Isa Dare – Jihadist Kid: „Acum îi vom ucide pe necredincioși”

1

La 5 ani, băiețel fiind, Isa Dare s-ar fi putut juca în Suedia într-o grădiniță model, adică neutră, cu păpușile, în timp ce s-ar fi uitat mirat la fetițele din jurul lui, cum conduc camioane jucării sau mânuiesc puști în miniatură. Numai că, din cauza mamei sale, Isa n-a avut parte de progres și educatori LGBT, ci de jihad și mujahedinii Statului Islamic. Pentru că jihadista britanică Grace „Khadijah” Dare și-a urmat soțul, un jihadist suedez, la jihad, în Siria.

Acolo a devenit Isa Dare – progenitura unirii europene a jihadiștilor – la doar 5 ani, una dintre vedetele Statului Islamic. Pentru că, odată ajuns la Raqaa, Jihadi Junior  l-a pus în umbră pe vestitul său compatriot, descăpățânătorul de „oameni portocalii”, Jihadi John. Asta s-a întâmplat în februarie 2016, când Jihadi Junior a apărut într-un video al Statului Islamic și, rostind replica „acum îi vom ucide pe necredincioși”, a apăsat, la îndemnul lui Grace pe butonul unei telecomenzi, aruncând în aer mașina în care se aflau închiși 3 ostatici, considerați „spioni britanici”.

Pe platourile DAESH, la 4 ani ești prea mic să mânuiești satârul, dar îndeajuns de mare să apeși pe un buton. Acum, potrivit tabloidului The Sun, care citează o sursă anonimă, Isa Dare s-a întors în Europa.

Ca și până acum, serviciile secrete pot sta liniștite – Jihadi Isa Dare nu va apăsa pe niciun buton, pentru a marca vreun eveniment important din calendarul european; se va găsi cine să o facă. Nici anti-imigraționiștii nu trebuie să-și facă griji – Isa nu va solicita azil. Este deja cetățean european, ca și mama sa.

Însoțit de cea care i-a dat zile și i-a pus telecomanda în mână, Jihadi Junior s-a întors în Europa pentru a-și îngriji sănătatea. Cu copilul bolnav, Grace „Khadijah” Dare a traversat Turcia, Grecia, Bulgaria, Serbia, Ungaria, Slovacia, Cehia, Germania și a ajuns în Danemarca! Și ăia de la Bataclan au făcut la fel, numai că ei, neavând copii, s-au oprit la Paris. Pe drum, potrivit „sursei”, Grace și Isa au făcut o escală pentru ca puștiul mujahedin să fie operat. Destinația finală, Suedia sau Marea Britanie. Acolo, dacă va scăpa cu viața din Siria, pentru că traversarea continentului european nu mai este o problemă, va veni și tatăl. Reîntregirea familiei. Emoționant!

Și nu, nu cred că Isa Dare a fost luat de lângă părinții săi, de vreun barnevernet suedez sau britanic, pentru a fi dat în grija unei familii de homosexuali, care să aibă grijă să-l facă, iar, om. Că doar mama sa, grijulia Grace, s-a ferit să-l învețe să cânte cântece religioase creștine.

Autor: Bogdan Calehari

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.