Medic trage un semnal de alarmă! Explozie de bolnavi de cancer în România. Ce sfaturi oferă

4

Dacă în urmă cu 30 de ani, secția de oncologie nu exista, acum este supraaglomerată. Mâncăm prost, mâncăm alimente cu E-uri, bem sucuri cu chimicale și nu ne gândim la sănătate.

Un medic de la Spitalul Județean din Botoșani ne trage de mânecă, ne dă sfaturi ce ar trebui să le urmăm cu toții pentru a nu îngroșa rândurile persoanelor bolnave de boala neiertătoare: CANCER. Elena Cardaș a postat pe site-ul ei de socializare un mesaj ce merită citit.

Azi sunt de garda la oncologie. Acum 30 de ani specialitatea asta nici nu exista. Boala era rară, ori poate mai puțin diagnosticată, nu aveam CT și RMN și markeri tumorali, dar oricum era rară. Pacienții erau tratați de interniști și de chirurgi și nu știu cum se facea, dar evoluția era nici mai mult, nici mai puțin gravă ca acum. Ceva s-a schimbat, trăiesc cumva istoria medicinii în timp real. Nu o să dau eu acum soluții și explicații la ce se petrece, se chinuie savanții lumii și nu îi dau de cap, ori poate nu au interes să o facă prea curând, atâta timp cât mama, fratele, copilul le e încă bine mersi. Realitatea este că există din ce în ce mai mult cancer în Botoșani, în țară, pe planetă. O spun toți, nu e nimeni să nu fi avut în familie măcar pe cineva care să fi murit cu cancer. E mult. Un singur gând am în minte la ora asta matinală. Inconștient sau nu, fiecare dintre noi ne intoxicăm propriul organism, pe cei din jur și planeta asta care abea mai respiră și ea săraca. Fumăm, bem, mâncăm hormoni, pesticide, nitrați, antifungice, conservanți, coloranți, aerul e plin de poluanți, apele sunt pline de plastic din ce în ce mai erodat care ajunge, ironia sorții, să ne intoxice celulele propriului nostru organism prin peștele de pe masă, da, până și laptele de mamă e plin de chimicale pe care corpul nostru nu știe cum să le proceseze și să le elimine cumva. Niciun Guvern nu are curajul să interzică toate astea. De ce? E o conspirație mondială, tot ce v-am scris că e nociv și cancerigen aduce profit. Până și industria de medicamente pentru tratatea cancerului aduce profit. Și atunci ce ne rămâne nouă, muritorilor de rând? Nu ne putem apăra decât cât putem, ca indivizi, nu ca specie. Informați-vă! Nu vă lăsați manipulați. Refuzați să fiți victime și călăi în același timp. Cu cât vom fi mai mulți care vom refuza să folosim deodorantele cu freon, cu aluminiu, semipreparatele ieftine și pline de hormoni, băuturile contrafăcute, care vom recicla Pet-urile și nu le vom arde în sobă sporind cu încă un gram dioxina din aer, extrem de cancerigenă pentru tine și copilul, și vecinul tău… etc, etc… cu atât producătorii vor pune frână pentru că nu vor mai avea cerere. Atât timp cât le consumăm otrăvurile, ei nu se vor opri. Nu contează că acum suntem poate 10. Mâine vom fi poate 100, dar e mai mult decât nimic. Nu așteptați de la guvernanți să facă ceva. FACEȚI VOI, ATÂT CÂT VA STA ÎN PUTERE. Și nu în ultimul rând, INFORMAȚI-VĂ!”, a scris e Facebook medicul Elena Cardaș.

Preluare: extranews.ro

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

4 COMENTARII

  1. Asa este doamna Doctor.Nimeni nu stia de cancer, azi e totul cancer.E totul un business pina si viata noastra.Nu stim ce mincam ,pina si aerul e bolnav.Se cauta viata pe alte planete pe cind a noastra o ucid.Nu stiu unde o sa se ajunga.Trist foarte trist.

  2. Da, și nu doar cancerul, ci și autismul, alergiile și astmul. Auzisem cândva că de încearcă stoparea creșterii nr populație la nivel global că deja suntem 7 miliarde iar când vom ajunge la 9 miliarde deja vom apărea probleme majore în privința resurselor pământului: apă, hrană, etc. Probabil soluția e sa evitam toate alimentele din supermarket, mai ales legume, fructe și carnea sunt toxice și nu au gust, soluția e bunica de la țară dar și piața, deși nici la piața nu cunoști musai proveniența, apoi evitarea, oprirea pe timpul nopții a telefoanelor, wifi, antenelor, etc, interferează puternic cu creierul nostru

  3. Saaaau, fiti multumitori ca ati avut onoarea de a trai si muriti demni. Moartea, precum nasterea, ar trebui sarbatorita si ea. Gata cu frica… e 2017, m-am saturat sa va tot aud speriati de moarte. Capu’ sus ca poate ramaneti cu sechele si probleme nerezolvate in realitatea asta. Gustati domnule din tot si sa plecam zambind nu? Eu mananc cu E-uri, fumez, beau cafea, zaharul e delicios si la final voi astepta cu bratele deschise.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.