România sub ocupația multinaționalelor: pe cale de dispariție biologică și demografică

6

După așa zisa revoluție din decembrie 1989, când țara noastră a intrat în sfera de influență a globalismului nivelator, poporul român trece prin cea mai dificilă perioadă din istoria sa. După ce economia națională a dispărut, iar pădurile și resursele minerale au fost predate capitalului străin occidental, România a devenit o sub-colonie de tip african pentru țările dezvoltate din UE și SUA. Subordonarea economică s-a realizat prin transformarea guvernelor de la București și a generalilor din serviciile secrete în instrumente docile ale intereselor ambasadelor străine și multinaționalelor. România, după 1990, și-a pierdut suveranitatea economică și națională, fiind doar o extensie a companiilor și guvernelor străine, cu marionete de tip sud-american puse în funcțiile cheie ale statului, ca să execute ordine și directive transnaționale împotriva poporului român. Economia românească a devenit o filială destructurată a multinaționalelor, așa se explică ieșirea recentă a corporatiștilor la proteste, sub comanda managerilor străini.

Rezultatele celei mai recente cercetări realizate de prof. dr. Cezar Mereuţă, pe baza datelor Eurostat, arată că România se află pe primul loc în Uniunea Europeană în funcţie de dependenţa economiei de multinaţionale. România se află pe primul loc în Uniunea Europeană în funcţie de dependenţa economiei de multinaţionale, cu 48% din cifra de afaceri totală şi cu 44% din valoarea adăugată din economie generate de firme străine. Spre comparaţie, în Polonia, multinaţionalele ge­nerează circa 30% din cifra de afaceri totală din economie şi 29% din valoarea adăugată totală. Guvernele au încurajat de-a lungul anilor subordonarea economiei românești intereselor multinaționalelor, fapt ce a dus la distrugerea capitalului românesc și la instrumentarea intituțiilor de forță împotriva intereselor afaceriștilor autohtoni. În timp ce capitaliștii români sunt exasperați de controalele ANAF și de diktatul Justiției controlate de SRI, conform protocoalelor secrete, multinaționalele scot din țară profituri fabuloase fără să fie deranjate de nimeni pentru că așa doresc stăpânii din ambasadele occidentale și de la Bruxelles. Străinii care au oferit șpagă și au făcut trafic de influență prin Microsoft sau EADS nu au pățit nimic, pentru că procurorii americani sau germani au apărat interesele capitaliștilor străini, în schimb ai noștri ”justițiari” se comportă ca cei de pe vremea lui IV Stalin și Ana Pauker când e vorba să zdrobească capitalul românesc? S-a dovedit că creșterea impozitului pe profit pentru multinaționale a scos corporatiștii în stradă, acest nou proletariat urban, un fel de nouă clasă conducătoare de tip neo-leninist? România depinde prea mult de interesele companiilor străine fiind un atentat la siguranța națională. În acest caz este România o neo-colonie, iar protestele o expresie a multinaționalelor?

Guvernul României ar trebui să creeze un departament de monitorizare a multinaţionalelor, care să aibă scopul de a preveni eventualele crize și să încurajeze capitalul românesc până nu e prea târziu, țara noastră și poporul român riscând să dispară demografic și biologic. Controlul multinaționalelor și a ambasadelor străine asupra societății românești a dus la sărăcie, subdezvoltare și scădere demografică dramatică. Patru milioane dintre cei mai activi români au emigrat în Occident după 2000. În luna ianuarie 2017, sporul natural a fost negativ, numărul românilor decedați fiind mai mare decat cel al nou-născuților cu 13.704 persoane, potrivit Institutul Național de Statistică. În luna ianuarie 2017 numărul naşterilor a scăzut, iar numărul deceselor a crescut faţă de luna decembrie 2016. Numărul deceselor copiilor sub un an a crescut în luna ianuarie 2017 faţă de luna decembrie 2016. S-a înregistrat naşterea a 15.096 copii, cu 188 mai puţini copii decât în luna decembrie 2016. Numărul persoanelor ale căror decese au fost înregistrate în luna ianuarie 2017 a fost 28.800, cu 3.734 mai multe decât în luna decembrie 2016. Sporul natural a fost negativ în luna ianuarie 2017, decedaţii având un excedent faţă de născuţii-vii cu 13.704 persoane. Numărul deceselor copiilor cu vârstă sub 1 an, înregistrate în luna ianuarie 2017, a fost de 160, în creştere cu 40 faţă de luna decembrie 2016. Numărul născuţilor-vii a fost mai mic cu 615 în luna ianuarie 2017 faţă de aceeaşi lună din 2016, iar numărul persoanelor care au decedat a fost cu 5.332 mai mare faţă de luna ianuarie 2016. Sporul natural a fost negativ atât în luna ianuarie 2017 (-13.704 persoane), cât şi în luna ianuarie 2016 (-7.757 persoane). Numărul copiilor cu vârsta sub un an care au decedat a fost cu 38 mai mare în luna ianuarie 2017, decât cel înregistrat în luna ianuarie 2016. În Romania, 84% dintre româncele aflate la vârsta fertilă consideră că statul se face vinovat de numărul alarmant de mare de avorturi din România, pentru că nu se implică suficient în prevenirea sarcinilor nedorite. Lipsa de responsabilitate şi educaţia insuficientă plasează România pe locul 4 în clasamentul ţărilor Uniunii Europene la nivelul anului 2010, cu o medie între 350 – 400 întreruperi de sarcină pe zi. România dispare fizic și biologic datorită controlului asupra statului de la guvern, președinție, justiție și servicii secrete de către interese străine care satisfac doar profitul multinaționalelor, în dauna intereselor naționale ale românilor.

Din 1990 niciun guvern, președinte sau șefi de parlament, care conform dezvăluirilor din presă sunt controlate de „frăția tenismenilor” din vilele de protocol ale serviciilor secrete pentru satisfacerea intereselor multinaționalelor și ambasadelor străine, nu au luat act de dezastrul economic privind capitalul autohton și dispariția demografică a poporului român, care sunt în perfectă corelare, și nu au propus un program și pachet legislativ de creștere demografică ca în Rusia, singura țară cu spor pozitiv din Europa. România pare supusă unui pogrom punctual pentru a fi desființată, iar poporul român dispare biologic prin emigrație, mortalitate, avorturi și scăderea natalității. În 2050, românii vor mai fi circa 8 milioane în țară, conform statisticii. Cine urmărește dispariția fizică a poporului român? E o politică anti-românească programată de pârjolire a pământului agricol, care e cumpărat de străini, și de depopulare a României. Țara noastră va fi repopulată doar cu imigranți și corporatiști, pe viitor? Cine va pune piciorul în prag pentru a stopa dispariția demografică și biologică a poporului român?

Preluare: napocanews.ro / Autor: Ionuț Țene

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

6 COMENTARII

  1. Până când românii,nu se vor prinde de „binele ”pe care-l aduc multinaționalele,acestei țări ,nu se va întâmpla nimic bun,cu România!

  2. Si ce sa facem acum?!..nu avem nici oameni destepti cu care sa lucram pt.ca multe genii au fost cumparate de alte neamuri si au ramas rommii batranii si copii!singura speranta este credinta simpla in Dumnezeu pt.ca doar el ne mai poate salva!

  3. Eu mă mir că îi mai spune România petrol gaze păduri Austria aur zăcăminte rare Canada pământ munți Olanda Germania Ungaria etc parlamentul PSD . Deci noi ce mai avem ?

  4. Romania e sub ocupatia hotilor si penalilor din politica, a institutiilor corupte si a prostilor care ii voteaza, madam. Cu siguranta esti vreuna din alea care rupe usile bisericilor dar habar nu are pe ce lume traieste. Rusine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.