Sunt un cetățean european second-hand…

6

Dragă UE și dragă NATO,
Sunt un cetățean european second-hand. Numele meu nu are importanță, așa că nu ma întrebați cum mă cheamă, n-am să vă spun.
M-am născut în România. În copilărie eram tare mândru că sunt român. Învățam la școală că o țară ca a noastră nu-i, că avem păduri bogate, pământul roditor și o industrie puternică. Apoi a venit lovitura de stat pe care unii încă o numesc „revoluție” și atunci s-au schimbat toate.
Atunci am auzit de la cei care s-au autoproclamat „lideri” ai României că tot ce știam până atunci era o minciună. Am învățat astfel că de fapt pădurile noastre degeaba sunt bogate dacă nu le tăiem să le vindem la export. În câțiva ani defrișările au ras munți întregi, pământul a luat-o la vale, apele au început să mature casele oamenilor și clima s-a schimbat. Acum era „bine”…
Am mai învățat că și pământul, degeaba e roditor dacă nu îl cultivă străinii. Dar pentru ca să-l cultive trebuiau mai întâi să îl cumpere. Acum jumătate de țară aparține arabilor, italienilor, danezilor, evreilor și altor câteva nații care ne exploatează pământul și ne vând produsele obținute sau le duc la export, de unde se întorc tot în Romania cu valoare adaugata si cu preturi pe masura. Acum era „bine”…

Am mai învățat că degeaba aveam industrie puternică dacă nu o retehnologizăm. Dar, ca să o retehnologizezi nu puteai decât dacă aduceai investitori străini. Capitalul românesc era alungat și huiduit prin celebra întrebare retorică „unde-ai fost în ultimii cinci ani, când noi mâncam salam cu soia?”, în timp ce „investitorii” străini cumpărau fabrici întregi pe 1 E, le tăiau si le duceau la fier vechi. În locul fabricilor au apărut proiecte imobiliare, iar Romania a ajuns acum la coada Europei în ceea ce privește industria de orice fel. Dar avem blocuri. Acum era „bine”…
Apoi a apărut moda cu NATO și cu Uniunea Europeană. Voiam și în NATO și în U.E., dacă se putea, pentru că aveam noi impresia că țările bogate din Vest ne doresc binele. Văzusem noi pe-afară, care merseserăm, că ăia de acolo au ce mânca și ce bea, ba le mai rămâneau bani și să își cumpere câte o „mașină mică”. Ni se părea nouă că dacă Occidentul ne trimisese blugi și conserve drept „ajutoare” la „revoluție” ne vor ajuta și să îi ajungem din urmă din punct de vedere economic.
Apoi am intrat și în NATO și în U.E. DEZASTRU! România a fost atacată economic și financiar din toate părțile de către un Occident determinat să ne transforme într-o uriașă piață de desfacere pentru produsele lor second-hand. Acum mâncăm produse de import, de calitate inferioară, pline de E-uri și otrăvuri, și ni se pare că avem ce mânca, deși nici măcar fructele nu mai au același gust. Acum cumpărăm de la occidentali, pe bani frumoși, toate tehnologiile învechite și ni se pare că avansăm din punct de vedere tehnologic. Acum le cumpărăm avioanele F 16 care începuseră să scârțâie din încheieturile de sub aripă și ni se pare că avem cu ce zbura! Și pentru toate astea ne ploconim și ne căciulim pe la ușile Înaltei Porți mai penibil decât o făceau boierii pe la turci în vremea Imperiului Otoman; dar ne simțim „apărați”, „hrăniți”, „retehnologizați” și…„europeni”.
NU, nu suntem doar „europeni”, acum suntem cetățeni europeni de mâna a doua! Nu avem niciun drept, doar obligații. Însă, între atâtea obligații pe care le avem ca cetățeni europeni second-hand sunt și obligațiile de a ști despre ce este vorba în UE și NATO.
Ca cetățean european second-hand…
Am obligația de a cunoaște că pe președintele țării nu îl mai alege votul popular, ci doar voința Occidentului, așa că degeaba merg la vot. De aceea, nu mai merg.
Am obligația de a cunoaște că degeaba merg la vot și aleg un anumit partid sau un anumit candidat, pentru că soarta acestei țări este pecetluită, iar legile sunt dictate de la Bruxelles, și nu de la București. De aceea, nu mă las prins în „jocul politic” și știu că dacă merg la vot nu fac decât să legitimez în funcții aceeași clasă politică ce ne-a adus țara în halul în care o vedem cu toții.
Am obligația de a cunoaște că dezmembrarea României se va realiza indiferent că ne dorim noi să ne păstrăm țara sau nu, iar regionalizarea și federalizarea bat la ușă în foarte scurt timp dacă vom rămâne în U.E. De aceea, mă informez și semnez petițiile pentru a solicita ieșirea României din Uniunea Europeană.
Am obligația de a cunoaște că nu întotdeauna prietenii sunt cei care se prefac că îți întind o mână în timp ce îți cotrobăie în buzunare cu cealaltă. De aceea, nu îmi plac străinii care sunt plini de bune intenții, dar care abia așteaptă să ți-o tragă, pe românește.
Am obligația de a cunoaște că prieteni nu îți sunt nici cei care te cheamă la masa lor să te ospătezi, iar acolo te pun să te bați cu cel mai corpolent intrus care dorește să le intre lor în casă. De aceea, nu îmi plac sub nicio formă americanii.
Am obligația de a cunoaște că nicio țară de pe lumea aceasta nu ne-a vrut și nu ne va vrea binele și că toți sunt interesați doar de bunăstarea lor. De aceea, am încetat de mult să mai cred în poveștile despre alianțe economice și militare.
Ca o concluzie
Băi, occidentalilor! Mai duceți-vă dracului cu cetățenia asta a voastră europeană second-hand pe care mi-ați dat-o și cu alianțele voastre militare! Bateți-vă între voi până nu mai rămâneți niciunul și băgați în voi până crăpați toate căcaturile care ne otrăvesc, pe noi și pe copiii noștri!
Cu o greață infinită,
Un cetățean european second-hand

Preluare: politicscam.ro

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

6 COMENTARII

  1. Bună trimitere, sperăm s-o și vadă cineva cu putere de decizie de la UE! ,dar cu macovistii și iohanistii de-acolo mă îndoiesc, din păcate…

  2. Da, dar am intrat și noi în UE, și mergem și noi cu cutia lor de viteze, doar că fiind mai nepricepuți, așa, am nimerit în marcharier…

  3. Sincer daca îmi dați voie va plang pe umăr că și eu mă simt și văd același lucru și fiți convins că multi foarte multi văd și gândesc la fel dar vedeți că o parte de vina o avem și noi că suntem lași le am dat voie !Sunt multe de discutat pe această temă dar e prea tarziu Romanii și au pierdut Onoare Prestigiul și Patriotismul pe care îl avea Părinții și Bunicii nostrii asta este părerea mea dar eu nu cred că am să apuc zile bune dar mă gândesc la Copii și Nepoți sa i ajute cel de sus !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.