Firescul care „șochează” și „scandalizează”

4

donald-trumpUn viitor președinte american, Donald Trump, care spune că va căuta să aibă relații bune cu Rusia în interesul superior al întregii Lumi „șochează” și „scandalizează” mass-media occidentală și pe cea românească, cum au sunat titlurile. În schimb, aceasta preferă să vehiculeze acuzații nefondate, lipsite de probe, precum că Rusia a influențat alegerile prezidențiale din SUA de pe 11 noiembrie 2016. O acuzație nelipsită de ironie, venind dintr-o țară care s-a implicat și a manipulat de-a lungul scurtei sale existențe zeci de alegeri, revolte populare și lovituri de stat în întreaga lume. Iar acest lucru este ușor de probat astăzi.

Ca două mari puteri ale lumii să aleagă să colaboreze având în vedere ceea ce le unește, viitorul comun, al lor și al Lumii, în ciuda animozităților și divergențelor, îi „șochează” și „scandalizează” pe mulți. Pe când acesta ar trebuie să fie firescul, normalitatea, iar lipsa de dialog, intriga și chiar amenințarea războiului excepția care trebuie de urgență rezolvată. Ca să realizăm în ce eroare se află și cât de periculoasă poate fi această mass-media care nu își respectă decât propriile interese, putem să o mai surprindem încântată atunci când Statele Unite anunță manevre militare în Marea Neagră sau Țările Baltice…

„Sâ avem o relaţie bună cu Rusia este un lucru bun. Numai oamenii „proşti” sau fraierii ar crede că acest lucru este unul rău. Avem suficiente probleme în lume şi fără asta. Când voi fi preşedinte, Rusia ne va respecta mai mult decât o face în prezent, iar ambele ţări, cel mai probabil, vor lucra împreună pentru a rezolva unele dintre cele mai presante probleme şi aspecte ale LUMII!”, a fost mesajul postat de Trump pe reţeaua de microblogging Twitter.

„Having a good relationship with Russia is a good thing, not a bad thing. Only „stupid” people, or fools, would think that it is bad! We have enough problems around the world without yet another one. When I am President, Russia will respect us far more than they do now and…. both countries will, perhaps, work together to solve some of the many great and pressing problems and issues of the WORLD! both countries will, perhaps, work together to solve some of the many great and pressing problems and issues of the WORLD!”

stiripesurse.ro: Trump scandalizează din nou: Doar oamenii ‘proşti’

Realitatea TV: Donald Trump sfidează: Doar oamenii „proşti” ar crede că este rău să avem o relaţie bună cu Rusia

bzi.ro: Declaratia INCREDIBILA a lui Donald Trump: „Numai oamenii prosti cred…”

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

4 COMENTARII

  1. Santem socati si ne scandalizam sa aflam ca SUA vrea relatii normale cu Rusia, dar incantati sa aflam ca SUA face manevre militare in Marea Neagra . Intr-o lume cu susu-n jos , normalul devine anormal .

  2. Este un lucu firesc pe care strategii celor doua mari superi puteri l-au realizat! Razboiul rece a garantat totusi 70 de ani de pace mondiala (pe plan regional lumea s-a razboit tot timpul, dar este vina imbecililor de acolo!), asa ca cei 2 mari vor din nou o lume bipolara.

  3. Libertatea de azi a intregului Est dar si reunificarea Germaniei se datoreaza ultimei relatii de colaborare intre SUA si Rusia (pe atunci URSS) cand presedinte era un republican dar e adevarat ca tot un presedinte republican a fost cel care a implementat doctrina „razboiul stelelor” surclasand fostul URSS

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.