„Imenși prădători înoată în aceste ape. Este imperiul transfrontalier al lui George Soros, cu foarte mulți bani și o grea artilerie internațională”

3

Viktor OrbanPremierul ungar Viktor Orban și-a susținut pe 10 februarie 2017 discursul anual despre starea națiunii. El a afirmat că națiunile au început să se răzvrătească împotriva globaliștilor și clasa de mijloc împotriva liderilor politici. Orban l-a acuzat pe magnatul evreu-american de origine maghiară George Soroș că se amestecă în politica internă a Ungariei și a criticat, în același context, Berlinul și Bruxelles-ul pentru ideologia „corectitudinii politice” sancționată în 2016 la urme în SUA și Europa.

„Organizații internaționale încearcă să intervină în politicile Ungariei, în secret și cu bani din străinătate”, a spus Viktor Orban în discursul său televizat în direct și axat pe tema migrației. El a susținut că în spatele acestor organizații se află George Soroș, care ar urmări, printre altele, ca „sute de mii de refugiați să intre” în Ungaria.

„Imenși prădători înoată în aceste ape. Acesta este imperiul transfrontalier al lui George Soros, cu foarte mulți bani și o grea artilerie internațională” – Viktor Orban

„Susținătorii ideilor liberale” controlează politica internațională și sunt cei care „determină imigranții să se îndrepte către Europa” într-un număr „fără sfârșit”, a continuat premierul ungar, făcând referire direct la Germania, la administrația fostului președinte american Barack Obama și la oficialii de rang înalt din instituțiile Uniunii Europene.

„Fostul guvern al SUA și guvernanții de la Bruxelles și Berlin ne-au asigurat că emigranții nu pot fi opriți, dar noi am făcut asta” – Viktor Orban.

Orban și-a susținut deciziile privind ridicarea de garduri la frontierele sudice ale Ungariei pentru a opri pătrunderea refugiaților și înăsprirea pedepselor pentru traficanți și pentru trecerea ilegală a graniței, decizii foarte criticate de ONG-uri internaționale.

Într-o notă ironică, premierul ungar i-a invitat pe cei din vestul Europei care se simt persecutați de agenda liberală să caute azil în țara sa.

„Bineînțeles, îi vom primi pe adevărații refugiați. Politicienii și jurnaliștii germani, olandezi, francezi și italieni, creștinii forțați să-și părăsească țara vor găsi aici Europa pe care au pierdut-o acasă” – Viktor Orban. Audiența sa a primit aceste declarații cu râsete și aplauze.

Mai mulți membri ai guvernului de la Budapesta au vorbit recent despre posibilitatea instituirii unui control sporit asupra ONG-urilor stabilite în Ungaria, mai ales a acelora finanțate din străinătate.

Orban a mai vorbit și despre cetățenii care au fost „reduși la tăcere de corectitudinea politică” și au sancționat această abordare la unele alegeri desfășurate în 2016. El a menționat aici alegerile prezidențiale din SUA, Brexitul, căderea guvernului italian în urma unui referendum eșuat, dar și referendumul din Ungaria privind cotele obligatorii de refugiați impuse în UE, referendum pe care Orban îl consideră un success, deși nu a fost validat din cauza prezenței la urne sub pragul legal.

Toate aceste exemple arată, a spus premierul ungar, că oamenii „hrăniți cu forța” cu idei utopice s-au săturat de „îngâmfarea” unor politicieni care cred că au întotdeauna dreptate.

Conform aprecierii lui Viktor Orban, „liniile de luptă” ale „revoltelor” manifestate în 2016 la urne au fost clar definite: națiunile s-au răzvrătit împotriva globaliștilor și clasa de mijloc s-a răzvrătit împotriva liderilor politici.

În ceea ce privește Uniunea Europeană, premierul ungar consideră că aceasta a devenit scena unei duble confruntări, pe de o parte între votanți și „birocrații de la Bruxelles”, iar de cealaltă parte între statele suverane și „unioniști”, aceștia din urmă fiind susținătorii creării unei Europe federaliste. El a admis totuși că Uniunea Europeană are în prezent o situație economică bună, dar s-a declarat sceptic în legătură cu evoluția pe mai departe a blocului comunitar, având în vedere elementele socio-politice enunțate anterior. „Viitorul aruncă o mare și întunecată umbră asupra prezentului său” – Viktor Orban.

Premierul ungar a amintit, de asemenea, că a „trimis acasă” Fondul Monetar Internațional, a impozitat suplimentar corporațiile multinaționale și că executivul pe care-l conduce a creat un sistem economic și politic care se individualizează prin faptul că este „adaptat nevoilor și gusturilor” populației maghiare.

În încheierea discursului privind starea națiunii, Viktor Orban a estimat că anul 2017 va fi marcat de mai multe „atacuri” asupra țării sale, acestea fiind în opinia sa presiunile de la Bruxelles privind politica economică și migrația, dar el și-a încurajat concetățenii asigurându-i că nu au „niciun motiv să fie îngrijorați pentru ziua de mâine”.

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

3 COMENTARII

  1. INCHIDETI PORTILE a tot ce inseamna Soros si clica lui iluminista !
    INCHIDETI PORTILE ademenirilor ELITEI TORTIONARE MONDIALE !
    INCHIDETI PORTILE satanei si curvelor lui !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.