Allah nu are nicio legătură cu islamul!

0

Religia Păcii, da! Așa ne spun toți, media și politicieni, după fiecare atentat. Mai nou, după, au început să apară și musulmani, puțini, câțiva bărbați și restul femei. Simbolic. Ani de zile, ăștia, care au mereu ceva de spus, cârcotașii, au întrebat de ce nu protestează și musulmanii contra atentatelor teroriste. Niște islamofobi, da! De ce nu au întrebat unde sunt confucianiștii? Pentru că aia au tot atâta legătură cu atentatele teroriste, care nu au nicio legătură cu islamul, câtă au și musulmanii! Totuși, ca să le facă pe plac, iată că în ultima vreme și musulmanii își exprimă solidaritatea și oprobiul civic.
Răspund mobilizării puțini, dar când imaginea se dă peste tot, și se dă, sunt mulți. „Nu în numele meu”, „Islamul e pace”, „Cel care ucide un om, ucide toată umanitatea”. Asta, ultima, e cea mai tare – o psalmodiază și liderii politici și ziariștii, chiar și filozofii. Scrie la Coran! În Sura 5, versetul 32! Așa că, atunci când o recită arată lumii că au citit Coranul, nu ca teroriștii. Transmit încredere, știu ce vorbesc: islamul e pace.

Dar nu l-au citit, altfel n-ar fi deschis gura. Pentru că în Sura 5, versetul 32, Allah – că el a dictat Coranul, Profetul doar l-a scris – își scutură degetul arătător către Evrei:
„De aceea am prescris Noi pentru fiii lui Israel ca cel care ucide un suflet nevinovat de uciderea altui suflet sau de o altă stricăciune pe pământ, este ca și când i-ar ucide pe toți oamenii, iar cel care lasă în viață un suflet este ca și când i-ar lăsa în viață pe toți oamenii. Trimișii Noștri au venit la ei (la fiii lui Israel n.a.) cu semne învederate și totuși iată că mulți dintre ei săvârșesc silnicii pe pământ și după aceasta”.
Și pentru că Allah știe că Evreii nu-și bagă mințile în cap nici după ce Trimișii lui le spun ce și cum, după „Cel care ucide un om ucide toată umanitatea”, a dictat și versetul 33:
„Iar răsplata acelora care luptă împotriva lui Allah și a Trimisului Său și caută să semene pe pământ stricăciune este că ei vor muri omorâți sau răstigniți pe cruce sau li se vor tăia mâinile și picioarele cruciș sau vor fi alungați din țară. Aceasta va fi pentru ei rușine în lumea de acum iar în Lumea de Apoi vor avea ei parte de chin mare”.
Dar și versetul ăsta, ca și teroriștii, nu are nicio legătură cu Islamul. De aia nici nu-l pomenește nimeni.
Da, islamiștii nu au nicio legătură cu islamul. Islamul e o religie, ca toate religiile, iar ei sunt doar niște fanatici și niște sectari. Și nici nu au citit Coranul, dacă l-ar fi citit s-ar fi lăsat cuprinși de dragoste: „Când luna sacră s-a sfârșit ucideți-i pe necredincioși oriunde îi veți găsi. Faceți-i prizonieri! Asediați-i! Puneți-le capcane! În cazul în care vor să se predea, respectă rugăciunile și plătesc tribut, lăsați-i să-și urmeze calea. Allah este iertător și milostiv”. (Sura 9, verset 5)
Asta cu „jihadistii n-au citit Coranul”, așadar nu au nicio legatură cu islamul, e subțire rău. (Despre naziști n-a spus și nu spune nimeni că n-au citit, toți, Mein Kampf, așa că nu au legătura cu nazismul.) E subțire, dar ține! Și naivii, majoritari, o dau mai departe, deși islamiștii aplică întocmai învățătura Coranului, urmează neabătuți indicațiile din foaia de drum scrisă de Profet.
Că doar nu la Mahabharata scrie: „Luptați contra celor ce nu cred în Allah și în ziua Judecății de Apoi, care nu interzic ceea ce Allah și Profetul său au interzis, și care nu practică religia adevărului printre cei care au primit Cartea, până ce aceștia plătesc tributul cu propriile mâini, umilindu-se”. (Sura 9, versetul 29)
Și nici în Ramayana n-au citit: „Și trebuie să-i faceți să iasă din fortărețele lor pe acei oameni ai cărții care s-au aliat, și trebuie să semănați groaza în rândurile lor; pe unii dintre ei să-i omorâți, pe alții să-i faceți prizonieri” (Sura 33, verset 26) sau „Prin urmare, atunci când te întâlnești cu cei care nu cred, lovește-le gâturile. Apoi, când îi stăpânești strânge-le lațul”. (Sura 47, verset 4)
Ci în Coran, și teroriștii îi aplică întocmai precepetele, alea dictate de Allah.
Allah nu are nicio legatură cu Islamul!

Autor: Bogdan Calehari

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.