Obama, Ochiul și Timpanul

1

Barack Obama telefonDupă acuzațiile lui Trump, că Obama l-a pus sub ascultare înaintea alegerilor, pe Internet au apărut documente publicate de Wikileaks, ce cuprind persoane puse sub ascultare la ordinele marelui președinte democrat, laureat al Premiului Nobel pentru Pace:

NSA a pus sub ascultare sala în care se ținea o întâlnire privată, având ca subiect încălzirea globală, între Secretarul general al ONU, Ban Ki Moon și cancelarul Angela Merkel, la Berlin.

https://wikileaks.org/nsa-un/intercepts/#intercept2

Barack Obama a ordonat să fie pus sub ascultare directorul de reglementări a Organizației Mondiale a Comerțului, Johann Human și să-i fie urmărit telefonul personal în Elveția.

https://wikileaks.org/nsa-un/

Obama a făcut să fie ascultat directorul de cabinet al înaltului comisar pentru refugiați al ONU. Telefonul său din Elveția a fost ascultat.

https://wikileaks.org/nsa-un/

Obama a dat ordin să fie urmărite telegramele diplomatice secrete dintre primul ministru Beniamin Netanyahu și primul ministru italian Silvio Berlusconi, în care Netanyahu îi cerea lui Berlusconi să-l ajute să repare relațiile cu Barack Obama, care refuza să-i mai vorbească.

https://wikileaks.org/nsa-italy/intercepts/#intercept1

Obama a ordonat să fie interceptate conversațiile dintre miniștri europeni ai economiei și ministrul japonez al economiei privind planul comun de a-l împiedica pe Obama să facă presiuni asupra lor la reuniunea cadrelor OMC de la Doha.

https://wikileaks.org/nsa-eu/intercepts/

Obama a ordonat explicit să fie urmărite o lungă perioadă de timp liniile telefonice a 5 înalți responsabili economici europeni din Franța, Austria și Belgia.

https://wikileaks.org/nsa-eu/

Obama a ordonat să fie pus sub ascultare telefoanele ambasadorului Italiei la NATO și ale altor oficiali italieni.

https://wikileaks.org/nsa-italy/

Obama a ordonat să fie puse sub ascultare mai multe reuniuni private între Nicolas Sarkozi, Angela Merkel și Silvio Berlusconi, unde acesta din urmă afirma că „sistemul bancar italian este la două degete distanță să sară ca un buton”.

https://wikileaks.org/nsa-italy/intercepts/#intercept2

Ministerul de Justiție al administrației Obama a pus sub ascultare, în 2013, 150 de ziariști de la Associated Press și Fox News.

http://www.theblaze.com/news/2017/03/04/obama-spox-says-obama-never-wiretapped-a-us-citizen-immediately-receives-harsh-history-lesson/

Cât despre acuzațiile aduse de Trump, că Obama l-ar fi ascultat, acestea sunt doar niște devieri ilare ale clownului de la Casa Albă, bune de luat în râs de întreaga presă internațională. Care asta și face!

Autor: Bogdan Calehari

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

1 COMENTARIU

  1. Cum sa nu-i”asculte” pe cei trei atata timp cat economiile si prosperitatea celor trei se datora „jigodiilor de yankei” iar ei p-ascuns tratau/ trateaza cu rusnacu’. Naivi or fi fost americanii dar tampiti niciodata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.