avea dreptul să aibe propriul lor sistem de acordare a vizelor pentru cetățenii non-europeni. Sistemul de vize va fi legiferat doar de Bruxelles. Vizele vor fi acordate direct de la Bruxelles pe baza unei legislații unice.

– Super-Statul Federal va avea o politică externă unică. Ministerele de externe și organizațiile pentru cooperarea internațională de la nivelul fiecărui stat vor fi desființate.

– Limitarea rolului NATO în Europa. Crearea unei Armate Europene și a unor Servicii Speciale Centralizate Europene. Serviciile Secrete și Armatele Statelor actuale vor fi desființate. Ele vor deveni secții sau părți ale Armatei și ale Serviciilor Secrete Federale Europene.

– Actualele State Membre vor pierde controlul asupra propriilor frontiere. Ele vor pierde, de asemenea, controlul asupra procedurilor de admisie și de relocare a refugiaților pe propriile lor teritorii.

Practic dorința explicită a germanilor care i-au luat în căruță și pe francezi, este să apară un suprastat European în loc de Uniunea Europeană. Acesta a fost ultimatumul germanilor la mitingul din Praga unde a fost prezentat țărilor de la Visegrad de către Frank-Walter Steinmeier.

Dacă un astfel de document va fi aplicat şi va intra în vigoare, în locul Uniunii Europene vom avea doar o singur supra-stat european, care va ființa în funcție de dorința celor mai puternici actori care controlează astăzi Uniunea Europeană.

Actualele state membre nu vor mai avea dreptul să aibe propria armată, propriile servicii secrete, propriul Cod Penal, propriul Sistem de Impozitare – inclusiv nu vor mai avea dreptul să aibe și să impună propriile lor taxe și impozite.

Ele nu vor mai avea dreptul să aibe monedă proprie, nu vor mai avea dreptul să aibe o Bancă Centraă, deci nu vor mai fi capabile să-și apere propriile lor interesele financiare, politice și militare ca State-Națiune.

În plus, actualele State Membre vor pierde controlul asupra propriilor frontiere. Ele vor pierde, de asemenea, controlul asupra procedurilor de admisie și de relocare a refugiaților pe propriile lor teritorii. Berlinul vrea să introducă un sistem de vize uniform, sistem fixat de la Bruxelles, și propune ca politica externă să fie condusă doar de către Bruxelles.

În preambul, e scrisă justificarea dată de Germani și de Francezi pentru a genera o astfel de federație totalitară:

„Our countries share a common destiny and a common set of values that give rise to an even closer union between our citizens. We will therefore strive for a political union in Europe and invite the next Europeans to participate in this endeavor”.

Cele nouă pagini ale documentului nu lasă niciun dubiu asupra faptului că Germania vrea să transforme întreaga Europă Continentală într-un nou Stat Federal.

Un lucru e clar. Globaliştii se grăbesc să preia controlul total în noua închisoare a popoarelor numită Uniunea Europeană, construcție a globalizării în care cei care vor să plece sunt puși la zid, amenințați şi înjurați, iar cei care sunt încă membri sunt înjurați permanent de comisarii neobolşevici de la Bruxelles că nu fac bine ce fac.

Este clar că acest proiect aberant nu a apărut peste noapte, ci a fost conceput de mințile bolnave din Germania şi Franța încă dinainte de Brexit. El a fost acuma reîmpachetat și livrat sub pretextul „urgenței impuse de Brexit”.

Adaptare: justitiarul.ro / infoplus.ro

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.