„Nu suntem în stare să integrăm romii, dar vom integra imigranţii musulmani cu o cultură total diferită de a noastră?”

2

Pe 29 august 2016, premierul Slovaciei, Robert Fico, ținea un discurs în faţa a peste 2.500 de oameni, printre care şi diplomaţi străini, la comemorarea Revoltei Naționale Slovace din 29 august 1944. El a spus că ţara sa va respinge din nou cotele obligatorii de imigranţi, dacă se va încerca impunerea lor încă o dată, şi a cerut Comunităţii Europene să se implice în rezolvarea cauzelor fenomenului imigraţionist, şi nu în gestionarea efectelor, acuzând politica europeană de imigraţie care a eşuat cu totul.

„Haideţi să nu ne prefacem că nu vedem frica oamenilor – nu doar în Slovacia, ci şi în întreaga Europă. Haideţi să nu ne prefacem că nu vedem cauzele acestui fenomen şi să nu ne mai prefacem că suntem capabili să rezolvăm problema primindu-i pe toţi (imigranţii) cu braţele deschise – indiferent că e vorba de imigranţi economici sau oameni care chiar sunt puşi în situaţia de a-şi salva vieţile, sănătatea şi familiile. Haideţi să fim sinceri, nici măcar nu suntem în stare să ne integrăm proprii cetăţeni de etnie romă – şi sunt sute de mii -, cum să fim capabili să integrăm oameni care au un stil de viaţă şi o religie total diferite?”

UE comite o sinucidere ritualică!

În ianuarie 2016, Robert Fico declara că UE „comite o sinucidere ritualică” prin politica imigrației.

„Dacă înființarea unei paze de coastă și a unei forțe de graniță a UE durează până la finalul lui 2016 sau până în 2017, atunci UE se va sinucide”.

Premierul slovac spunea că sistemul de relocare a refugiaților este „un fiasco total” și că imigranții distribuiți prin sistemul de cote „sunt imposibil de integrat în Slovacia”.

În 2015, Bratislava a dat în judecată CE pentru impunerea sistemului de cote.

„Fie că se bazează pe cote temporare sau permanente, dacă cineva ne obligă să importăm 50.000 de oameni cu obiceiuri și religie total diferite -, iar aceștia sunt în mare parte bărbați tineri – nu-mi imaginez cum îi vom integra. Nu putem”.

După agresiunile sexuale de la Koln, Fico a declarat „O dată ce-i lași în țară, te poți trezi cu asemenea probleme”.

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

2 COMENTARII

  1. accepta cineva acest adevar…ca n-am fost in stare ,de secole,sa integram rromii?!?! ….si ca integrarea musulmanilor in civilizatia europeana,este o utopie???

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.