Isa Dare – Jihadist Kid: „Acum îi vom ucide pe necredincioși”

1

La 5 ani, băiețel fiind, Isa Dare s-ar fi putut juca în Suedia într-o grădiniță model, adică neutră, cu păpușile, în timp ce s-ar fi uitat mirat la fetițele din jurul lui, cum conduc camioane jucării sau mânuiesc puști în miniatură. Numai că, din cauza mamei sale, Isa n-a avut parte de progres și educatori LGBT, ci de jihad și mujahedinii Statului Islamic. Pentru că jihadista britanică Grace „Khadijah” Dare și-a urmat soțul, un jihadist suedez, la jihad, în Siria.

Acolo a devenit Isa Dare – progenitura unirii europene a jihadiștilor – la doar 5 ani, una dintre vedetele Statului Islamic. Pentru că, odată ajuns la Raqaa, Jihadi Junior  l-a pus în umbră pe vestitul său compatriot, descăpățânătorul de „oameni portocalii”, Jihadi John. Asta s-a întâmplat în februarie 2016, când Jihadi Junior a apărut într-un video al Statului Islamic și, rostind replica „acum îi vom ucide pe necredincioși”, a apăsat, la îndemnul lui Grace pe butonul unei telecomenzi, aruncând în aer mașina în care se aflau închiși 3 ostatici, considerați „spioni britanici”.

Pe platourile DAESH, la 4 ani ești prea mic să mânuiești satârul, dar îndeajuns de mare să apeși pe un buton. Acum, potrivit tabloidului The Sun, care citează o sursă anonimă, Isa Dare s-a întors în Europa.

Ca și până acum, serviciile secrete pot sta liniștite – Jihadi Isa Dare nu va apăsa pe niciun buton, pentru a marca vreun eveniment important din calendarul european; se va găsi cine să o facă. Nici anti-imigraționiștii nu trebuie să-și facă griji – Isa nu va solicita azil. Este deja cetățean european, ca și mama sa.

Însoțit de cea care i-a dat zile și i-a pus telecomanda în mână, Jihadi Junior s-a întors în Europa pentru a-și îngriji sănătatea. Cu copilul bolnav, Grace „Khadijah” Dare a traversat Turcia, Grecia, Bulgaria, Serbia, Ungaria, Slovacia, Cehia, Germania și a ajuns în Danemarca! Și ăia de la Bataclan au făcut la fel, numai că ei, neavând copii, s-au oprit la Paris. Pe drum, potrivit „sursei”, Grace și Isa au făcut o escală pentru ca puștiul mujahedin să fie operat. Destinația finală, Suedia sau Marea Britanie. Acolo, dacă va scăpa cu viața din Siria, pentru că traversarea continentului european nu mai este o problemă, va veni și tatăl. Reîntregirea familiei. Emoționant!

Și nu, nu cred că Isa Dare a fost luat de lângă părinții săi, de vreun barnevernet suedez sau britanic, pentru a fi dat în grija unei familii de homosexuali, care să aibă grijă să-l facă, iar, om. Că doar mama sa, grijulia Grace, s-a ferit să-l învețe să cânte cântece religioase creștine.

Autor: Bogdan Calehari

Loading...
loading...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.